עבור לתוכן
Eyal Seminar

אירוע חדר בקרה חורף 2008!

Recommended Posts

פורסם
יודעים אז למה לא מסדרים??????????

מה שלא תציא את עצמך לעזור להם?

פורסם

אני לא יודע לתכנת אתרים זה לא קשור הם אמורים לתכנת את האתר אז שיעבוד כל מה שקיים או שיורידו את הלשונית הזאת מה אני יגיד לך מפרסמים אירוע עוד יומיים האירוע וחלק מהדפים אל עובדים :|

פורסם
אני לא יודע לתכנת אתרים זה לא קשור הם אמורים לתכנת את האתר אז שיעבוד כל מה שקיים או שיורידו את הלשונית הזאת מה אני יגיד לך מפרסמים אירוע עוד יומיים האירוע וחלק מהדפים אל עובדים :|

צודק מארק, פשוט היה הרבה דברים לעשות לחד"ב שהם יותר חשובים.

מבטיח שזה יעלה לאתר.

סליחה על העיכוב.

פורסם

בהצלחה הפעם אני מעביר את החד"ב מהקוקפיט...אקפוץ לבקר.

טיסה ראשונה תיהיה מחר דלתא3449 יוצאת מדה גול ב 21:20 משוער.

פורסם

מחר המראה ממינכן ב-10 בבוקר וב-6 בערב טיסה לברצלונה ולמחרת חזרה המראה מ-5 ונחיתה ב-9. וגם לפריז וחזרה בקיצור הרבה טיסות כמובן הכל פורסם באתר :)

פורסם

זה הזמן, כשנשאר עוד קצת לסיום החד"ב להודות לאנשים שעומדים מאחוריי כול הדבר הזה.

אני הייתי בכמה אירועים של החטיבה כבר בעבר, אבל אני חייב לציין שככול שמתקדמים, האירועים יותר ויותר מושקעים, איכותיים ומשובחים במוחות נלהבים ששואפים להשקיע ולתרום!! תודה ענקית לכול העומדים והנרתמים לחטיבה!! גאה להיות ואטילניק :P המשך פיקוח וטיסות פורה לכולם :) אני גם עוד אטוס...

פורסם

החד"ב נגמר!

סיכום קצר שלי:

מבחינתי החדר בקרה היה הצלחה! נהנתי מאוד בהכנות, באירגון וכמובן בחדר בקרה עצמו.

תודה לכל מי שתרם חלק, אם זה בפירסום האירוע, אם זה בעזרה טכנית בחד"ב, אם זה פיקוח, אם זה לטוס..

תודה ענקית לאמיר פז ואיציק בקשי על ניהול החד"ב!

בהתחלה הם התחילו שרק שני מחשבים עבדו ולאט לאט סידרו ותקתקו הכל.. הכל עבד כמעט חלק במשך 72 שעות כל הכבוד!!!

עוד תודה גדולה לבן בצלאל ואייל סמינר על פירסום והפצה של האירוע- ראינו את כמות המטוסים הזרים שהגיעה לארץ וזה מוכיח הכל.

וכמובן לכמות גדולה של אנשים שתרמו ונתנו יד בכל הפרטים הקטנים שבזכותם החד"ב היה כמו שהיה.

מחכה לחדר בקרה הבא!!

פורסם

אין מילים אומנם אירוע ראשון שאני משתתף ב-VATSIM אבל אני פשוט נדהמתי גם מכמות הפיקוח וגם הכמות התנועה פשוט כל הכבוד =D> =D> =D> :BIG: :D:D:D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...