YUVAL152 פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 שלום , כבר הרבה זמו שאני רוצה לטוס באירופה IFR ןVFR ולכן חשבתי לעשות מסע מישראל ליעד נבחר באירופה חשבתי שהרבה טייסים מהחטיבה יוכלו להצטרף ואפילו לעשות את זה כמסע של החטיבה אני בטוח שהרבה ירצו להצטרף למסע ואני גם בטוח שזה יהיה כיף אמיתי! כל מי שרוצה להשתתף במסע שיפרסם תגובה ! אחרי שיהיו הרבה טייסים נוכל להתחיל לארגן נתיבים ולהחליט עם איזה מטוס נטוס(מוני או ססנה ועוד מסוג זה... ) תודה! :multi: שימו לב:כל המעונינים להשתתף במסע שככל הנראה יתחיל כבר ביום שבת הקרוב שישלחו הודעה פה שהם רוצים . יש הרבה שהגיבו אבל לא הבנתי אם הם רוצים לבוא או לא תודה :mrgreen:
Mark163 פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 אתה מתכוון טיסה חד פעמים או רב פעמים לדוגמא בן גוריון- לרנקה לרנקה-רודוס רודוס-וינה וכ'ו או שחד פעמית לדוגמא בן גוריון-אתונה? ואני יבוא
YUVAL152 פורסם דצמבר 14, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 הטיסות יתבצעו במטוס קל כמו MOONEY והמסע יהיה ביעדים לדוגמא:בן גוריון -לרנקה , לרנקה-אנטליה ,ככה משדה לשדה עד ליעד הסופי שאותו נבחר כול שמתתפים ביחד! והטיסות יתבמעו כמובן בואטסים
YUVAL152 פורסם דצמבר 14, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 ברוב הארצות בחו''ל טסים VFR ולא CVFR אולי נטוס IFR אולי VFR או חלק וחלק מה שהרוב ירצה :multi:
Tomer Haim פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 שלום , כבר הרבה זמו שאני רוצה לטוס באירופה IFR ןCVFR ולכן חשבתי לעשות מסע מישראל ליעד נבחר באירופה חשבתי שהרבה טייסים מהחטיבה יוכלו להצטרף ואפילו לעשות את זה כמסע של החטיבה אני בטוח שהרבה ירצו להצטרף למסע ואני גם בטוח שזה יהיה כיף אמיתי! כל מי שרוצה להשתתף במסע שיפרסם תגובה ! אחרי שיהיו הרבה טייסים נוכל להתחיל לארגן נתיבים ולהחליט עם איזה מטוס נטוס(מוני או ססנה ועוד מסוג זה... ) תודה! :multi: אירופה? CVFR? CVFR!!! מה אתה רוצה לקלקל את כל העולם? לא מספיק ישראל? יהיה כיף לטוס VFR על גבי נתיבי ATS ממדינה למדינה מישראל לאירופה
YUVAL152 פורסם דצמבר 14, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 תומר , לא אמרתי CVFR אמרתי VFR ,(ערכתי את ההודעה כי בטעות רשמתי למעלה CVFR במקוםVFR , טעות) ואני גם בטוח שזה יהיה כיף! ואני אשמח שגם אתה תצטרף
Yarden Antebi פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 אני עשיתי משהו דומה, רק שזה היה לאושקוש, הגעתי לשם שבוע לפני שאושקוש התחיל, הנתיב היה ב"ג-איזשהו שדה ששכחתי את שמו, על הכי מזרחי ביוון, משם לברינדיזי, לייפציג,לונדון סיטי, סטורנואווואי,קפלביק, השדה ההוא BGBW בגרינלנד, גוס ביי בקנדה, שדה קטן בצפון ארה"ב, טורונטו שאמיר המליץ לי עליו (השדה בית שלו, נראלי CYZW או משהו דומה) ומשם לאושקוש. אין לי בכלל זמן לחזור אני עוד שם...
YUVAL152 פורסם דצמבר 14, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 אם איזה מטוס טסתה? ואני שמח אם תביא לנו למסע מפות שאתה טסתה איתם או נתיבים :mrgreen:
Yarden Antebi פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 מוני בראבו, ARO, המפות שלי נמצאות בחוברת שיש לי בבית, לא משהו מהאינטרנט...ורוב הנתיבים היו דיירקט אפשר להגיד בטיסת VFR נמוכה.
YUVAL152 פורסם דצמבר 14, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 יפה!נראה לי שגם אנחנו נטוס ככה :mrgreen:
FlightHut פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 למתי אתה מתכוון? בואו אחרי חנוכה,נתפוס איזה שישי שבת או משהו,אני מקווה ללמוד עד אז לעומק IFR מקווה שיהיה מסע כזה,אני מת כבר להתחיל לטוס בחו"ל
YUVAL152 פורסם דצמבר 14, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 נתאם את הטיסות בזמנים שלכולם יהיה נוח וכל חלק יהיה בטיסות של עד שעה וחצי (אנחנו נטוס עם קלים!)
David Bendavid פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 נתאם את הטיסות בזמנים שלכולם יהיה נוח וכל חלק יהיה בטיסות של עד שעה וחצי (אנחנו נטוס עם קלים!) ברור שקלים חחעם כבד אתה מסיים הכל בלג אחד
Yarden Antebi פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 נתאם את הטיסות בזמנים שלכולם יהיה נוח וכל חלק יהיה בטיסות של עד שעה וחצי (אנחנו נטוס עם קלים!) עם קלים בטיסות של שעה וחצי לא תגיע רחוק...
YUVAL152 פורסם דצמבר 14, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 לא אמרתי שנגיע רחוק בכל לג זה יקח זמן וזה הכיף :mrgreen:
YUVAL152 פורסם דצמבר 15, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 15, 2008 קדימה אנשים . מי שרוצה שירשום פה ונוככל להתחיל את המסע הה כמה שיותר מהר!!! זה יהיה מאוד כיף בטוח :mrgreen:
dolev_ravid פורסם דצמבר 15, 2008 דיווח פורסם דצמבר 15, 2008 אני בפנים ... מישהו זוכר מי היצרנית של ה- Moony בתשלום ? אני מחפש מטוס דו מנועי ל CVFR אבל משהו טוב ..
rovenroven פורסם דצמבר 15, 2008 דיווח פורסם דצמבר 15, 2008 אני בפנים ...מישהו זוכר מי היצרנית של ה- Moony בתשלום ? אני מחפש מטוס דו מנועי ל CVFR אבל משהו טוב .. קרנדו,מטוס מעולה!!!