shir פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 שלום חברים, יש לי הצעה שאולי תוכל לעזור קצת לפורום, הרבה פעמים אני רואה שאנשים מדברים בכללי על המון דברים שלק קשורים לטיסה וכאלה אז חשבתי שאולי אפשר לפתוח דיון אוף טופיק כמו בהרבה פורומים בארץ כמו גיימר, ששם תוכלו לכתוב את כל השטויות שלכם (ויש המון שטויות ), כמובן שאת הדיון שמים בדביק וכל שבוע עושים אחד חדש בשביל למנוע הצפה בדיון אחד, זה רק יעזור לנקות את הפורום מכל ההודעות על מבחנים בערבית (דור ) ודברים דומים, קחו את זה בחשבון שיר, :wink:
Or Netzer פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 כן.. רק שימו חוק עם בלי ירידות אחד על השני.. אחרת לא יהיה נעים.. הרסתי לך הא שיר? :twisted: ואל תתנו לשיר לנהל אותו.. צריך לשים מעקב צמוד עליו..
e_dor פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 ככה אתה רוצה לנקות את הדיון שלי ? נראה שהגבת שם דווקא ... בכל מקרה, אם כבר אז אולי שווה לפתוח פורום אוף-טופיק פה וגמרנו עניין....
Itai Ganor פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 גם אני חושב שצריך לעשות פורום כזה כמו let it lose בProjectAI Forums שנוכל לכתוב שם ולהביא כול מני שטוית
shir פורסם מאי 28, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2004 חח דור מה זה קשור הגבתי בלי קשר לעניין אני רק אומר בתור רעיון לעתיד לשים הפרדה בין עניין המטוסים לכל השטווית האחרוצ, זה לא אומר שאני לא אגיב לדיונים כאלו, שיר
Eliran-VFS1 פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 רעיון נחמד! שם אני ואיתי נוכל לכתוב אחד על השני מי לא יודע לטוס!!!! שיר תודה שהתחברת לפקח עלי אתמול!
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 ההצעה תיבדק. אבל כבר אני יכול להרגיע אותכם בהבטחה שאם ייפתח פורום כזה, הוא לו יהיה פורום "השטויות" של החטיבה אלא מקום לשתף בדברים מעניינים שלא קשורים דווקא לנושאי תעופה :-k
e_dor פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 ההצעה תיבדק.אבל כבר אני יכול להרגיע אותכם בהבטחה שאם ייפתח פורום כזה, הוא לו יהיה פורום "השטויות" של החטיבה אלא מקום לשתף בדברים מעניינים שלא קשורים דווקא לנושאי תעופה :-k ברור, כל השאר היה בצחוק :wink:
Eliran-VFS1 פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 רעיון מעולה שיר...אלירן-חכה חכה! :wink: במקום בכול דיון של פורום תמונות אפשר לפתוח דיון אחד שלי ושלך וככה נריב שם וכולם ישמחו! (אורן שאמר אם אני לא טועה - אל תסגרו את הדיון{זה שבו התווכחנו}) ו
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 אני דווקא נגד הרעיון כי בסך הכל הכמות של דברים שלא קשורים פה היא לא גדולה, ואין צורך להפריד אותה וגם כל דבר כזה הופך אותנו לפורום שיותר ויותר דומה לגיימר או פורומים אחרים ודווקא הם הפורומים שצריכים להפוך להיות יותר דומים לפורום הזה אני אוהב את הפורום עם כמה שפחות תוספות ושיכלולים, שיהיה כמו שהיה בהתחלה שקט ונימוסי
TBH פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 אני דווקא נגד הרעיון כי בסך הכל הכמות של דברים שלא קשורים פה היא לא גדולה, ואין צורך להפריד אותהוגם כל דבר כזה הופך אותנו לפורום שיותר ויותר דומה לגיימר או פורומים אחרים ודווקא הם הפורומים שצריכים להפוך להיות יותר דומים לפורום הזה אני אוהב את הפורום עם כמה שפחות תוספות ושיכלולים, שיהיה כמו שהיה בהתחלה שקט ונימוסי הוא צודק.. תקשיבו לו :twisted:
Oren Geva פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 אני בהחלט נגד לסגור את ה"דיונים" שלכם. זה מאוד מצחיק, וחשוב יותר, זה תורם למעמדכם בקהילה.
e_dor פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 אני דווקא נגד הרעיון כי בסך הכל הכמות של דברים שלא קשורים פה היא לא גדולה, ואין צורך להפריד אותהוגם כל דבר כזה הופך אותנו לפורום שיותר ויותר דומה לגיימר או פורומים אחרים ודווקא הם הפורומים שצריכים להפוך להיות יותר דומים לפורום הזה אני אוהב את הפורום עם כמה שפחות תוספות ושיכלולים, שיהיה כמו שהיה בהתחלה שקט ונימוסי יש אמת בדברייך אבל תחשוב רגע על הצד השני של המתרס, את המעט הזה אפשר לשים במקום אחר ואם אתה לא מעוניין להסתכל עליו אתה לא מסתכל בו. כמובן שיש אמת גם בדברייך ולדעתי אנחנו צריכים לשים את כל הצדדים של העניין על השולחן ולהחליט. לא משנה אם זה הרבה אנשים, כמה אנשים או רק שאדי. פשוט לחשוב על העניין משני הכיוונים כי יש אמת גם בדבריי לימוני :wink:
Ilan Jonas פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 לא יהיה פורום או דיון אוף טופיק. אוף טופיק אתם יכולים לדבר במסנג'ר מצידי, אין לזה שום מקום כאן. בכלל לאחרונה יש יותר מדי תגובות מיותרות להודעות - תתחילו לחשוב טוב טוב לפני שאתם שולחים! זה כולל תגובות שכל מה שיש להן לומר זה "חחחח" (הייתי מעדיף לא לראות את הצירוף הזה בכלל בפורום), שפה מלוכלכת /מתנשאת/מזלזלת, או סתם דיונים מיותרים שרחוקים מלעניין את כולם. אני מזכיר לחברה הצעירים כאן לשמור על רמה גבוהה שתתאים לרוב האוכלוסיה המשתמשת בפורומים האלה. יש לכם מקומות אחרים להשתולל בהם אם אתם כל כך צריכים את זה.