TBH פורסם יוני 12, 2004 דיווח פורסם יוני 12, 2004 טסתי עכשיו בבן גוריון (עשיתי הקפה אחת בשביל להפיג את השעמום) והתברר לי שהפקח טיסה הוא אמריקאי או משהו דובר אנגלית! היה ממש כייף (כי אני פעם ראשונה דיברתי אנגלית ולא תכננתי לדבר אנגלית בזמן הקרוב). אבל תגידו, מותר לפקח אמריקאי לפקח בישראל? לא שיש לי בעיה עם זה אם זה היה ישראלי שנכנס לשוונג של דיבור אנגלית אז תודה לך :twisted:
Oren Geva פורסם יוני 12, 2004 דיווח פורסם יוני 12, 2004 לדעתי זה עופר בן פרץ... אבל אם הוא מדבר אנגלית כנראה שיש סיבה. מספיק שיש מטוס אחד שאינו דובר עברית על התדר וכל הטייסים והפקחים אמוירם לעבור לאנגלית.
Or Netzer פורסם יוני 12, 2004 דיווח פורסם יוני 12, 2004 לדעתי זה עופר בן פרץ...אבל אם הוא מדבר אנגלית כנראה שיש סיבה. מספיק שיש מטוס אחד שאינו דובר עברית על התדר וכל הטייסים והפקחים אמוירם לעבור לאנגלית. זה היה עופר נדמה לי אתמול גם אני דיברתי עימו אנגלית והיה מטוס קפריסאי נראה לי וכן מותר להם לפקח פה ... אחרי מבחן של אנטולי
TBH פורסם יוני 12, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 12, 2004 הייתי לבד (היה רק COS שהלך ל CVFR ולפי הקול זיהיתי שהוא דובר עברית.. וגם ראיתי את המטוס שלו מדיי פעם בשטח ישראל)... האמת? גם הוא אמר לי משהו ששמעתי פעם ראשונה בבן גוריון.. שאני יתיישר על הטקסי ווי או משהו ויחכה.. (ואז לבקש אישור להכנס ל K... לא הבנתי בדיוק) והוא בגלל איזה תקלה של איזה מטוס שפתאום הופיע במסלול 12 הוא רצה שאני ימריא ממסלול 03 להקפות ב30?
Or Netzer פורסם יוני 12, 2004 דיווח פורסם יוני 12, 2004 הייתי לבד (היה רק COS שהלך ל CVFR ולפי הקול זיהיתי שהוא דובר עברית.. וגם ראיתי את המטוס שלו מדיי פעם בשטח ישראל)...האמת? גם הוא אמר לי משהו ששמעתי פעם ראשונה בבן גוריון.. שאני יתיישר על הטקסי ווי או משהו ויחכה.. (ואז לבקש אישור להכנס ל K... לא הבנתי בדיוק) והוא בגלל איזה תקלה של איזה מטוס שפתאום הופיע במסלול 12 הוא רצה שאני ימריא ממסלול 03 להקפות ב30? אם אתה צסנה מותר לו לתת לך 03 להמראה.. תלוי בתנאי השדה.. ואם יש לו על הקרקע מטוס שעושה בלאגן אז הוא ירחיק אותך ממנו בכל דרך ויגיד לך לבקש אישור להתישר על כל TAXI WAY הכל לטובתך.. וזכותו לדבר אנגלית ואתה תחזיר לו באנגלית זה היה אורן אלקובי או עופר.. לא זוכר מי
Opher Ben Peretz פורסם יוני 13, 2004 דיווח פורסם יוני 13, 2004 שלום, כאשר COS (או אולי TBH, אני לא בטוח) התישר להקפות על 30, התחבר לפתע 4X-GIL וחנה בצומת 26 ו- 30, לא ענה לקריאות CHAT ובקשר, ובכך סגר את שני המסלולים הארוכים. מכיוון שלא היה ידוע לי כמה זמן יקח לפנות את GIL, הוריתי ל- COS לפנות בחזרה לכוון K ולהסיע דרכו ו- L למסלול 03, בכוונה שעד שיגיע לשם וימריא הבעיה עם GIL תיפתר, ובאם לא, יוכל לתרגל על 03/21. זה כל הסיפור, אותו הסברתי ל- COS במשפט. הערה אחת, אם הוראת פקח מסוימת לא ברורה, נא לשאול בזמן אמת, הרי הוא קיים בכדי לעזור, וניתן גם לפנות אליו אחרי הגיחה בכדי לברר ולהבין יותר לעומק. :wink: הייתי לבד (היה רק COS שהלך ל CVFR ולפי הקול זיהיתי שהוא דובר עברית.. וגם ראיתי את המטוס שלו מדיי פעם בשטח ישראל)...האמת? גם הוא אמר לי משהו ששמעתי פעם ראשונה בבן גוריון.. שאני יתיישר על הטקסי ווי או משהו ויחכה.. (ואז לבקש אישור להכנס ל K... לא הבנתי בדיוק) והוא בגלל איזה תקלה של איזה מטוס שפתאום הופיע במסלול 12 הוא רצה שאני ימריא ממסלול 03 להקפות ב30?
Harry Potter פורסם יוני 15, 2004 דיווח פורסם יוני 15, 2004 עופר, אני הייתי בשבת COS (כמו בד"כ). טסתי לר"פ על הנתיב החדש. ההנחיה שנתת לי, לפי מה שאני זוכר, היא להסיע דרך K L לנק' המתנה 30, כמו בפעמיים הקודמות שטסתי תחת הפיקוח שלך. זה מה שעשיתי. ואני בטוח שאם הייתי נותן READBACK שגוי היית אומר לי. יתכן וההנחיה עליה סיפרת, נתת לי אותה בהתחלה, אך לפני העליה ל K ביקשתי ממך שתחזור עליה. כאמור אמרת לי: K F 30.
TBH פורסם יוני 15, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2004 עופר, אני הייתי בשבת COS (כמו בד"כ). טסתי לר"פ על הנתיב החדש. ההנחיה שנתת לי, לפי מה שאני זוכר, היא להסיע דרך K L לנק' המתנה 30, כמו בפעמיים הקודמות שטסתי תחת הפיקוח שלך. זה מה שעשיתי. ואני בטוח שאם הייתי נותן READBACK שגוי היית אומר לי. יתכן וההנחיה עליה סיפרת, נתת לי אותה בהתחלה, אך לפני העליה ל K ביקשתי ממך שתחזור עליה. כאמור אמרת לי: K F 30. את ההערות המיוחדות הוא הביא לי. כנראה ששכח למי הוא נתן
the pilot פורסם יוני 16, 2004 דיווח פורסם יוני 16, 2004 עופר דיבר אנגלית בגללי,רציתי להתאמן על אנגלית אז התחלתי לדבר איתו אנגלית כשטסתי לקפריסין