Eyal Seminar פורסם ינואר 10, 2009 דיווח פורסם ינואר 10, 2009 זוכרים את זה: חשבתם שהגיע סוף העולם.. לא לא שנת 2009 הגיע ואיתה: ערב טוב חברי ואטיל, מחלקת אירועים גאה להציג לכם את האתר החדש של האירוע השבועי שלנו: ה-Online Day. כמו שרובכם יודעים האירוע מתקיים מידי שבוע בשעות 17:00-21:00Z, מקומי: 19:00-23:00. מטרת האירוע השבועי היא לרכז את שעות הפיקוח והטיסות שלכם ליום אחד ולשעות מסוימות. לאחר עבודה רבה של צוות אירועים הרמנו אתר אינטרנט לאירוע השבועי שלנו, האתר יכלול את כל המידע על האירועים הקרובים, אילו עמדות יהיו פעילות באירוע, מידע על סינרים,דפיות,תוכניות טיסה,נהלי טיסה בישראל כו', כל זאת על מנת להקל עליכם ועל הטייסים הזרים שבאים לטוס באירוע השבועי. לאחר שכתובת האתר תשתנה אנחנו נפרסם את האתר בכל חטיבה בVATSIM וגם באתר הראשי של VATSIM. מהיום האתר הזה הוא האתר הראשי של מחלקת אירועים. צוות אירועים יפרסם את כל האירועים הקרובים שיהיו והיו לחטיבה באתר, בהמשך יהיה קישור בינו לבין מערכת הפקחים ועוד כל מיני הפתעות שיגיעו בהמשך. כרגע כתובת האתר מופיעה בקישור הבא, אבל בהמשך לאחר שכתובת האתר של החטיבה תשתנה גם כתובת האתר של הOnline Day תשתנה ואנחנו ניידע אותכם (הכתובת כנראה תשתנה כבר מחר לכתובת שמופיעה בבאנר). בנתיים תהנו הכתובת הנוכחית: http://www.vatil.org.il/vatil/Evedep/on ... index.html תודות: שוב תודה ענקית ליובל פישלר, על העבודה המדהימה שהוא עשה בעיצוב האתר ובבנייתו, כל אתר שהוקם למען אירוע האיש הזה עשה, באמת מגיעה לו תודה גדולה. תודה לא פחות קטנה לבן בצלאל על עזרה בבניית האתר. תודה לתומר חיים על העזרה בעיצוב האתר. תהנו מהאתר החדש, מחלקת אירועים.
Izik Bakshi פורסם ינואר 10, 2009 דיווח פורסם ינואר 10, 2009 יאוווו :multi: איך עבדתם על זה ואני לא ידעתי! איזה מלכים, שיחקתם אותה. כל הכבוד =D>
Yoav Hahamo פורסם ינואר 10, 2009 דיווח פורסם ינואר 10, 2009 האתר מדהים!! הרעיון של תוכנית הIFR והCVFR הממוחשבת פשוט מדהימה!!! כל הכבוד! =D>
zvi rodes פורסם ינואר 10, 2009 דיווח פורסם ינואר 10, 2009 חברים שחקתם אותה ,איזה יופי ,אין מילים ,בעצם יש...........תודה גדולה.
Ben Bezalel פורסם ינואר 10, 2009 דיווח פורסם ינואר 10, 2009 תודה ענקית ליובל..!! פשוט עבודה מדהימה...! עם הזמן לאתר יתווסף עוד ועוד תוכן ככה שיש עוד למה לצפות
almoghilel פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 יפה מאוד !! כמה דברים שצריך לתקן - הסינרים להורדה - לא כל המפות ראיה ומכשירים נמצאות (למשל עשיתי LLHZ-LLIB זה לא מצא לי, ככה גם מחיפה) נ.ב: זה התמונה שלי בתת-כותרת של הסינרים (fs9) נכון?
Yuval Fishler פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 יפה מאוד !!כמה דברים שצריך לתקן - הסינרים להורדה - לא כל המפות ראיה ומכשירים נמצאות (למשל עשיתי LLHZ-LLIB זה לא מצא לי, ככה גם מחיפה) נ.ב: זה התמונה שלי בתת-כותרת של הסינרים (fs9) נכון? - מה צריך לתקן בסינרים? - אנחנו נמשיך לעדכן את הנתיבים, פשוט לא היה לנו זמן לסיים את כל הנתיבים. ובקשר לתמונה- יש מצב גדול.. חחח. מקווה שזה לא מפריע לך.
almoghilel פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 חחחח אין בעיה בכלל... להפך, אני תורם לא? ובסינרים הבעיה היא שניסיתי להוריד את הסינרי של פיק ושל ערד והוא כותב שהוא לא מוצא את זה... (אחרי שזה פתח את האתר של אבסים)
Yarin_l10 פורסם ינואר 11, 2009 דיווח פורסם ינואר 11, 2009 יפה מאוד !!כמה דברים שצריך לתקן - הסינרים להורדה - לא כל המפות ראיה ומכשירים נמצאות (למשל עשיתי LLHZ-LLIB זה לא מצא לי, ככה גם מחיפה) נ.ב: זה התמונה שלי בתת-כותרת של הסינרים (fs9) נכון? חח אם זאת התמונה שלך תיקח את טוב..זה אומר שהתמונה שלך יפה :wink:
AaronDagan פורסם ינואר 13, 2009 דיווח פורסם ינואר 13, 2009 א. עבודה חשובה, מושקעת, מועילה ובעיקר: מחכימה ומלמדת!!!! ב. 2 הערות ברשותכם. 1. משפט המחץ בדף הראשי: לטעמי ובאנגלית תחבירית נכונה יש לומר ATC ALL OVER ISRAEL וכו וכו.... 2. בעולם התעופה כיום כבר לא משתמשים במונח "זולו" אלא ב-UTC. לא שזה מפריע או לא נכון, זה פשוט לא בשימוש יותר. לשיקולכם. בסה"כ יופי של עבודה ותרומה חשובה לחטיבה ולאורחים מחו"ל.
אורח פורסם ינואר 13, 2009 דיווח פורסם ינואר 13, 2009 א. עבודה חשובה, מושקעת, מועילה ובעיקר: מחכימה ומלמדת!!!!ב. 2 הערות ברשותכם. 1. משפט המחץ בדף הראשי: לטעמי ובאנגלית תחבירית נכונה יש לומר ATC ALL OVER ISRAEL וכו וכו.... 2. בעולם התעופה כיום כבר לא משתמשים במונח "זולו" אלא ב-UTC. לא שזה מפריע או לא נכון, זה פשוט לא בשימוש יותר. לשיקולכם. בסה"כ יופי של עבודה ותרומה חשובה לחטיבה ולאורחים מחו"ל. אכן המשפט רחוק שנות אור מתחביר נכון. זה בעיה ישראלית ידוע של תרגום ישיר מעברית לאנגלית :wink: תעשו טובה ותנו לבן שיעבור ויתקן לפני פירסום.
Ben Bezalel פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 חברים שימו לב, בנוסף לאתר של ה- Online Day,האירוע הזה יפורסם עכשיו כל חודש בימי שבת בלוח אירועים של VATSIM Events באופן קבוע. מקווה שהפירסום הזה ימשוך אלינו הרבה טייסים זרים.
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 15, 2009 דיווח פורסם ינואר 15, 2009 נחמד מאד! תמצית אתר החטיבה יש לי תיקון קטנטן: בחלק של הדפיות, הקישור לדפיות של מנחת מצדה צריך להיות לקובץ DOC ולא PDF .
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 17, 2009 דיווח פורסם ינואר 17, 2009 כל הכבוד על ההשקעה חברים =D> נראה מקצועי ויסודי ביותר :!: תצליחו
yoni revivo פורסם ינואר 17, 2009 דיווח פורסם ינואר 17, 2009 כל הכבוד הגיע הזמן שנשמע קצת קולות זרים ב-VFR המיוחד שלנו.
Ben Bezalel פורסם ינואר 17, 2009 דיווח פורסם ינואר 17, 2009 חברים האירוע החל, אתם מוזמנים לעלות לטוס.
Yuval Fishler פורסם ינואר 29, 2009 דיווח פורסם ינואר 29, 2009 פקחים בבקשה להשתבץ ליום שבת הקרוב דרך מערכת שיבוץ פקחים. נקיים ONLINE DAY רגיל. צפייה בשיבוץ לכלל החטיבה: http://lsa-virtual.co.il/atc/showall.php?id=67
Yarin_l10 פורסם ינואר 30, 2009 דיווח פורסם ינואר 30, 2009 פקחים בבקשה להשתבץ ליום שבת הקרוב דרך מערכת שיבוץ פקחים.נקיים ONLINE DAY רגיל. צפייה בשיבוץ לכלל החטיבה: http://lsa-virtual.co.il/atc/showall.php?id=67 לא כדאי להוסיף גם את חגב? אם כל המגדלים וכו'... אז גם את חגב לא?
אורח Yarden Salvi פורסם ינואר 30, 2009 דיווח פורסם ינואר 30, 2009 שאלה קטנה, במערכת של השיבוצים (לצפייה), יש שם שדה בשם LLSC , מה זה?
Adam Waiser פורסם ינואר 30, 2009 דיווח פורסם ינואר 30, 2009 זה לא שדה זו בקרה איזורית הנקראת south control ידוע גם בכינוי בקרה דרום בשפת הקויידש. זו עמדת הפיקוח שתשלוט על המרחב הדרומי (מקו פלמחים דרומה) פחות או יותר. ניתן להשוות אותה ל"פלוטו" בצפון למרות שכאן הבקרה האזורית מחולקת לשתי עמדות - בקרה דרום ו"חגב". מידע מפורט יותר על חלוקת העבודה בין שתי העמדות תוכל למצוא כאן: http://www.vatil.org/vatil/training/doc ... GZAROT.pdf