Ben Bezalel פורסם פברואר 3, 2009 דיווח פורסם פברואר 3, 2009 פקחים בבקשה להשתבץ ליום שבת הקרוב דרך מערכת שיבוץ פקחים. נקיים ONLINE DAY רגיל. צפייה בשיבוץ לכלל החטיבה: http://lsa-virtual.co.il/atc/showall.php?id=70
Ben Bezalel פורסם פברואר 7, 2009 דיווח פורסם פברואר 7, 2009 חברים להזכירכם, היום מתקיים אירוע שבועי מהשעות 1900 עד 2300! בואו לטוס!
אורח פורסם פברואר 7, 2009 דיווח פורסם פברואר 7, 2009 וכרגע אונלין: מגדל וקרקע נתב"ג,הרצליה,ש"ד, גישה ות"א חבר'ה מי שלא בא מפסיד!
david cohen פורסם פברואר 7, 2009 דיווח פורסם פברואר 7, 2009 עלון יפה ומענין!!! ברכות לכל העוסקים במלאכת העריכה והכתיבה
Eyal Seminar פורסם פברואר 8, 2009 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2009 חברים, אתמול היה יופי של תנועה, כל הכבוד! אנחנו משתפרים אבל צריך לשאוף להרבה יותר. שבוע הבא בתאריך 14.2.2009 יערך מטס של חברת דלתא וירטואל לב"ג הם צפויים לנחות בשעה 16:00 אחרי הצהריים, העלנו הרשמה במערכת הפקחים וגם את האירוע השבועי שממשיך כרגיל אחרי האירוע של דלתא, כלומר דלתא וירטואל מגיעה ב16:00 וגם מ19:00 יעלו פקחים לפקח אז תבואו לעשות הרבה תנועה. פקחים, הרשמה לפקח נמצאת כרגיל במערכת הפקחים, נא להירשם, כל הקודם זוכה. שיהיו אירועים מוצלחים, צוות אירועים.
Ben Bezalel פורסם פברואר 13, 2009 דיווח פורסם פברואר 13, 2009 חברים כרגע רשומים למטס של דלתא 28 מטוסים שאמורים להגיע מחר אחה''צ,כולם מוזמנים ולבוא לעשות תנועה. כמו כן,עדין חסרות לי כמה עמדות פיקוח, אז פקחים נא להשתבץ.
Ben Bezalel פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 חברים: מגדל ב''ג גישה ת''א קרקע(מערב+מזרח) הרצליה חיפה מחוברים! באו לעשות תנועה.
David Bendavid פורסם פברואר 28, 2009 דיווח פורסם פברואר 28, 2009 חברים: מגדל ב''ג גישה ת''א קרקע(מערב+מזרח) הרצליה חיפה מחוברים! באו לעשות תנועה. לצערי אני תקוע כרגע עם טיסה שהתעקבה מעט, אז אני אגיע מיד לאחר הנחיתה לפקח גם כן
Ben Bezalel פורסם מרץ 7, 2009 דיווח פורסם מרץ 7, 2009 מגדל ב''ג גישה הרצליה שדה דב חיפה ור''פ מחכים לכם!
FlightHut פורסם מרץ 7, 2009 דיווח פורסם מרץ 7, 2009 מגדל ב''גגישה הרצליה שדה דב חיפה ור''פ מחכים לכם! היה נהדר..! תודה לשירטו ולקרבלון :mrgreen:
Ben Bezalel פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 מחר יהיה אונליין די? בעיקרון מחר לא יתקיים Online Day. אבל פקחים בהחלט מוזמנים לעלות. שבת שלום וחג שמח.
Mark163 פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 האתר לא מתעדכן לעמדות הפקחים שהשתבצו במערכת, וכבר עברו 4 חודשים בערך מתחילת האתר ועדיין ב-GALLERY מופיע COMING SOON, רק רוצה להעיר.
Ben Bezalel פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 האתר לא מתעדכן לעמדות הפקחים שהשתבצו במערכת, וכבר עברו 4 חודשים בערך מתחילת האתר ועדיין ב-GALLERY מופיע COMING SOON, רק רוצה להעיר. תאמין לי שאנחנו יודעים... אני שם לב שרק הערות אתה יודע לתת,שום דבר אחר לא. כמו כן נעשים הרבה דברים מאחורי הקלעים שאתה לא יודע עליהם לא הכל קורה ונעשה בשניה אחת,יש דברים שפשוט לוקחים זמן.
Mark163 פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 :shock: ???? שום דבר אחר לא??? :cry: אני מעיר את ההערות בשביל שיתקנו אותם והאתר יהיה יותר טוב! ולא בשביל לרדת עליך? אם אתה לא רוצה לשמוע הערות אני לא יגיד אבל אני לא אומר אותם סתם אני אומר אותם כדי שיהיה יותר טוב ומקצועי :| ועוד דבר, רק בשביל שהאתר יהיה יותר מקצועי, לדעתי אפשר ( אפשר אם אפשרי) לעדכן את דף ה-EVENT ל-REAL OPS ככה שאם מישהו מחו"ל יכנס לאתר וירצה להתעדכן אז שיוכל כמובן להתעדכן מהאירועים הקרובים. ובבקשה אל תבינו לא נכון אם אני מעיר הערות זה רק כדי לתקן ולשפר ולא בשביל לרדת עליכם.... עריכה:ממה אתה כל כך מצפה ממני שאני "לא עושה כלום"?
Ben Bezalel פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 כל דבר יעשה כמו שהוא צריך להיות ואין מה לעשות זה לוקח קצת זמן. וממך אני לא מצפה לכלום.
Mark163 פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 "אני שם לב שרק הערות אתה יודע לתת,שום דבר אחר לא. " "וממך אני לא מצפה לכלום." מצד אחד אתה אומר ששום דבר אחר אני לא יודע לתת ומצד שני אתה לא מצפה ממני לכלום? ואם לוקח קצת זמן אין בעיה אפשר להוריד את הלשונית לבינתיים וכשהתמונות יהיו מוכנות פשוט להוסיף את הלשונית. אבל יש לי הרגשה שאני כ"סתם" חבר חטיבה לא רשאי להעיר הערות בשביל לשפר את האתר? יכול ליהיות אולי? וסתם לידע כללי, מי מנהל את האתר של ה-ONLINE DAY?
Ben Bezalel פורסם אפריל 10, 2009 דיווח פורסם אפריל 10, 2009 מההתרשמות שלי מההודעות שלך בפורום התחביב שלך בעצם זה לבקר אנשים ולהעיר הערות, ולא הטיסה והפיקוח,לכן אני לא מצפה ממך לכלום. בנוסף,אף אחד לא מחייב אותך להכנס לאתר של ה-ONLINE DAY,כל המידע שנמצא שם זמין גם במקומות אחרים בחטיבה, תפקידו של אתר זה,הוא בעצם להודיע על אירועים הקרבים,ולרכז מידע אשר כולל דפייות סינרים וכדומה. מה שאתה מתעסק זה הדברים השוליים (הבונוס של האתר) שמה לעשות לא פועל כרגע כי יש עיניינים דחופים יותר תכנון אירועים נוספים וכו' וכאשר נמצא לזה זמן ה- coming soon שכ''כ מפריע לך יעלם.
Eyal Seminar פורסם אפריל 10, 2009 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2009 מרק, כל הכבוד על הערות שלך, אבל תאמין לנו שאנחנו עושים כמיטב יכולתנו. לי אישית כמנהל מחלקת אירועים מאד מציק לראות את כל הערות שלך, אנחנו עושים הכל ותאמין לי שהכל על מנת שיהיו לכם כמה שיותר אירועים וכל הדברים הנחוצים לכך. ואני אישית לא ראיתי ממך אפילו פעם אחת ממך "תודה" אלא רק הערות. נכון לוקח זמן לאנשים לעשות דברים, אז בנתיים לא יהיה לך תמונות בגלרייה, זה לא מה שימנע מאנשים לבוא. מותר לאנשים להביע את הערות שלהם אבל לא בצורה כזו דרטסטית כמו שאתה כותב, אתה נותן לנו הערות על כל דבר וזה מאד קשה לראות דבר כזה, לאחר שאתה עובד על זה כל כך קשה. בכל לשון של בקשה, אני מבקש ממך חלאס עם הערות האלה, אנחנו עובדים מאד קשה על מה שיש ועל מה שיהיה. תן לנו לדאוג לשאר הדברים ואתה תתעסק בעיינים שלך, לפקח ולטוס.
Amir Paz פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 "אני שם לב שרק הערות אתה יודע לתת,שום דבר אחר לא. ""וממך אני לא מצפה לכלום." מצד אחד אתה אומר ששום דבר אחר אני לא יודע לתת ומצד שני אתה לא מצפה ממני לכלום? ואם לוקח קצת זמן אין בעיה אפשר להוריד את הלשונית לבינתיים וכשהתמונות יהיו מוכנות פשוט להוסיף את הלשונית. אבל יש לי הרגשה שאני כ"סתם" חבר חטיבה לא רשאי להעיר הערות בשביל לשפר את האתר? יכול ליהיות אולי? וסתם לידע כללי, מי מנהל את האתר של ה-ONLINE DAY? מרק תוריד הילוך כבר כמה וכמה הודעות שאני לא אומר לך כלום, אבל פשוט תוריד הילוך. תודה על ההערה שלך, מתקבלת.
Izik Bakshi פורסם אפריל 11, 2009 דיווח פורסם אפריל 11, 2009 ובבקשה אל תבינו לא נכון אם אני מעיר הערות זה רק כדי לתקן ולשפר ולא בשביל לרדת עליכם.... מרק, אני רוצה להסביר לך מה הבעיה, ודווקא הציטוט הזה מעלי יעזור לי מאוד. כבר רשמתי לך בעבר שיש דרך להעיר הערות, הדרך שבה אתה כותב כרגע את ההודעות שלך גורמת לאנשים להבין אותך לא נכון זאת בדיוק הבעיה! אתה כתבת את ההערה בצורה הבאה: האתר לא מתעדכן לעמדות הפקחים שהשתבצו במערכת, וכבר עברו 4 חודשים בערך מתחילת האתר ועדיין ב-GALLERY מופיע COMING SOON, רק רוצה להעיר. והדרך היותר נעימה לכתוב את הדברים היא: אהלן חברים, אני מעוניין להשתבץ כפקח באירועים ולסייע להצלחת האירוע, אך משום מה האתר לא מתעדכן כאשר אני משתבץ, כמו כן יש ברשותי תמונות מאוד יפות כדי לשים בגלריה, אשמח להעביר אותם, תודה וחג שמח ההודעה שכתבתי עם אותו תוכן, אבל הרושם הוא אחר, רושם שמרק לפין רוצה לעזור וכדי להיעזר בו להצלחת האירוע. בניגוד להודעה הראשונה שלך, יש אותו תוכן ואותו מרק לפין שרוצה לעזור אבל יוצר את הרושם השגוי. את השאר נמשיך ב-TS...