Amir Paz פורסם דצמבר 31, 2008 דיווח פורסם דצמבר 31, 2008 חברים! עושה רושם שהמלחמה פוגעת גם בתפקוד החטיבה :wink: אנו נאלצים בשלב זה לבטל את שבוע ההדרכה עקב העובדה שרוב המדריכים והמרצים נמצאים במילואים ולא יכולים להגיע. אני מקווה שהמצב יסתיים בקרוב ונוכל לקבוע תאריך חדש לפעילות. בנוגע למודרכי פיקוח טיסה: תקבלו הודעה פרטית ממני לגבי הדרכות פיקוח הנושא בבדיקה. המשך שבוע טוב שלום חברים! אחרי כנס חטיבה, מפגש ILS, חדר בקרה, REAL OPS, ו ONLINE DAY תכניסו לכם מונח חדש לאוצר מילים - שבוע הדרכה! בתאריך 12 לחודש יום שני יתחיל שבוע הדרכה מטעם VATIL. שבוע ההדרכה יתקיים בבית הספר הולץ בת"א, ובכלל זו התחלה של שיתוף פעולה חדש בין VATIL לבין בית הספר, עם כיוון לעתיד ופתיחת קורס IFS מחזור 14 - בבית הספר הולץ. שבוע ההדרכה הוא יריית הפתיחה לשיתוף הפעולה הזה ,מטרתו לרכז את חברי החטיבה ולהעשיר את הידע של כולנו במגוון נושאים הקשורים לתעופה אזרחית בעיקר. שבוע ההדרכה נכון לעכשיו יתחיל ב 12 לחודש יום ב' ויסתיים ביום ה'. להלן הלו"ז - שימו לב זהו לו"ז ראשוני, כמעט בכל ערב יהיה מרצה חיצוני - ימי הדרכת המרצים מבחוץ (ח"א - אלעל - פיקוח) יכולים להשתנות בימים הקרובים. על מנת להירשם לשבוע ההדרכה יש לגשת ללינק הבא: http://lsa-virtual.co.il/week/ במידה ואתם מעוניינים לבטל, נא לבצע זאת עד יום רביעי ה 7 לחודש במייל: amir@vatil.org שימו לב! - חשוב** - הדרכת הפיקוח שמתבצעת כל יום משעה 1700 עד 1800 מיודעת עבור פקחים שנרשמו מראש דרך השירשור בפורום ATC ותיאמו איתי בפרטי. כל שאר החטיבה מוזמנת לשאר הלו"ז (18:15 והלאה). הצלחת הפרויקט הזה תלוייה רק בכם חברים, הירשמו עכשיו!
אורח פורסם דצמבר 31, 2008 דיווח פורסם דצמבר 31, 2008 ואעלה חבר'ה אתם מפציצים :shock: כל שבוע משהו חדש VATIL עושים את השנה
Yoni פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 אני לא יודע בדיוק עוד מה... אבל אני אשתדל להגיע לכמה שיותר דברים, יש הרצאות מגניבות ואיכותיות ביותר! כל הכבוד!
Liav Nefesh פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 לא בסדר, גם חיילים רוצים.. :wink: כל הכבוד לכם!
Yahav Barzilay פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 לא בסדר, גם חיילים רוצים.. :wink: כל הכבוד לכם! מה אתה אומר על להעביר את ההרצאה של איתי ליום שבת? אמיר - תותח על, כל הכבוד
Zeev Bucki פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 כל הכבוד יזמה מבורכת שתתרום למקצועיות שלנו! גם אני נרשמתי בהצלחה לכולם ולהתראות. בוקי זאב:4X-MJB
Shachar Hzkelevich פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 איזה באסה יהיה לראות תבית ספר הזה גם אחרי שעות הלימודים :? ברור שאני בא
Shireto Shahar פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 גדול! יש מצב שאני יבוא אם עדיין לא יהיה לי בצפר באותו זמן.
Amir Paz פורסם ינואר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 1, 2009 מדהים! לצעריי אני לא רואה את עצמי מגיע השבוע :? מדובר ב12 לחודש למקרה שזה לא היה ברור :wink:
Yarin_l10 פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 אני רשום למחזור 14 ב-IFS ולצערי אני לא אוכל להגיע אם זה יהיה שם.. אני גר במרחק נסיעה של כשעתיים וחצי משם..
Ben Cohen פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 כל הכבוד על הארגון! שאלה: מה הכוונה שהלו"ז יכול להשתנות בימים הקרובים? אם אני רוצה לשמוע למשל את ההרצאה של טייס הF15 ואני נרשם עכשיו ליום שלישי, ייתכן והוא בעוד כמה ימים יופיע ביום אחר? או שמדובר שינויים ברמת אם בכלל מתקיים. תודה!
Amir Paz פורסם ינואר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 1, 2009 כל הכבוד על הארגון!שאלה: מה הכוונה שהלו"ז יכול להשתנות בימים הקרובים? אם אני רוצה לשמוע למשל את ההרצאה של טייס הF15 ואני נרשם עכשיו ליום שלישי, ייתכן והוא בעוד כמה ימים יופיע ביום אחר? או שמדובר שינויים ברמת אם בכלל מתקיים. תודה! עוד יומיים הכל יסגר פיקס - כן יכול להיות שינוי עם המרצים.
noamkn פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 מדהים! לצעריי אני לא רואה את עצמי מגיע השבוע :? מדובר ב12 לחודש למקרה שזה לא היה ברור :wink: התכוונתי לשבוע של ה12
Amir Paz פורסם ינואר 5, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 5, 2009 מה הולך בסוף?לא חזרו אליי עם אימייל .... המערכת הייתה אמורה לשלוח מייל אוטומטית על רישום. קיבלתי את הרישום שלך. אני אשלח מייל לכל שאר החברים שהרישום שלהם התקבל.