Elad Zeierman פורסם נובמבר 28, 2008 דיווח פורסם נובמבר 28, 2008 ביום ראשון אלדר סלע מתגייס ובזאת מסיים גם את תפקידו בניהול הפורום בשנים האחרונות יצא לי לעבוד לא מעט עם אלדר גם בפורום וגם כחונך וותיק בשת"פ אלעל. תמיד אפשר לסמוך עליו והיה תענוג לעבוד איתו שיהיה בהצלחה וכמובן תשמור על עצמך. !
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אלדר, תודה רבה על התרומה שלך לחטיבה ולניהול הפורום גיוס נעים וקליל ובהצלחה
Almog Atar פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אלדר אלדר... מה אפשר להגיד ?? גיוס קל וכמובן תשמור על עצמך, אני לא רוצה להגיד תודה רבה על התרומה לחטיבה ותודה על זה ותודה על ההוא, אתה לא נעלם לנו לשום מקום, נכון ? :mrgreen: ולגבי ספוטינג, תמיד יש את יום שישי....
Erez Savir פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אלדר אלדר... מה אפשר להגיד ??גיוס קל וכמובן תשמור על עצמך, אני לא רוצה להגיד תודה רבה על התרומה לחטיבה ותודה על זה ותודה על ההוא, אתה לא נעלם לנו לשום מקום, נכון ? :mrgreen: ולגבי ספוטינג, תמיד יש את יום שישי.... אפשר להגיד שמסכנים הטבחים בצבא,הוא הולך לאכול להם הרבה אוכל. בהצלחה אלדר!!וכמו שאלמוג אמר תמיד יהיה את יום שישי.
Or Netzer פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אלדר אלדר... מה אפשר להגיד ??גיוס קל וכמובן תשמור על עצמך, אני לא רוצה להגיד תודה רבה על התרומה לחטיבה ותודה על זה ותודה על ההוא, אתה לא נעלם לנו לשום מקום, נכון ? :mrgreen: ולגבי ספוטינג, תמיד יש את יום שישי.... אפשר להגיד שמסכנים הטבחים בצבא,הוא הולך לאכול להם הרבה אוכל. בהצלחה אלדר!!וכמו שאלמוג אמר תמיד יהיה את יום שישי. קודם שילמדו לבשל ואז הם יהיו מסכנים הא וקודם שיזיז להם התחת ממשהו חוץ מעצמם, ואז הם יהיו מסכנים. בכל מקרה... שפשוף נעים אחי קח את זה בקלות כמה שזה לפעמים נראה חרא זה חוויה ותקופה שאתה לא אמור לשכוח (לטובה ולרעה).
FlightHut פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אלדר אחי,בהצלחה תחזור בשלום,מקווה ליום ספוטינג איתך מתישהו תודה על כל מה שעשית למען ואטיל :mrgreen:
תומר עינבר פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 בהצלחה אלדר! תודה על כל מה שעשית עבור הפורום.
Matan Solomon פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אני לא מאמין שזה קורה! אלדר כפרע עליך, אחד מאנשי הסוד שלי בחטיבה הזאת והאנשים היותר טובים שיש כאן שיהיה הרבה הרבה בהצלחה לאן שלא תגיע, שפשוף נעים, ושלא תעלם לנו אה ? בהצלחה!
Izik Bakshi פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 שפשוף נעים אלדר, הרבה תודה על ההשקעה, שיהיה המון בהצלחה.
Eyal Seminar פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אחי שיהיה לך בהצלחה בצבא! ותודה גדולה על התרומה הענקית שלך לפורום!
Yarden Antebi פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 על מה אתה מדברים? שאלדר יפסיק לטוס בגלל צבא? אצלו שבוע בלי טיסה זה שבוע שלא מומש כראוי! בהצלחה אלדר!
Chen Cohen פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 גם שב''כניקים מתגיסיים אה... בהצלחה אחי, אל תשכח מידי פעם לבדוק מה העניניים שמור על עצמך :!:
Eldar Sella פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 תודה רבה אנשים. מבטיח לא להיעלם כל עוד זה תלוי בי, משפחה לא עוזבים נתראה :arrow:
Aviran פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 שפשוף נעים, גיוס קל והמון בהצלחה אלדר!! יהיה חסר לראות את השם שלך ברשימת המנהלים, אבל אני בטוח שתחזור בשלב מסויים אגב, לאיפה הינך מתגייס?
Avichai Koor פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אלדר היה אחד הראשונים שהכרתי...מי היה מאמין והוא מתגייס...בהצלחה אלדר ותודה על הניהול והעזרה