Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 קצת מאכזב שרק 89 הצביעו :| למרות שרשומים בפורום יותר מ 4600 משתמשים ולמרות שהסקר מקבל הרבה צפיות (מעל 1100 נכון לעכשיו) !! אני חושב שכולם צריכים להתגייס ולקרוא לחבריהם להצביע, כי זה סקר מאד חשוב :!:
zvi rodes פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 כמי שבחר את הלוגו מס' 6 הייתי רוצה לנמק מדוע לדעתי ללוגו זה יש עדיפות על היתר,למרות שניתן לראות בכולם השקעה ומחשבה.הסיבה שבחרתי את מס' 6 כי ניתן לראות בסמל הזה את "הדינמיקה" שבתנועת דגל הלאום הנוסק למרום,האות V אשר מציינת את חטיבתנו משתלבת יפה עם המגן דויד ,סמל מדינתנו,האות V דגושה, באה לציין את סמל השאיפה לניצחון של החטיבה באירועים השונים.ניתן לראות בברור את מגדל הפיקוח הנותן ביטוי הולם לפקחים שבינינו.מאחר שכאן ההזדמנות לכל חברי בחטיבה לבחור סמל חדש שגם יהיה לו מסר הולם לפעילותנו ,חשוב מאוד שמרבית החברים יביעו את דעתם .לוגו מס' 2 מצוין כבר על גבי החולצות.
4x-amr פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 לוגו מס' 2 מצוין כבר על גבי החולצות נכון, מה הבעיה עם זה? לדעתי לוגו מס' 2 מבטא את כל מה שאמרת בפשטות ויש בו משהו שגורם הזדהות מיידית איתו.. כולם עשו עבודה נפלאה כל הכבוד לכל המתחרים.
Eyal Seminar פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 כמי שבחר את הלוגו מס' 6 הייתי רוצה לנמק מדוע לדעתי ללוגו זה יש עדיפות על היתר,למרות שניתן לראות בכולם השקעה ומחשבה.הסיבה שבחרתי את מס' 6 כי ניתן לראות בסמל הזה את "הדינמיקה" שבתנועת דגל הלאום הנוסק למרום,האות V אשר מציינת את חטיבתנו משתלבת יפה עם המגן דויד ,סמל מדינתנו,האות V דגושה, באה לציין את סמל השאיפה לניצחון של החטיבה באירועים השונים.ניתן לראות בברור את מגדל הפיקוח הנותן ביטוי הולם לפקחים שבינינו.מאחר שכאן ההזדמנות לכל חברי בחטיבה לבחור סמל חדש שגם יהיה לו מסר הולם לפעילותנו ,חשוב מאוד שמרבית החברים יביעו את דעתם .לוגו מס' 2 מצוין כבר על גבי החולצות. אני אישית מסכים עם כל מילה של צבי. לדעתי לוגו מספר 2 מתאים לחולצות אך לא מתאים להיות הסמל של החטיבה שלנו.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 22, 2009 דיווח פורסם ינואר 22, 2009 כמי שבחר את הלוגו מס' 6 הייתי רוצה לנמק מדוע לדעתי ללוגו זה יש עדיפות על היתר,למרות שניתן לראות בכולם השקעה ומחשבה.הסיבה שבחרתי את מס' 6 כי ניתן לראות בסמל הזה את "הדינמיקה" שבתנועת דגל הלאום הנוסק למרום,האות V אשר מציינת את חטיבתנו משתלבת יפה עם המגן דויד ,סמל מדינתנו,האות V דגושה, באה לציין את סמל השאיפה לניצחון של החטיבה באירועים השונים.ניתן לראות בברור את מגדל הפיקוח הנותן ביטוי הולם לפקחים שבינינו.מאחר שכאן ההזדמנות לכל חברי בחטיבה לבחור סמל חדש שגם יהיה לו מסר הולם לפעילותנו ,חשוב מאוד שמרבית החברים יביעו את דעתם .לוגו מס' 2 מצוין כבר על גבי החולצות. אני אישית מסכים עם כל מילה של צבי. לדעתי לוגו מספר 2 מתאים לחולצות אך לא מתאים להיות הסמל של החטיבה שלנו. להפך, לוגו 2 ממש לא מתאים לחולצות, אם כבר אז 6-8 מתאימים לחולצות, בשביל הדפס צריך משהו פשוט עם 2 צבעים גג, לא תמונה
Izik Bakshi פורסם ינואר 25, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 25, 2009 חברים, הסקר תם ונסגר. אני רוצה תחילה להודות לכל המשתתפים שלנו: יובל פישלר ויובל שטרק, אבי מרקוביץ, דן בלאושטיין, טל טלמשעלי, ערן גרנות ופיני כהן. המנצח של הסקר הוא לוגו מספר 2 של אבי מרקוביץ. אי אפשר כמובן להתעלם מהצבעות שהיו להצעות אחרות, ולכן סביר להניח שפה ושם תראו שילוב כזה או אחר של שני הצעות, הכל בעריכתם והסכמתם של היוצרים. אבי, תחבור בבקשה ליובל פישלר ורן בן שמואל, אני מזכיר שאנחנו צריכים את הלוגו במספר דוגמאות שונות עם רקעים שונים כדי להתאים אותו למקומות שבו הוא אמור להופיע. דן, נהיה בקשר.. :wink: שוב תודה לכל מי שלקח חלק!
danb2000 פורסם ינואר 25, 2009 דיווח פורסם ינואר 25, 2009 דן, נהיה בקשר.. :wink: בקשר למה :?: "העם אמר את דברו" :!: ברכות למנצח הגדול אבי מרקוביץ :smilecolros: