Tomer Haim פורסם דצמבר 10, 2008 דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 שלום לכולם, בן צוובנר ומתן מיכאלי מסיימים את תפקידם בצוות VATIL, ואני רוצה להודות להם מקרב לב. בן מסיים את תפקידו (רכז חברים - VATIL8) לפי בחירתו האישית והרצון לתת את התפקיד לחבר אחר עם יותר זמן פנוי. מתן מסיים את תפקידו (מתאם אירועים - VATIL6) עקב גיוס לצבא. אני רוצה להגיד תודה ענקית לשניהם על תרומתם לחטיבה במגוון רחב של מישורים שלא תמיד נראים לעין אבל חשובים לא פחות עבור תפקוד החטיבה. בן, אני מאחל לך המון הצלחה מכל הלב בקריירה שלך בתור מדריך וטייס מסחרי לעתיד. מתן, שיהיה לך גיוס נעים וקל, שמור על עצמך בצה"ל ובעיקר שמור על קשר איתנו שאתה בבית . :wink: בן ומתן, שוב המון תודה לכם על שלקחתם חלק בעשייה בצוות ובחטיבה. מגיע לכם -->> =D>
Amit Doron פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 בהלצלחה לכם בהמשך! כל הכבוד על העשייה בהמלך השנים.
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תודה רבה לבן ולמתן!! בן בהצלחה בקריירה התעופתית. מתן בהצלחה רבה בשירות הצבאי. תודה רבה על תרומתכם לחטיבה. ברוכי.
Moshe Bensal פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 לשניכם, תודה ענקית על תרומתכם לחטיבה, ובהצלחה בהמשך הדרך, שימרו על עצמכם, ואל תשכחו להכנס מידי פעם לפורום ולהמשיך בעזרתכם הרבה.
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 בן (הקופאי :wink: ) ומתן (מארגנת החתונות :mrgreen: ) כל הכבוד על התרומה לחטיבה, והרבה הצלחה בהמשך!
zvi rodes פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 בן ומתן,תודה רבה לכם על תרומתכם הרבה לחטיבה ,בן,לך אני מאחל הצלחה רבה בתחום התעופה ,עשה חיל ורק טובות שנשמע ממך והעיקר שלא תשכח כי חברים יש לך כאן בארץ המשתוקקים לכל פיסת מיידע ממך.מתן,עלה והצלח בצבא ,אני בטוח שנראה אותך בכל הזדמנות שתהיה לך בחופשות,גיוס קל.
תומר עינבר פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תודה חבר'ה עשיתם עבודה נפלאה במשך ניהולכם בחטיבה, תודה על תרומתכם ונדיבותכם, בהצלחה בחיים! :wink:
אורח פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תודה בן ומתן על כל פועלכם למען החטיבה. בהצלחה בהמשך דרכם
Ilan Jonas פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 חברים, תודה רבה! תודה מיוחדת לבן, שהכניס רוח בתפקיד רכז החברים בחטיבה. זהו אחד התפקידים החשובים, ועם זאת לא תמיד ידענו איך להתמודד איתו. בן תרם רבות לעיצוב התפקיד הזה והבא בתור כבר ידע מה הוא אמור לעשות .
mickey lip פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 חברים, אני מצדיע לכם. ההשקעה האדירה והאהבה שלכם לתחביב , נכירת בכל פינה בפורום. תודה רבה . הצלחה בהמשך הדרך.
Eyal Seminar פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 בן ומתן, באמת תודה גדולה על התרומה הגדולה שלכם לחטיבה. בהצלחה בהמשך!
noamkn פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תודה רבה לשניכם. קצת חבל לשמוע אבל שיהיה בהצלחה ושמרו על קשר!
Aviran פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תודה רבה לכם על תרומתכם! אני בטוח שהדורות הבאים ב-VATIL עוד יהנו ממה שבניתם פה בן, בהצלחה בקריירה התעופתית, ואשמח להצטרף אליך בעתיד כשתהיה בכיסא הקברניט של ה-747 מתן, המון בהצלחה, גיול קל ושפשוף נעים :mrgreen: דרך אגב, לאן אתה מתגייס :?:
Doron_Angel פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תודה ובהצלחה בהמשך הדרך! בהצלחה למחליפים (אגב, מי הם :?: ).
Ben Zwebner פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תודה ובהצלחה בהמשך הדרך!בהצלחה למחליפים (אגב, מי הם :?: ). בינתיים אין מחליף ולכן אשאר עם הצוות עד שנבחר מחליף. תודה רבה על הברכות! אתם לא צריכים לדאוג, אני לא בורח לשום מקום ואני עדיין אהיה בפורום ו קצת ברשת (לכל המגהצים לJFK). :mrgreen:
Almog Atar פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 כל הכבוד חברים, עשיתם עבודה מעולה. עבדתי מול שניכם וזה היה פשוט תענוג, תודה רבה על כל התרומה שלך לחטיבה ! ובן, דיר בלאק אם אתה חושב להיעלם לנו בגלל חניך אחד או שניים :mrgreen:
YossiRaskin פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 תודה על תרומה עצומה לחטיבה! בהצלחה בדרכם!