Mark163 פורסם מרץ 23, 2009 דיווח פורסם מרץ 23, 2009 בסימולטור יש מקש PTT-PUSH TO TALK שלוחצים עליו. ומה קורה במציאות?
Ben Bezalel פורסם מרץ 23, 2009 דיווח פורסם מרץ 23, 2009 כן בסימולטור ניתן להגדיר את זה דרך ה-FSUIPC למשתמשי SB או ב-FSINN
Amir Paz פורסם מרץ 24, 2009 דיווח פורסם מרץ 24, 2009 ברוב המטוסים בישראל ה PTT הוא מקובע על ה YOKE. בצפון אמריקה - בעיקר בבתי ספר לטיסה אין PTT על ה YOKE וכל טייס צריך לקחת איתו PTT אישי יחד עם סט האוזניות שלו http://www.jakespilotshop.com/standard- ... y-asa.html שמים את זה סביב ה YOKE כמו שאפשר לראות, מחברים את פלג המיקרופון לחיבור ה PTT ויש לך מחיצה. ה PTT במציאות לא גורם למשדר להתחיל לשדר באופן ישיר. (בשונה מהמחשב שלך שאתה לוחץ CTRL וזה משדר החוצה. מה שגורם למשדר להתחיל לשדר זה הספק שנכנס במבואות המיקרופון. ה PTT פשוט מקצר לאדמה דרך טרנסיטור וגורם לשמע להגיע למכשיר הקשר - לפרוץ את המחסום - ולשדר החוצה.
danb2000 פורסם מרץ 24, 2009 דיווח פורסם מרץ 24, 2009 .....בצפון אמריקה - בעיקר בבתי ספר לטיסה אין PTT על ה YOKE וכל טייס צריך לקחת איתו PTT אישי יחד עם סט האוזניות שלו....... בא'נה אמיר הייתי בטוח שאתה מסטלבט עלינו וזה משהו כמו אבקת חשמל שמפזרים מעל לאלטרנטור או משחה להגברת העילוי שמורחים על הכנפיים, ואז..... נכנסתי ללינק שנתת וראיתי שאתה רציני. WTF זה הזוי לגמרי :shock: נראה מסורבל מיותר ומעצבן (ועוד הכבל הזה שמשתלשל ממנו למטה). מה הקטע שלהם לא להתקין PTT על היוק :?: אתה יודע מה מקור המנהג המשונה הזה :?:
Baruch Spiegel פורסם מרץ 24, 2009 דיווח פורסם מרץ 24, 2009 גם אני זכיתי להשתמש בכזה פה בארץ. הרעיון הוא קמצנות של המשכירים.
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 24, 2009 דיווח פורסם מרץ 24, 2009 אגב PTT- איפה הוא נמצא במטוסי הקרב של ח"א? כל החמשים, אלקטרונאים, מפקדי כיפות ורס"רי חדר כלים נא להתאפק, אחרת תקבלו כמה שאלות על שינויי מבנה ב- ECP350 נץ, אימפריה וכו'
Chen Cohen פורסם מרץ 24, 2009 דיווח פורסם מרץ 24, 2009 אגב PTT- איפה הוא נמצא במטוסי הקרב של ח"א? כל החמשים, אלקטרונאים, מפקדי כיפות ורס"רי חדר כלים נא להתאפק, אחרת תקבלו כמה שאלות על שינויי מבנה ב- ECP350 נץ, אימפריה וכו' לפי מה שקראתי זה אמור להימצא בחלק הימני של המצערת.
Amir Paz פורסם מרץ 24, 2009 דיווח פורסם מרץ 24, 2009 גם אני זכיתי להשתמש בכזה פה בארץ. הרעיון הוא קמצנות של המשכירים. לא יודע אם זה קמצנות.. גם שיש PTT מקובע על היוק (ויש פה ושם כאלו) הקנדים מחייבים לחבר PTT ישיר (מה שבלינק). מה שהמדריך לפחות אמר לי אז - יתירות. לא ממש חקרתי את זה אבל אולי זו הסיבה. משחה להגברת העילוי - הרגת אותי דן!! ועופר לשאלתך... במצערת
Ben Cohen פורסם מרץ 24, 2009 דיווח פורסם מרץ 24, 2009 אגב PTT- איפה הוא נמצא במטוסי הקרב של ח"א? כל החמשים, אלקטרונאים, מפקדי כיפות ורס"רי חדר כלים נא להתאפק, אחרת תקבלו כמה שאלות על שינויי מבנה ב- ECP350 נץ, אימפריה וכו' לפי מה שקראתי זה אמור להימצא בחלק הימני של המצערת. מעניין איפה קראת... הוא אמר אלקטרונאים לא יכולים להשתתף!
Chen Cohen פורסם מרץ 24, 2009 דיווח פורסם מרץ 24, 2009 אגב PTT- איפה הוא נמצא במטוסי הקרב של ח"א? כל החמשים, אלקטרונאים, מפקדי כיפות ורס"רי חדר כלים נא להתאפק, אחרת תקבלו כמה שאלות על שינויי מבנה ב- ECP350 נץ, אימפריה וכו' לפי מה שקראתי זה אמור להימצא בחלק הימני של המצערת. מעניין איפה קראת... הוא אמר אלקטרונאים לא יכולים להשתתף! ספרות מסווגת של F15 כפי שניתן לנו ללמידה בספריית הטכני. [גוגל.... ]
Aviran פורסם מרץ 27, 2009 דיווח פורסם מרץ 27, 2009 גם אני זכיתי להשתמש בכזה פה בארץ. הרעיון הוא קמצנות של המשכירים. לא יודע אם זה קמצנות.. גם שיש PTT מקובע על היוק (ויש פה ושם כאלו) הקנדים מחייבים לחבר PTT ישיר (מה שבלינק). מה שהמדריך לפחות אמר לי אז - יתירות. לא ממש חקרתי את זה אבל אולי זו הסיבה. משחה להגברת העילוי - הרגת אותי דן!! ועופר לשאלתך... במצערת גם בארה"ב זה חובה?
Ben Zwebner פורסם מרץ 28, 2009 דיווח פורסם מרץ 28, 2009 גם אני זכיתי להשתמש בכזה פה בארץ. הרעיון הוא קמצנות של המשכירים. לא יודע אם זה קמצנות.. גם שיש PTT מקובע על היוק (ויש פה ושם כאלו) הקנדים מחייבים לחבר PTT ישיר (מה שבלינק). מה שהמדריך לפחות אמר לי אז - יתירות. לא ממש חקרתי את זה אבל אולי זו הסיבה. משחה להגברת העילוי - הרגת אותי דן!! ועופר לשאלתך... במצערת גם בארה"ב זה חובה? אין שום חוק שמחייב PTT בארה"ב. אין שום חוק שמחייב שלמטוס יהיה מכשירי קשר בכלל.