עבור לתוכן
Eyal Seminar

**מחלקת אירועים גאה להציג: אתר האירועים של החטיבה**

Recommended Posts

פורסם

אויש הגזמתם, מה אתם מתנפלים על הבנאדם? איזה רושם כבר יוצרת ההודעה שלו? אם כבר היא דווקא כתובה בטקט הפעם. אולי פשוט אתם מבינים את ההודעה כמו שאתם רוצים להבין אותה, כמו שבן כבר העיר פעם...

פורסם

אני דווקא חושב שבמקום להתפס על ניסוחים וסמנטיקה, הערת הערות היא נכונה. חבל לגרור את האי נעימות הזו, סה"כ כולם רוצים מטרה משותפת, שהיא שיפור ובניין של החטיבה בצורה הטובה, הידידותית והמקצועית ביותר.

1. מארק, מעתה והלאה אל תחסוך הערות מעשיות, רק שים לב שהניסוח לא פוגע. להבא. עד עכשיו סגנון אחד, מעכשיו נסה להצמד לסגנון אחר, נסה להקשיב לרגע לעצמך ולהגיד לעצמך את תוכן ההודעה, לוודא שאתה לא פוגע בהתנסחותך באנשים שסה"כ באמת נותנים עבודה.

2. חברי צוות ארועים של החטיבה, הפרידו את אופן הניסוח לבין מה שבא לידי ביטוי בהודעה. מארק ואחרים יעירו הערות כי הם רוצים לשפר. שימו את הניסוח האולי קצת עוקץ בצד ושימו לב לעיקר, כפי שאמיר כתב: "תודה על ההערה שלך, מתקבלת". אח"כ אם הניסוח הפריע, פנו בפרטי לאותו אדם ואמרו לו שהסגנון לא במקום על אף הביקורת הבונה. יעידו מספר חברים בפורום שכבר פניתי אליהם בפרטי ויישבנו את סיגנון הדיבור ההדדי שלנו אחד מול השני ולא בהתנצחות פומבית.

לפי דעתי, צוות כזה, שפועל באופן פומבי וחשוף לחלוטין לכל ביקורת בין אם ירצה ובין אם לא, מקצועיותו נמדדת ביכולת לקחת אפילו הודעה שכל מטרתה היתה לפגוע, להרוס ולהעליב, לזרוק את הניסוח והמטרה האמיתית, לקחת את העקיצות בנושאים המקצועיים, ולראות בדיוק מה הפריע לאותו אדם באופן ההתנהלות, ובדיוק את זה לשפר. כאן עוזבים שטויות ומתעסקים בעיקר. לא משנה כמה ניסו או לא ניסו לפגוע, זרקו את זה הצידה והבינו באופן מקצועי ושקול מה ניתן לשפר במתכונת הנוכחית בהתאם לתוכן הענייני של הביקורת.

באותה מידה נא לשים לב שכל הערה או ביקורת יכולות לתרום, אך יש לשמור את הזכות לחשוב על ביקורת ולהגיע להבנה שהמתכונת הנוכחית היא המיטבית, גם אם כמה פחות מרוצים ממנה. בסוף אתם המנהלים ואתם קובעים מדיניות בהתאם לכל הנתונים שבהכרח לעיניכם אך לא בהכרח לעיני הכלל.

בקיצור ולעניין. עיזבו שטויות, מארק השתדל ליצור צורת התנסחות נוחה ונעימה יותר לסובבים, צוות ארועים המשיכו בעבודה הטובה ודעו להפריד בין עיקר לתפל.

בהצלחה לכולם בהמשך.

פורסם

חברים, ההודעה למרק מוכוונת לעוד מספר אנשים פה.

להוריד הילוך משמעו להירגע בצורת הכתיבה. הההערה של מרק אכן מתקבלת כפי שציינתי בפניו, הדרך לא. ואני לא מדבר על ההודעה הזו, אני מדבר על מספר גדול של הודעות קודמות, את המסר המדוייק אני יעביר בפרטי.

פורסם

לא הייתי פה בשבוע האחרון אבל התייחסות שלי:

אני מנהל האתר ואני לוקח את כל האחריות עליי, תאמין לי שאני שונא לעשות דברים ולא לסיים אותם.

אבל אולי אתה לא יודע כמה עבודה יש לעשות בשביל להרים באנר או לארגן פיקוח לאירוע קטנטן.

ואין לי את כל הזמן הפנוי בעולם כי גם לי יש חיים ויש לי עוד דברים חוץ מהתחביב הזה,

וכשאני מסדר את סדר העדיפויות שלי אני מעדיף שיהיה פיקוח ובאנר לאירוע ושבכלל האירוע יעמוד מאשר לשנות את Coming Soon שמופיע.

בקשר לעמדות שיהיו באירוע - יש עם זה בעיה טכנית שעדיין לא הצלחתי לפתור.

בימים הקרובים אני אנסה להשקיע באמת מאמץ כדיי לקדם את ייעלות האתר.

מארק, זה בסדר שאתה נותן הערות ומנסה לשפר את הדברים פה, אבל אפשר לעשות ברוח טובה :)

פורסם

חברים,

האירוע השבועי נמשך כרגיל,ביום שבת הקרוב ב- 02.05 יתקיים אירוע ה- Online Day,

בשעות הרגילות מ-1900-2300 מקומי.

פקחים נא להשתבץ בהתאם במערכת.

סופ''ש נעים לכולם.

פורסם
חברים,

סופ''ש נעים לכולם.

איפה אפשר לצפות בשיבוץ הפקחים?

ניסיתי בכתובת שיובל נתן בעמוד השני,אבל לא מופיע כלום..

פורסם
חברים,

סופ''ש נעים לכולם.

איפה אפשר לצפות בשיבוץ הפקחים?

ניסיתי בכתובת שיובל נתן בעמוד השני,אבל לא מופיע כלום..

http://lsa-virtual.co.il/atc/showall.php?id=89

פורסם

חברים לא לשכח, יום שבת הזה 9.5.2009 ממשיכים באירוע השבועי. (19:00-23:00 שעון מקומי.)

אנחנו מנסים לתפוס את הירדנים שיעלו לפקח גם באותן שעות וכך תוכלו לטוס לשם וחזור עם פיקוח מלא.

פורסם
חברים לא לשכח, יום שבת הזה 9.5.2009 ממשיכים באירוע השבועי. (19:00-23:00 שעון מקומי.)

אנחנו מנסים לתפוס את הירדנים שיעלו לפקח גם באותן שעות וכך תוכלו לטוס לשם וחזור עם פיקוח מלא.

במפות של הירדנים מוזכר "VFR Corridor" ומעבר לזה לא מצאתי התיחסות לטיסות ראיה. למישהו יש מושג איך מתבצעת טיסה בנמוך מירושלים לעמאן לדוגמא?

פורסם

אם אני צודק אז עולים לSAMAR בגובה הנתיב (נדמה לי 5 אני פשוט בלי מפה )

וממשיכים לפי המזדרון אם יש או לפי הSTAR ונכנסים לגישת ראיה לאחד מהמסלולים .

פורסם

כמובן גם השבוע יתקיים האירוע השבועי..

פיקוח מלא בין השעות 1900-2300 מקומי...

פקחים נא להשתבץ כרגיל במערכת.

מדריך: http://vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?t=26192

כדי לראות מי השתבץ:

http://lsa-virtual.co.il/atc/showall.php?id=91

אורח Yarden Salvi
פורסם

רק קרקע ב"ג יהיה הערב?!

יש שיבוץ אחד בכל המערכת.. :?

פורסם

תשמע, אתה צודק בזה שלא כל שבוע יש פיקוח מלא. ואתה צודק שכביכול מודיעים על OnlineDay, פיקוח בכל הארץ, וזה לא קורה. זה נכון. ואפילו שאני פקח ואין לי משגיח, אני לא מתלונן. פשוט חסר כוח אדם, כמה שזה נשמע לא טוב פשוט אין מספיק פקחים ( לפי מה שאני רואה) בשביל לאייש את כל העמדות בבן גוריון כל שבוע.

לכן אני ממליץ שעדיף פעם אחת בחודש כמו שצריך, מאשר פעם אחת בשבוע עם פיקוח חלקי.

אני מבקש בבקשה לא להיעלב ואני אסיר תודה למחלקת אירועים שעושה עבודה מדהימה ובכלל הרימה את ה-OnlineDay, פשוט צריך להסתכל במציאות ולהבין שכרגע, לפי מה שקורה עכשיו עם כמות הפקחים. אי אפשר לתחזק OnlineDay פעם בשבוע עם כל העמדות. ( אירוע זה שונה)

אז אני מציע כמו שאמרתי, פעם אחת בחודש עם פיקוח מלא( או כל שבועיים, לחטיבה היפנית יש OnlineDay כל שבועיים), מאשר פעם אחת בשבוע עם פיקוח חלקי. העיקרון הוא שאני מעדיף OnlineDay בתדירות נמוכה כמו שצריך, מאשר OnlineDay בתדירות גבוהה בלי פיקוח מלא.

פורסם

מחלקת אירועים בכוונה מכוונת את אירוע הOnline Day לכל שבוע כדי שכל שבוע יהיה יום שבו כולם יבואו לטוס ולפקח. (ולא שאנשים יתרגלו לטוס פעם בחודש.)

יש שבועות שיש הרבה מאד פיקוח ויש שבועות שאין.

זה לא תמיד יהיה מלא.

דרך אגב השבוע אוליי לא היה הרבה פקחים, אבל שבוע שעבר ולפני שבועיים הייתה יופי של תנועה ביום של הOnline Day.

חכו לשבועות, יש הפתעה 8)

פורסם

היי, אני עוד לא טסתי באירוע כזה אף פעם... לכן היום אני מיתכוון לעלות ניראה לי מהתחלה עד הסוף :) אבל לפי מה שראיתי יש בינתיים רק 2 פקחים והם בבן גוריון ואפילו לא במיגדל :( אני מקווה שיהיו עוד פקחים בשדות תעופה אזרחיים גם שתהיה חוויה גדולה! ;)

פורסם
היי, אני עוד לא טסתי באירוע כזה אף פעם... לכן היום אני מיתכוון לעלות ניראה לי מהתחלה עד הסוף :) אבל לפי מה שראיתי יש בינתיים רק 2 פקחים והם בבן גוריון ואפילו לא במיגדל :( אני מקווה שיהיו עוד פקחים בשדות תעופה אזרחיים גם שתהיה חוויה גדולה! ;)

מה רע בזה?

יש את קרקע ב"ג ויש את גישה ב"ג,גישה מפקחת על הרצליה,ש"ד,ב"ג וירושליים.

אפשר לעשות טיסה ארוכה עם פיקוח כל הדרך,להמריא מב"ג נגיעה הרצליה נגיעה ש"ד נגיעה ירושליים ונחיתה ב"ג.

כל זה עם פיקוח גישה כל הדרך,כמובן לפי הנתיב וכו'..

וחכה,רק בוקר,עד הערב אני מאמין שיאיישו עוד עמדות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...