עבור לתוכן
�פיק

טוב, אז עברה הבגרות במתמטיקה!!!!!!!!!!

Recommended Posts

פורסם

טוב יחידה אחת עברה :] רק עוד יחידה אחת היום :]

משרד החינוך כל-כך מטומטם תאמינו לי... היחידה הראשונה שלי התחילה בשעה 9 בדיוק והיא נגמרה בשעה 10:15 עכשיו היחידה השנייה מתחילה בשעה 1300... יש למישהו מושג למה אני צריך לחכות כמעט שלוש שעות בשביל לעשות עוד יחידה?! :evil:

בכל מקרה היחידה הזאת הייתה קלה לאללה.. האמת שזה בושה.. אבל לא מזיז לי העיקר סיימתי אותה :lol:

פורסם

עזבו אותכם מתמטיקה

זה הכל פיקציה

תגיעו לאוניברסיטה יבלבלו אותכם מהתחלה

פתאום כל סימון שאתם מכירים בגלל מסמנים אחרת, כל תיאוריה ששמעתם עליה בכלל יש לה משמעויות אחרות ואת ה-5 יחידות של התיכון סוגרים בשני השיעורים הראשונים - בשביל "להיזכר"...

בתיכון שמתי פס על הלימודים - אחרי צבא הצטערתי על זה... נאלצתי לעשות שוב בגרות במתמטיקה... ואח"כ הצטערתי גם על זה - באוניברסיטה שברו לי את כל מה שחשבתי שאני יודע על מספרים...

אבל העיקר שהלך לכם טוב, חבר'ה - ואם לא, לא נורא.

הבגרות ממילא לא שווה את הנייר שהיא כתובה עליו...

פורסם

פשוט מילה במילה. גם אני זרקתי בתיכון (3 יח"ל), אחרי זה זרקתי כסף (4500 ש"ח!) על השלמה ל-4 ועשיתי את הבגרות היום, 5 שנים אחרי שסיימתי תיכון.

חברה שלי, סטודנטית שנה א' בטכניון מסתכלת על החומר שלי וצוחקת.. אני מסתכל על החומר שלה ומקבל בחילה. לא האמנתי שקיימת כזו מתמטיקה... :-)

פורסם
עזבו אותכם מתמטיקה

זה הכל פיקציה

תגיעו לאוניברסיטה יבלבלו אותכם מהתחלה

פתאום כל סימון שאתם מכירים בגלל מסמנים אחרת, כל תיאוריה ששמעתם עליה בכלל יש לה משמעויות אחרות ואת ה-5 יחידות של התיכון סוגרים בשני השיעורים הראשונים - בשביל "להיזכר"...

בתיכון שמתי פס על הלימודים - אחרי צבא הצטערתי על זה... נאלצתי לעשות שוב בגרות במתמטיקה... ואח"כ הצטערתי גם על זה - באוניברסיטה שברו לי את כל מה שחשבתי שאני יודע על מספרים...

אבל העיקר שהלך לכם טוב, חבר'ה - ואם לא, לא נורא.

הבגרות ממילא לא שווה את הנייר שהיא כתובה עליו...

רק חיכתי לתגובה הזו של אורן אמרתי בטח הוא יגיב :lol:

פורסם

סיפור קצר על בגרות באלקטרוניקה 5 יחידות + 2 פרויקט.

בחינה של כ 5 שעות מחולקת ל 3.5 ו שעה וחצי אם אני זוכר נכון.

נאלצתי להשתמש בכל הזמן כדי בקושי לעבור.

לאחר הצבא עשיתי הנדסאי אלקטרוניקה. אחרי חודש של לימודי הנדסאי ניגשתי לבחינה שוב ותוך שעה היא היתה מאחורי עם 100 יפה.

לגבי מתמטיקה, זה כך. שעור ראשון של מתמטיקה באוניברסיטה מכסה +- שלוש שנים של תיכון עם אפשרות ל 100 בבגרות ללא מאמץ רב.

אחרכך מגיע מתמטיקה שפשוט בה לך להקיא ממנה.

אוי כמה שנאתי את זה :cry: אני בחור לוגי לחלוטין תנו לי 0 ו 1 אני לא צריך יותר מזה כדי להוציא 100 :wink:

בהצלחה לתכוניסטים באשר הם :D

פורסם

בשיעור הראשון במתמטיקה א' (מה שקרוי בחלק מהאוניברסיטאות או החוגים חשבון אינפיניטיסימלי או בשם החיבה "אינפי" ובתיכון קוראים לו חדו"א) עוברים על כיתה ט עד י"א ובשיעור השני על י"א-י"ב.

בשלב הזה המרצה אומר שמעכשיו מתחילים ללמוד. לי השלב הזה היה קל יחסית, בגלל ששיפרתי בגרות אחרי הצבא את החלק הזה עוד זכרתי... אבל אחרים ממש הזדעזעו מהקצב.

אבל בשיעור הרביעי בערך אתה מבין כמה זה מצחיק בעצם, ואיך ה-5 יחידות האלה רק מדגדגות את קצה ההתחלה של מה שאפשר ללמוד...

האמת היא שמתמטיקה של תיכון מפחידה פשוט בגלל שלא מלמדים אותה נכון.

כששיפרתי בגרות למדתי אצל זיו כספי - וחוץ מזה שהבנאדם פשוט מצחיק בטירוף - זה היה קלי קלות. קיבלתי ב-5 יחידות 96, אני לא יודע למה - כנראה בילבלתי איזה חישובון.

אני אומר לכם - 5 יחידות לומדים אצלו ב-3 חודשים 3 שיעורים בשבוע.

בתיכון זה לקח 3 שנים של 5 שיעורים בשבוע אם אני זוכר נכון. וקיבלתי בבגרות חצי ממה שקיבלתי אצל זיו כספי :wink:

יכול להיות שזה הגיל ורמת הרצינות והעובדה שהתיכון לא עלה לי 3500 ש"ח.

אבל לדעתי זה גם שיטת ההוראה.

כי גם באוניברסיטה (אם נופלים על מרצה טוב) אפשר לסגור עניין ב-6 שעות (תוך הנחה שאנשים עברו תיכון, אבל בכל זאת - זה בערך 5 עד 6 שנים אחרי).

פורסם

מרצה ?

בטכניון מרצה לא טורח לחזור על החומר הזה , המתרגל עושה את זה בשבילו, כדי שהוא יבוא אחר כך להפציץ בחומר האמיתי הזה מכוכב אחר... אתה יושב בהרצאה ומרגיש את עצמך .E.T לא מבין מה הם רוצים ממך :shock:

HOME HOME

בסוף מסתדרים , אל תדאגו 8)

פורסם

אבל למה להגיד לכולם "עזבו אותכם ממתמטיקה בתיכון"

אם מישהו מסוגל לגמור עם זה בתיכון בציון סביר - אז בשביל מה אחרי זה להסתבך עם כל מיני אקסטרנים למיניהם.

אני מסכים עם העניין שאחרי שלומדים מתמטיקה באוניברסיטה זה באמת שטות, אחי לומד בטכניון ואני רואה את זה טוב מאוד אצלו, אבל זה עדיין לא סיבה לנצל את ההזדמנות שנותנים לך בתיכון ולהוציא ממנה את המרב, במקום לוותר מהתחלה ולבנות על האקסטרני.

פורסם

אם מישהו לא הבין - לא התכוונתי לזה ברצינות.

הבגרות אולי לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליו, אבל מה לעשות שצריך אותה בשביל להתקבל לאוניברסיטה.

תלמדו טוב טוב ולא תצטרכו לבזבז שנה אחרי הצבא + אלפי שקלים על מקצה שיפורים.

פורסם

ברוך השם הסיוט הזה של מתמטיקה נ-ג-מ-ר ועוד מעט גם הסיוט הזה שקוראים לו בצפר... אני מכנה את זה כלא :lol: ... וואלה אבל בתכלס שימו לב שלבצפר יש מאפיינים חבל"ז דומים לכלא:

-מגודר

-שומרים

-סורגים

-סוהרים (מורים)

-12 שנות לימוד=12 שנות מאסר

:lol::lol::lol::lol:

פורסם
ברוך השם הסיוט הזה של מתמטיקה נ-ג-מ-ר ועוד מעט גם הסיוט הזה שקוראים לו בצפר... אני מכנה את זה כלא :lol: ... וואלה אבל בתכלס שימו לב שלבצפר יש מאפיינים חבל"ז דומים לכלא:

-מגודר

-שומרים

-סורגים

-סוהרים (מורים)

מכינים אותנו לחיים האמיתיים :lol::lol::lol::lol: :shock: :roll:

פורסם

-מגודר

-שומרים

-סורגים

-סוהרים (מורים)

אחרי שתסיים את הצבא והאוניברסיטה ותתחיל את החיים (אם אפשר לקרא לזה חיים) האמיתיים, תגלה שאתה ממש מתגעגע לבצפר. לפחות אני, גם למדתי וגם ביליתי בחוף של שמוליק וגם בחוף שהיום הוא המרינה :evil: וידעתי לנצל את הטוב מהכל.

אלה היו חיים, בלי דאגות בלי עבודה בלי משהו או משהו על הראש.... חופש אמיתי :D

תהנו המחופש שלכם, כל עוד אתם יכולים.

רן.

פורסם

-מגודר

-שומרים

-סורגים

-סוהרים (מורים)

חכה, חכה,

בשלב הבא בחיים אתה מוצא את עצמך במגדל שומר על הגדר - ואתה בכלל כלוא בפנים בעצמך!

פורסם

דייייייייייייי !

בבקשה תפסיקו להגיב!

כל הודעה שלכם על המשך החיים עושה לי רע... :oops:

בבקשה להפסיק להיות רשעים כאלה :twisted: :twisted: :twisted:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...