עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

צמצום משמעותי בכוח הפיתוח של MSFS

Recommended Posts

פורסם

חדשות טובות

זה אומר שלא נצטרך לקנות מחשב על כל חצי שנה ולא נצטרך לפתח סינרים ולקנות תוספים חדשים כל חצי שנה. שיסגרו את מיקרוסופט מצידי.

פורסם
חדשות טובות

זה אומר שלא נצטרך לקנות מחשב על כל חצי שנה ולא נצטרך לפתח סינרים ולקנות תוספים חדשים כל חצי שנה. שיסגרו את מיקרוסופט מצידי.

ועל מה נטוס בעוד שנתיים? Xplane?

פורסם
חדשות טובות

ועל מה נטוס בעוד שנתיים? Xplane?

לפחות שם סחרור זה סחרור...

פורסם
חדשות טובות

וואלה הוצאת לי את המילים מהפה :!: :P

תגיד ברוכי - ראיתי את הערתך לגבי X_PLANE, האם יש לך כרגע X-PLANE מותקן ופעיל :?:

אני התחלתי את ה"קריירה" שלי על X-PLANE גרסה 5 שלו (בימי המקינטוש העליזים שלי :wink: )

ועברתי לוויינדוס ו-FS9 אחרי גרסה 7 שלו.

מעניין אותי לדעת איך התפתח והאם השתפר משמעותית בגרסאות המתקדמות מאז (נדמה לי שכבר הגיעו ל-9).

הקיצר - אם אתה מעודכן תן דו"ח מצב ככה להשכלה כללית.

שבת שלום

:P

פורסם
חדשות טובות

וואלה הוצאת לי את המילים מהפה :!: :P

תגיד ברוכי - ראיתי את הערתך לגבי X_PLANE, האם יש לך כרגע X-PLANE מותקן ופעיל :?:

אני התחלתי את ה"קריירה" שלי על X-PLANE גרסה 5 שלו (בימי המקינטוש העליזים שלי :wink: )

ועברתי לוויינדוס ו-FS9 אחרי גרסה 7 שלו.

מעניין אותי לדעת איך התפתח והאם השתפר משמעותית בגרסאות המתקדמות מאז (נדמה לי שכבר הגיעו ל-9).

הקיצר - אם אתה מעודכן תן דו"ח מצב ככה להשכלה כללית.

שבת שלום

:P

אני מדבר מהזיכרון בלבד, אני אפילו לא זוכר איזה גירסא אחרונה היתה לי...

צט'ערת :?

פורסם

מצויין, סוף סוף נוכל לטוס בסימולטור אחד במקום לעבור מאחד לשני בדיליי של שנה וחצי.

בזכות כל המפתחים בעולם, FSX יהפוך לסימולטור יחודי כמו שהיה FS9 עד היום.

מייקרוסופט עשו בחוכמה.

פורסם

כיוצר סינרים יש מעט יתרונות לסגירת ACES . אין צורך להתחיל ללמוד את הSDK מחדש אלא לסחוט את הSDK הקיים עד תום ויש מה לסחוט הפעם. מצד שני מאד עצוב על האנשים שהרימו את היצירה הזו מוצאים את עצמם במצב הנורא שנקלעו אליו.

לגבי X_PLANE יש סקירה די קטלנית בAVSIM

http://www.avsim.com/pages/util.htm

דוד רוזנפלד

פורסם
כיוצר סינרים יש מעט יתרונות לסגירת ACES . אין צורך להתחיל ללמוד את הSDK מחדש אלא לסחוט את הSDK הקיים עד תום ויש מה לסחוט הפעם. מצד שני מאד עצוב על האנשים שהרימו את היצירה הזו מוצאים את עצמם במצב הנורא שנקלעו אליו.

לגבי X_PLANE יש סקירה די קטלנית בAVSIM

http://www.avsim.com/pages/util.htm

דוד רוזנפלד

תודה על הקישור דוד.

לא היתה לי סבלנות לקרוא הכל אז קפצתי ישר לסיכומי "בעד ונגד".

נראה שהמגמה נשארה כשהיתה כל השנים, כלומר:

X-PLANE מפגר בהרבה אחרי FS9 (או FSX לצורך העיניין) מבחינת החוויה הויזואלית, אך מתקדם מ-FS9 בהרבה בכל הקשור למודל הטיסה.

שבת שלום :P

פורסם
המשמעות של הפסקת פיתוח והפצה של FS על ידי מיקרוסופט זה הפסקת פירסום ודחיפת המוצר

בשוק. הדבר יצמצם את החשיפה לסימולטור בעיקר לדור הצעיר.

זאת בשורה רעה מאוד

יש גם סכנה כי יפותחו פחות תוספים, וחס וחלילה PSS לא תהייה החברה היחידה אשר תסגר...

באשר ל-X-Plane, אינני רוצה לחשוב על כך למרות יתרונו במודל הטיסה, כי חווית המשתמש בו פחותה לטעמי.

פורסם
המשמעות של הפסקת פיתוח והפצה של FS על ידי מיקרוסופט זה הפסקת פירסום ודחיפת המוצר

בשוק. הדבר יצמצם את החשיפה לסימולטור בעיקר לדור הצעיר.

זאת בשורה רעה מאוד

יש גם סכנה כי יפותחו פחות תוספים, וחס וחלילה PSS לא תהייה החברה היחידה אשר תסגר...

באשר ל-X-Plane, אינני רוצה לחשוב על כך למרות יתרונו במודל הטיסה, כי חווית המשתמש בו פחותה לטעמי.

אני לאו דווקא בטוח שחברות שמפתחות תוספי צד שלישי יסבלו מזה אם אני לא טועה (ככה לפחות זה ב LEVEL -D ) המפחתים וכל מה שעומד מאחורי החברות אלה אנשים שהעיסוק בפיתוח הוא עיסוק מהצד בגךך זה גם זמן הפיתוח הוא ארוך מאוד ובדרך כלל אינו מוגדר כמו PMDG למשל.

אני אישת חושב שזה ייתן אולי יותר מרווח למיצוי גרסה מוסיימת כל העניין זה לא טוב שאין פיתוח של גרסת FS חדשה אבל לא יזיק לתוספי שלישי דווקא.

פורסם

אישית, אני מצטער על תהליך הפיטורים ההמוני של מיקרוסופט, אבל מכיוון שאני מודע למה שקורה בארה"ב בשנה האחרונה, וממקור ראשון, הצעד הגיוני.

אני גם מבין את חשיבת MS בהיבט השיווקי: יש מוצר - אחד מתוך רבים - אשר באיזה שהוא מקום סיים את "מעגל החיים" שלו. אני מתאר לעצמי שתמיד יהיו כאלה שיטענו ההיפך,

וזה בסדר, אבל אם תחשבו במושגים של ייצרן מכוניות - מזדה למשל - אשר כל 7 שנים מחליפה דגם, אנחנו במצב נפלא עם גירסה כל שנתיים....

כאן יש לנו מוצר בן 25 שנה כמעט - שיא עולמי כמעט מבחינה שיווקית, שכולנו אוהבים, אבל מה לעשות, כמו לכל דבר טוב בחיים יש סיום.....

אני מסכים עם אלעד ולהערכתי יצרני התוספים לא יזנחו את המוצר וימשיכו לפתח תוספים ועדכונים, לטובת המשתמשים הקיימים בעולם.

גם FSX לדעתי הקדים את זמנו עם טכנולוגיה גרפית מתקדמת וזו להערכתי הסיבה מדוע הוא לא כל כך נקלט כמו ה-FS2004 האלמותי. לא כל אחד רוצה להחליף מחשב כל שנה...

לדעתי, המוצר ששמו MSFS לא יתאדה כל כך מהר כמו מותגים אחרים (מישהו הזכיר PSS, שאני חושב שהם הקדימו את זמנם בשעתו מבחינה טכנולוגית),

וכל זמן שיש את VATSIM בשטח - אני לא במתח........ :lol:

אני מזדהה עם מפוטרי מיקרוסופט ומאחל להם שהמצב הכלכלי בארה"ב יישתפר בקרוב לטובת כולנו - סרוטי הסימולטורים........ 8)

פורסם

אני ממש לא מרחם על מיקרוסופט , אני בטוח שצוות הפיתוח יתן בראש אבל זה יקח להם שנים

ואן פשוט אין סימולטור יותר טוב בשוק

ואני ממש לא אומר זאת מאהבה למיקרוסופט פשוט חבל על כל החברות והאתרים שחיים בזכות הפיתוחים האלה

אז תחשבו ובואו נעשה משהו עולמי זה יהיה אחללה

פורסם

ליבי ליבי עם עשרות המפתחים שפוטרו בברוטאליות האופינית למעמדים מסוג זה בארצו של הדוד סם.

כותרת הפוסט מטעה במקצת. מי שנותר מצוות ACES נשאר ע"מ "לטאטא"את המשרד ולכבות את האורות.. כלומר, באופן מעשי נסתם הגולל על MSFS.

אני בספק אם יצאו הרבה תוספים חדשים. מין הסתם אלו שבשלב פיתוח מתקדם. אינני רואה הגיון בפיתוח מוצרים חדשים עבור פלטפורמה מתה. גם כך אני מתקש להזכר במוצרים שפותחו עבור FSX מ א ועד ת, ולא היו "מוצר המשך" כלשהו של FS2004.

כרגע ישנן 2 פלטפורמות פעילות:

X-Plane המסחרי ו Flightgear החינמי (קוד פתוח). שניהם מפגרים בהרבה מאחורי FS בכל הקשור לצד הויזואלי בפרט, ולאותו "imerssion factor" , כלומר אתה אשליה של "להיות שם" בכלל.

פורסם

לדעתי דווקא הפיטורים יתנו קיק למפתחים להראות עד כמה אפשר להגיע עם הדבר המופלא הזה ולך תדע אולי זה לטובה ההפסקה הזאת .

לקחת כמה נשימות עמוקות ולראות איך מוציאים אקס שבאמת יהיה סימולטור לא מהעולם הזה ושבאמת יממש את כל מה שאפשר להפיק ממנו מכל הצדדים .

ורק אחרי שיתקרבו לזה ולדעתי עוד לא התחילו להגיע לשם .

יתחילו או יותר נכון ימשיכו להוציא משהו שיוכל להתעלות על האקס .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...