Eyal Seminar פורסם מרץ 15, 2009 דיווח פורסם מרץ 15, 2009 ערב טוב, מחלקת אירועים גאה להציג לכם אירוע של מטס מקייב שבאוקראינה לת"א. האירוע יתקיים ביום שבת בתאריך 21.3.2009 בשעות 19:00-21:00 UTC. אנחנו נצא במטס חטיבתי מUKBB אל LLBG, הפעם אנחנו נצא בצורה מסדורת ומאורגנת על ידי סולטים. על מנת להירשם לסלוטים תאלצו לחכות ליום רביעי משום שהמערכת עדיין לא סויימה. טייסים, אני מבקש מכם אם אתם יודעים שאתם מגיעים לטוס נא להירשם בצורה מסודרת במערכת הסלוטים שתפתח ביום רביעי, טייסים שלא ירשמו יעכבו את חבריהם בזמן להמראה. זמני הסלוטים יתחילו מהשעה 17:00UTC ועד 21:00UTC, זמן ההפרדה בין כל סלוט יהיה 5 דקות.(עוד מידע על המערכת ביום רביעי). באירוע מחכה לכם פיקוח מלא באיזור של אוקראינה, ואנחנו מנסים לארגן לכם פיקוח לאורך כל הדרך. זמן טיסה משוער על 3:10 שעות, חברים נא לדייק בשעה של הסלוט ולא לעכב אחרים, בנוסף לכך נא להגיע מוכנים לטיסה (דפיות ונהלי טיסה באיזור אוקראינה, טסים שם ברגל). תוכנית הטיסה מופיעה למטה, טסים ברגל ולא במטרים הנהלים השתנו. אני חוזר ומדגיש, תעברו על הנהלים והדפיות של השדה, אני מצפה לראות את כלל החטיבה טסה במטס, הגיע הזמן שנפגין את היכולות של החטיבה שלנו! טייסים שלא יודעים לטוס IFR עם מטוסים כבדים, יוכלו להנות מפיקוח בתוך תחומי הארץ שיעלה מהשעה 17:00UTC ועד 21:00 UTC. לינק לסינרי ודפיות מופיע באתר של החטיבה שלהם: http://avpu.org/dwnld.html תוכנית טיסה: TR8 SULUM UM856 ODS UL619 DINRO RIXEN UL620 IST UT35 AYT UM855 MAROS UG18 SOLIN H2 SIRON טיסה מהנה, מחלקת אירועים.
David Bendavid פורסם מרץ 15, 2009 דיווח פורסם מרץ 15, 2009 נשמע מעולה! מקווה להגיע. למישהו יש מידע על השיטה המטרית, גבהי שיוט מומלצים וכד'?
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 16, 2009 דיווח פורסם מרץ 16, 2009 אני משום מה שמעתי שבאוקראינה עברו ממטר לרגל.. טוב נו, כנראה שהתבדיתי
Ido Rosenthal פורסם מרץ 16, 2009 דיווח פורסם מרץ 16, 2009 DavidBD כתב: נשמע מעולה!מקווה להגיע. למישהו יש מידע על השיטה המטרית, גבהי שיוט מומלצים וכד'? מה ז"א גבהי שיוט מומלצים, הגובה אותו גובה רק במטרים, כנס לגוגל ותרשום XXXXX feet in meters ותקבל את הגובה שאתה צריך במטר
Elad Zeierman פורסם מרץ 16, 2009 דיווח פורסם מרץ 16, 2009 גבהי שיוא מומלצים מבחינת מה? הנוף שתראה מהקוקפיט? זמן הטיסה ? תצרוכת דלק ועלות? אולי אתה מתכוון לכיוון טיסה (גובה אי זוגי או זוגי)?
Noy Farhi פורסם מרץ 16, 2009 דיווח פורסם מרץ 16, 2009 ברור שאני בה אם לא טסתי באירועים קודמים לפחות עכשיו אני יטוס אם כולם. :wink:
4X-EAJ פורסם מרץ 17, 2009 דיווח פורסם מרץ 17, 2009 הייתי בא גם אבל יותר מדי לחץ באימונים.. אגב,השדה באוקראינה הוא בין הקטנים מבחינת הדיוטי פרי כך שלא יהיה לכם אפילו מקום לקנות מזכרת! אני[במציאות] טסתי בהלוך עם 737-400 של אירוסביט ובחזור 767-300ER שלהם,מטוס מרווח מכל הצדדים תהנו,מצפה לתמונות!
Ben Bezalel פורסם מרץ 17, 2009 דיווח פורסם מרץ 17, 2009 bar_rodoy כתב: חייבים לטוס עם סלוטים? כמו כן דפיות לב''ג סינרים וכו',אתם יכולים למצוא באתר האירועים של החטיבה. http://www.vatil.org.il/vatil/Evedep/onlineday/index.html
Ben Bezalel פורסם מרץ 17, 2009 דיווח פורסם מרץ 17, 2009 Yarden-ELY5 כתב: אני משום מה שמעתי שבאוקראינה עברו ממטר לרגל.. טוב נו, כנראה שהתבדיתי צדקת. כל הטיסה תהיה RVSM Feets FL
David Bendavid פורסם מרץ 17, 2009 דיווח פורסם מרץ 17, 2009 Ben - VATIL9 כתב: bar_rodoy כתב: חייבים לטוס עם סלוטים? אין שום סלוטים לאירוע הזה. כמו כן דפיות לב''ג סינרים וכו',אתם יכולים למצוא באתר האירועים של החטיבה. http://www.vatil.org.il/vatil/Evedep/onlineday/index.html בהודעה הראשית רשמת שביום רביעי יהיו סלוטים לאירוע הזה.
Ben Bezalel פורסם מרץ 17, 2009 דיווח פורסם מרץ 17, 2009 DavidBD כתב: Ben - VATIL9 כתב: bar_rodoy כתב: חייבים לטוס עם סלוטים? אין שום סלוטים לאירוע הזה. כמו כן דפיות לב''ג סינרים וכו',אתם יכולים למצוא באתר האירועים של החטיבה. http://www.vatil.org.il/vatil/Evedep/onlineday/index.html בהודעה הראשית רשמת שביום רביעי יהיו סלוטים לאירוע הזה. זה בספק. תלוי אם נסיים את המערכת בזמן,נכון לעכשיו אין סלוטים.
Eyal Seminar פורסם מרץ 17, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 17, 2009 יהיו סלוטים. ההודעה על מערך הסלוטים תיפתח מחר (ביום רביעי כמו שכתוב בהודעה הראשית).
Eyal Seminar פורסם מרץ 18, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 18, 2009 הנה הלינק להרשמה של הסלוטים: http://www.vatil.org.il/vatil/Evedep/on ... vents.html כרגע ישנן רק 15 טיסות, במקרה ויהיה צורך אנחנו נגדיל את מספר הסלוטים. הפקחים שבאוקראינה יעלו קצת מוקדם על מנת להספיק לקלירנס של המטוסים שיוצאים לפני 17:00UTC. וגם הפיקוח בארץ ישאר מחובר קצת יותר מ21:00UTC במקרה ויהיו מטוסים. אני רוצה להזכיר ולהדגיש שהגרסה של מערכת הסלוטים היא נסיות וחדשנית. על כל באג שאתם נתקלים נא לפנות ליובל פישלר שבנה את המערכת, כל הכבוד יובל! שתיהיה לכם טיסה נעימה, מחלקת אירועים.
Yuval Fishler פורסם מרץ 19, 2009 דיווח פורסם מרץ 19, 2009 חבר'ה לא לשכוח לאשר את ההרשמה במייל! במידה ולא קיבלתם את המייל פנו אליי.
Eyal Seminar פורסם מרץ 19, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 19, 2009 הודעה חשובה: חברים טסים במשך כל הטיסה בגובה על פי רגל, ולא על פי מטרים כמו שכתבנו התחלה. הנהלים השתנו לפני שבועיים והשינוי זה הוא חדש, נא לשים לב. **טסים ע"פ רגל**.
Yuval Fishler פורסם מרץ 20, 2009 דיווח פורסם מרץ 20, 2009 Amir Paz כתב: לקחתי גישה ב"ג. תודה, רק למען הסדר תשבץ את עצמך במערכת שיבוץ. או שאתה רוצה שאני אשבץ אותך? לכל האירוע?
Eyal Seminar פורסם מרץ 20, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2009 עדיין חסר לנו פיקוח פה בארץ, פקחים נא להתעורר!
Amir Paz פורסם מרץ 20, 2009 דיווח פורסם מרץ 20, 2009 Yuval - VATIL11 כתב: Amir Paz כתב: לקחתי גישה ב"ג. תודה, רק למען הסדר תשבץ את עצמך במערכת שיבוץ. או שאתה רוצה שאני אשבץ אותך? לכל האירוע? תשבץ.. אני יעבוד עם זה ברגע שזה מדבר עם ה PRS :wink:
Yuval Fishler פורסם מרץ 20, 2009 דיווח פורסם מרץ 20, 2009 Amir Paz כתב: Yuval - VATIL11 כתב: Amir Paz כתב: לקחתי גישה ב"ג. תודה, רק למען הסדר תשבץ את עצמך במערכת שיבוץ. או שאתה רוצה שאני אשבץ אותך? לכל האירוע? תשבץ.. אני יעבוד עם זה ברגע שזה מדבר עם ה PRS :wink: אין בעיה..
אורח פורסם מרץ 21, 2009 דיווח פורסם מרץ 21, 2009 חשוב שתציינו במערכת הסלוטים אם השעות הן בזמן מקומי או UTC
Eyal Seminar פורסם מרץ 21, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 21, 2009 bar_rodoy כתב: חשוב שתציינו במערכת הסלוטים אם השעות הן בזמן מקומי או UTC אם כתוב שהאירוע הוא בזמן 17-21UTC, אז כמובן שהטיסות תצאנה בסביבות השעה 17:00UTC. (הטיסות של הסלוטים הן בזמן UTC) אם חלקכם לא הבינו את זה, אז להבאה אנחנו ציין את זה.