עבור לתוכן
Tomer Haim

באנר אתר חטיבת VATIL - הסקר

Recommended Posts

פורסם

לקחתי כמה דקות להסתכל על הבאנרים.

אני מאוד מעריך את ההשקעה של אותם יוצרים ( צר לי שאין לי מושג איך אתם עושים את זה ,אחרת הייתי מנסה לעזור ), אבל אני לא יכול לצערי לתת את קולי עבור אף אחד מהם.

עדיף כבר להשאיר את הקיים.

לא מצאתי אחד שהוא מושך את העין ועושה לי "ואוו".

מתנצל.

פורסם

דבר ראשון, באמת כל הכבוד ליוצרים של הבאנרים בתחרות. עצם העובדה שנוצרה תחרות זה כבר דבר טוב ובדר"כ מביא לביצועים טובים יותר.

עם זאת, אני מצטרף לדיעה שאפשר יותר טוב, ובמסגרת מה שהוצא כאן הבאנר הקיים (וה"מעודכן") הכי טוב.

אני ממליץ גם לא לדחוף את הכיתוב VIRTUAL וכו' בעיקר כי ראיתי את זה כבר מפוזר על כל מיני חולצות (לא של ואטיל), ולא יודע כמה זה ייחודי לנו כבר (מעבר לעובדה שבאנר עם יותר מדי טקסט מאבד את הקליטות (TOOT) שלו).

פורסם

הדברים שאומר בהמשך לא באים לגרוע כהוא זה מהערכה והתודה שאני רוכש למי שהשקיע מזמנו ומרצו בעיצוב הבאנרים :!:

באמת כל הכבוד לכם :!: אבל.........

זה לא מספיק טוב. נקודה. :!: :!: :!:

מסכים עם העקרון של "טעם וריח" וכו', וגם מסכים עם זה שיש סקר ואפשרות דמוקרטית לכל אחד להביע דעתו ולהשפיע על הבחירה, ועדיין.....

זה לא מספיק טוב. נקודה. :!: :!: :!:

עכשיו צריך לחשוב מה אפשר לעשות.

אני טוען שלא יקרה שום אסון אם ינתן זמן נוסף לעוד נסיונות - הרי זה לא שהאתר / פורום שלנו תקוע בגלל שאין באנר / לוגו חדשים.

אז מה הביג דיל לחכות ולתת עוד צ'אנס :?

פורסם

אפשר פשוט להוסיף אף אחד ואם זה יצא הרוב אז לתת צ'אנס לבאנרים אחרים...

אם בכל זאת הרוב יבחר את אחד הבאנרים אז הרווחנו, אם לא אז לא נסתפק במשהו שהרוב לא מרוצה ממנו ב100%

פורסם

מסכים עם הדעות שאמרו שמה שהוצע זה לא מספיק טוב לצערי.

ואם כבר, תקנו אותי אם אני טועה, אם יבזכה הבאנר הקיים לרוב קולות, זאת בדיוק האפשרות של "אף אחד".

פורסם
אגב,

מדוע מופיעה המילה FORUM בבאנר מספר 5? הבאנר אמור לייצג את החטיבה ולא את הפורום שלה... :roll:

כמובן שלא היתה כוונה לשים בבאנר את המילה FORUM, הרעיון שעמד מאחורי זה הוא להשאיר את הבנאר הנוכחי בעיצוב אחר ללא סמל מסחרי כזה או אחר.

בקרוב מכרז חדש להצעות לבאנר.

מנהלי פורום, בבקשה להוריד מדביק.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...