עבור לתוכן
Aviv Giladi

VOICE ATIS לשירותכם!

Recommended Posts

פורסם

סוף סוף, אחרי הרבה מאמץ והתיעצויות, הATIS הקרלי!!!!!!

במקום ההודעה המעצבנת שמקבלים שמתחברים לפקח, פשוט מקשיבים לערוץ של הATIS! בדיוק כמו במציאות!! לצערי, כרגע, רק אני יכול להפעיל את זה, או מי שיש לו 2 כרטיסי קול, אני מקווה בקרוב לפתור את הבעיה! ואני מבטיח שמתי שאני יכול הATIS יהיה פעיל!! למי שדואג, הATIS באישורו של VATSIM.. אז כולכם מוזמנים הערב אני אשאיר אותו פתוח הוא על rw.avsim.net/LLBG_ATIS אם אתם מתחברים ולא שומעים כלום חכו 3 דקות יכול להיות שאני מעדכן אותו פשוט!! תהנו!!

פורסם
סוף סוף, אחרי הרבה מאמץ והתיעצויות, הATIS הקרלי!!!!!!

במקום ההודעה המעצבנת שמקבלים שמתחברים לפקח, פשוט מקשיבים לערוץ של הATIS! בדיוק כמו במציאות!! לצערי, כרגע, רק אני יכול להפעיל את זה, או מי שיש לו 2 כרטיסי קול, אני מקווה בקרוב לפתור את הבעיה! ואני מבטיח שמתי שאני יכול הATIS יהיה פעיל!! למי שדואג, הATIS באישורו של VATSIM.. אז כולכם מוזמנים הערב אני אשאיר אותו פתוח הוא על rw.avsim.net/LLBG_ATIS אם אתם מתחברים ולא שומעים כלום חכו 3 דקות יכול להיות שאני מעדכן אותו פשוט!! תהנו!!

אם איזה תוכנה אני אמור להתחבר לתדר הזה? ואיך זה קשור לזה שאתה מעדכן אותו ? זה רק כאשר אתה מפקח או משהו כזה?

פורסם

פקחים שהחליטו להשתמש בזה , שימו לב :

כשאתם מכניסים את הכתובת של הערוץ הזה לתוך ה ATIS שלכם , נוצרת בעייה שטייסים אשר מתחברים אליכם מועברים ב AVC לערוץ ה ATIS המקום לערוץ שלכם :roll: זה קרה לי עם שני פקחים כשטסתי הערב.

את הכתובת של הערוץ החדש הזה תכניסו בחלק הכי תחתון ב ATIS שלכם .. ואת כתובת הערוץ שלכם בשורה הראשונה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...