עבור לתוכן
shir

הצעה לפורום

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים,

יש לי הצעה שאולי תוכל לעזור קצת לפורום,

הרבה פעמים אני רואה שאנשים מדברים בכללי על המון דברים שלק קשורים לטיסה וכאלה

אז חשבתי שאולי אפשר לפתוח דיון אוף טופיק כמו בהרבה פורומים בארץ כמו גיימר,

ששם תוכלו לכתוב את כל השטויות שלכם (ויש המון שטויות :P ), כמובן שאת הדיון שמים בדביק וכל שבוע עושים אחד חדש בשביל למנוע הצפה בדיון אחד, זה רק יעזור לנקות את הפורום מכל ההודעות על מבחנים בערבית (דור 8) ) ודברים דומים,

קחו את זה בחשבון

שיר, :wink:

פורסם

כן.. רק שימו חוק עם בלי ירידות אחד על השני.. אחרת לא יהיה נעים..

הרסתי לך הא שיר? :twisted:

ואל תתנו לשיר לנהל אותו.. צריך לשים מעקב צמוד עליו..

פורסם

חח דור מה זה קשור הגבתי בלי קשר לעניין אני רק אומר בתור רעיון לעתיד לשים הפרדה בין עניין המטוסים לכל השטווית האחרוצ, זה לא אומר שאני לא אגיב לדיונים כאלו,

שיר

פורסם

ההצעה תיבדק.

אבל כבר אני יכול להרגיע אותכם בהבטחה שאם ייפתח פורום כזה, הוא לו יהיה פורום "השטויות" של החטיבה :P אלא מקום לשתף בדברים מעניינים שלא קשורים דווקא לנושאי תעופה :-k

פורסם
ההצעה תיבדק.

אבל כבר אני יכול להרגיע אותכם בהבטחה שאם ייפתח פורום כזה, הוא לו יהיה פורום "השטויות" של החטיבה :P אלא מקום לשתף בדברים מעניינים שלא קשורים דווקא לנושאי תעופה :-k

ברור, כל השאר היה בצחוק :wink:

פורסם
רעיון מעולה שיר...

אלירן-חכה חכה! :wink:

במקום בכול דיון של פורום תמונות אפשר לפתוח דיון אחד שלי ושלך וככה נריב שם וכולם ישמחו! (אורן שאמר אם אני לא טועה - אל תסגרו את הדיון{זה שבו התווכחנו})

ו

פורסם

אני דווקא נגד הרעיון כי בסך הכל הכמות של דברים שלא קשורים פה היא לא גדולה, ואין צורך להפריד אותה

וגם כל דבר כזה הופך אותנו לפורום שיותר ויותר דומה לגיימר או פורומים אחרים ודווקא הם הפורומים שצריכים להפוך להיות יותר דומים לפורום הזה

אני אוהב את הפורום עם כמה שפחות תוספות ושיכלולים, שיהיה כמו שהיה בהתחלה שקט ונימוסי

פורסם
אני דווקא נגד הרעיון כי בסך הכל הכמות של דברים שלא קשורים פה היא לא גדולה, ואין צורך להפריד אותה

וגם כל דבר כזה הופך אותנו לפורום שיותר ויותר דומה לגיימר או פורומים אחרים ודווקא הם הפורומים שצריכים להפוך להיות יותר דומים לפורום הזה

אני אוהב את הפורום עם כמה שפחות תוספות ושיכלולים, שיהיה כמו שהיה בהתחלה שקט ונימוסי

הוא צודק.. תקשיבו לו :twisted:

פורסם

יש אמת בדברייך אבל תחשוב רגע על הצד השני של המתרס, את המעט הזה אפשר לשים במקום אחר ואם אתה לא מעוניין להסתכל עליו אתה לא מסתכל בו.

כמובן שיש אמת גם בדברייך ולדעתי אנחנו צריכים לשים את כל הצדדים של העניין על השולחן ולהחליט.

לא משנה אם זה הרבה אנשים, כמה אנשים או רק שאדי.

פשוט לחשוב על העניין משני הכיוונים כי יש אמת גם בדבריי לימוני :wink:

פורסם

לא יהיה פורום או דיון אוף טופיק. אוף טופיק אתם יכולים לדבר במסנג'ר מצידי, אין לזה שום מקום כאן.

בכלל לאחרונה יש יותר מדי תגובות מיותרות להודעות - תתחילו לחשוב טוב טוב לפני שאתם שולחים! זה כולל תגובות שכל מה שיש להן לומר זה "חחחח" (הייתי מעדיף לא לראות את הצירוף הזה בכלל בפורום), שפה מלוכלכת /מתנשאת/מזלזלת, או סתם דיונים מיותרים שרחוקים מלעניין את כולם.

אני מזכיר לחברה הצעירים כאן לשמור על רמה גבוהה שתתאים לרוב האוכלוסיה המשתמשת בפורומים האלה. יש לכם מקומות אחרים להשתולל בהם אם אתם כל כך צריכים את זה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...