עבור לתוכן
Tomer Haim

תודה רבה לבן צוובנר ומתן מיכאלי

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

בן צוובנר ומתן מיכאלי מסיימים את תפקידם בצוות VATIL, ואני רוצה להודות להם מקרב לב.

בן מסיים את תפקידו (רכז חברים - VATIL8) לפי בחירתו האישית והרצון לתת את התפקיד לחבר אחר עם יותר זמן פנוי.

מתן מסיים את תפקידו (מתאם אירועים - VATIL6) עקב גיוס לצבא.

אני רוצה להגיד תודה ענקית לשניהם על תרומתם לחטיבה במגוון רחב של מישורים שלא תמיד נראים לעין אבל חשובים לא פחות עבור תפקוד החטיבה.

בן, אני מאחל לך המון הצלחה מכל הלב בקריירה שלך בתור מדריך וטייס מסחרי לעתיד.

מתן, שיהיה לך גיוס נעים וקל, שמור על עצמך בצה"ל ובעיקר שמור על קשר איתנו שאתה בבית . :wink:

בן ומתן, שוב המון תודה לכם על שלקחתם חלק בעשייה בצוות ובחטיבה.

מגיע לכם -->> =D>

פורסם

בן ומתן,תודה רבה לכם על תרומתכם הרבה לחטיבה ,בן,לך אני מאחל הצלחה רבה בתחום התעופה ,עשה חיל ורק טובות שנשמע ממך והעיקר שלא תשכח כי חברים יש לך כאן בארץ המשתוקקים לכל פיסת מיידע ממך.מתן,עלה והצלח בצבא ,אני בטוח שנראה אותך בכל הזדמנות שתהיה לך בחופשות,גיוס קל.

פורסם

תודה בן ומתן על כל פועלכם למען החטיבה.

בהצלחה בהמשך דרכם :)

פורסם

חברים, תודה רבה! תודה מיוחדת לבן, שהכניס רוח בתפקיד רכז החברים בחטיבה. זהו אחד התפקידים החשובים, ועם זאת לא תמיד ידענו איך להתמודד איתו. בן תרם רבות לעיצוב התפקיד הזה והבא בתור כבר ידע מה הוא אמור לעשות . :lol:

פורסם

תודה רבה לכם על תרומתכם! אני בטוח שהדורות הבאים ב-VATIL עוד יהנו ממה שבניתם פה :D

בן, בהצלחה בקריירה התעופתית, ואשמח להצטרף אליך בעתיד כשתהיה בכיסא הקברניט של ה-747 8)

מתן, המון בהצלחה, גיול קל ושפשוף נעים :mrgreen: דרך אגב, לאן אתה מתגייס :?:

פורסם
תודה ובהצלחה בהמשך הדרך!

בהצלחה למחליפים (אגב, מי הם :?: ).

בינתיים אין מחליף ולכן אשאר עם הצוות עד שנבחר מחליף.

תודה רבה על הברכות! אתם לא צריכים לדאוג, אני לא בורח לשום מקום ואני עדיין אהיה בפורום ו קצת ברשת (לכל המגהצים לJFK).

:mrgreen:

פורסם

כל הכבוד חברים, עשיתם עבודה מעולה.

עבדתי מול שניכם וזה היה פשוט תענוג, תודה רבה על כל התרומה שלך לחטיבה !

ובן, דיר בלאק אם אתה חושב להיעלם לנו בגלל חניך אחד או שניים :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...