עבור לתוכן
Eyal Seminar

***VATIL REAL OPS 2009***- שלב הסיכומים!-

Recommended Posts

פורסם
מה עם הגייטים של אחרי השעה 1900 ?

החלטנו שלא לפרסם אותם, משום שחלק גדול מהטיסות לא השתמשו בהם.

אתם יכולים להתחבר לאיזה גייט שאתם רוצים.

לגבי חלוקת הגייטים,כל עדכון היה צריך להוסיף בהודעה הראשית של נדיון,ככה כל המידע היה בהודעה אחת,מקווה שלפעם הבאה כל עידכון תעדכנו גם בדף הראשי ולא באיזה עמוד 3 או 4 לבד.

[זאת הערה בונה,לדוגמא אני לא ראיתי את חלוקת הגייטים בגלל שהם היו בעמוד 3]

פורסם
מה עם הגייטים של אחרי השעה 1900 ?

החלטנו שלא לפרסם אותם, משום שחלק גדול מהטיסות לא השתמשו בהם.

אתם יכולים להתחבר לאיזה גייט שאתם רוצים.

לגבי חלוקת הגייטים,כל עדכון היה צריך להוסיף בהודעה הראשית של נדיון,ככה כל המידע היה בהודעה אחת,מקווה שלפעם הבאה כל עידכון תעדכנו גם בדף הראשי ולא באיזה עמוד 3 או 4 לבד.

[זאת הערה בונה,לדוגמא אני לא ראיתי את חלוקת הגייטים בגלל שהם היו בעמוד 3]

אתה צודק,

את הסיכום שלי אני אביא בסיום האירוע.

עד אז תהנו מהפיקוח ובואו לטוס.

פורסם

just landed Ben Gurion airport,will depart again in 40 minutes,

well organised and very fun event,I'm having a ball :D

Guys are doing great and I'm having fun,

so I'm doing the returnleg as well.

זאתי תגובה של אחד המשתתפים באירוע,

מחמם את הלב לקרוא הודעה כזאת. :D

כמו כן סיכומים ותודות אני אכתוב מחר...

לילה טוב וחג שמח

פורסם

לצערי הרב עקב שעות עבודה מטורפות יכלתי רק לשבת ולהנות ממה שראו עיניי בסרב אינפו מפעם לפעם

אבל בכל מקרה עושה רושם שהיה מוצלח מאד, כל הכבוד לכל מי שלקח חלק בארגון ובהשתתפות

:D

פורסם

למרות שבהתחלה הסימולטור לא רצה לעלות וגרם לעיכוב של שעה, הצלחתי בסופו של דבר לצאת ב07:00 בבוקר לברלין, היה פיקוח מעולה והרבה תנועה, וכן גם אירוע מצויין!

כל הכבוד למחלקת האירועים ולכל מי שלקח חלק באירוע =D>

פורסם

חבר'ה כל הכבוד, באמת לפני ואחרי הארוע אני רואה שיותר ויותר טייסים מחו"ל מגיעים ונותנים מחמאות.

סיכום שלי על הארוע, היה מצוין למרות שפיקחתי רק בבוקר טיפה ובערב כיוון שהייתי בטיול, אבל עדיין היה פיצוץ , כל הכבוד לכל מי שתרם לארוע :!:

פורסם

טוב חברים האירוע גמר והגיע הזמן להעביר את הדעות/הערות שלכם.(= שלב הסיכומים).

לפני הכל אני רוצה להגיד תודה גדולה לכל הפקחים שלקחו חלק באירוע ופיקחו ללא הפסקה במשך כל האירוע, כל הכבוד! =D>

הסיכום שלי:

קודם כל אני רוצה שתדעו שתכננו לעשות REAL OPS כבר בפורים, הכל היה כבר כמעט מוכן לאירוע שתייקים בפורים, אתר חדש, מערכת חדשה, הלוז כבר הוכנס למערכת והיה מוכן לשימוש, ממש כמעט הכל.

אך עקב בעיית זמנים נאלצנו להזיז את האירוע לפסח.

התאריך הנבחר לאחר מכן היה ה15 לאפריל.

בגלל שבפסח לרוב, כולנו עובדים,מבלים,מטיילים זה היווה בעיית זמנים לכל אנשי מחלקת אירועים להקים שוב את הכל מחדש.

תכנון האירוע לתאריך החדש החל מאד מאוחר ומשום כך כל הדברים שנצטרכו לעשות נעשו יותר לאט ויותר מאוחר.

בגלל שהכל היה מוכן לאירוע בפורים, חשבנו שלא תיהיה בעיה לשנות את הדברים לאירוע החדש, אך זה היה צעד חשיבה לא נכון של מחלקת אירועים ובשל כך השתמשו באתר הישן עם המערכת הישנה.

כמה דגשים שלפי דעתי צריך לעבור עליהם:

- אנשים לוקחים טיסות עם מטוסים מסויימים ומבצעים אותם עם מטוסים אחרים לגמרי.

חברים, תקחו טיסות עם מטוסים שאתם יכולים לטוס איתם באירוע.

זה מאד הפריע לי לדוגמה שמישהו לקח טיסה עם 772 וביצע אותה עם 763, אם אין לך 772 על הסימ ואתה לא יודע לטוס איתו אל תזמין את הטיסה עם המטוס הזה, תזמין טיסה אחרת.

יש אנשים אחרים שיש להם 772 בסימ ושהם כן יודעים לטוס עליו, אז בבקשה להבא תקחו טיסות עם מטוסים שאתם באמתם תטוסו איתם, אחרת מה הטעם בREAL OPS?...

-אימות טיסות, בגלל שמערכת החדשה שהייתה מוכנה חשבתי שהמערכת הישנה שהשתמשנו בה שולחת מיילים על אישור ההזמנה אך זה לא קרה, טעות ניהול של מחלקת אירועים.

בגלל כך נוצרו מספר קונפליקטים בין אנשים והטיסות שהם הזמינו.

יתוקן להבא.

- גייטים וכל שאר המידע הנדרש לא הגיע בזמן, שוב זאת טעות של מחלקת אירועים, על כך שלא תכננו הכל מראש ומפאת תכנון לקוי של לוז הזמנים, יתוקן להבא.

- הודעות של ביטול טיסות, יש כאלה שביצעו את זה וכאלה שלא, להבא אני מבקש נא לשלוח מייל על ביטול הטיסה למייל שמופיע באתר.

* אני רוצה לציין לטובה את העמידה בלוח הזמנים של הטיסות, כל הטיסות יצאו כמעט אם לא בדיוק לפי הזמן נדרש, כל הכבוד חברים.

דבר נוסף שאני רוצה להעביר לכם:

נוצר מצב באחד השירשורים, היה "לינץ" על מישהו שנתן הערות בלי סוף על האירועים ואני חושב שייצא משם מסר שאתם לא צריכים לקחת אליכם.

אתם כן יכולים להעביר ביקורות, להביא את הדעות שלכם על האירועים, אך בנימה אופטימית ולא מתקיפה, כי שום דבר טוב לא מגיע בנימה של כעס או זילזול.

אתם יותר ממוזמנים להגיב, לתת הערות, דעות וכל מה שעולה לכם בראש על האירוע.

זה הזמן לסיכומים והמסקנות.

אז זה היה הסיכום הקטן שלי,

מחכה לשלכם.

פורסם

היה אירוע נהדר!

הספקתי לטוס פעם אחת בלילה עם פיקוח של תומר בהרצליה, היה נהדר!

עקבתי אחרי כל הטיסות בSI בהבטחה שבפעם הבאה אני יהיה על המסך שם, באיזה אלעל 354 :mrgreen:

כל הכבוד לאייל ולבן על הארגון!

אתם פשוט ענקים! אני שמח להיות בחטיבה המדהימה הזאת!

פורסם

תודה רבה איל, ותודה ענקית לכל מי שתרם להצלחת האירוע.

לי אישית היתה תקלה קטנה (סניליות מוקדמת כנראה - הזמנתי טיסת בוקר כשהיה לי בראש שאני טס בלילה) וכשנפל לי האסימון זה היה מאוחר מדי. פרסמתי הודעה בפורום שמי שיכול שיקח את הטיסה הזאת אבל לא שלחתי מייל לביטול כפי שביקשתם, טעות שלי. בסה"כ שמח שעבר יפה וגאה בכם על אירוע מצוין. =D>

פורסם

חברים

היה פשוט מצוין.

היה יפה לראות את הרתמות הפקחים לשעות פיקוח ללא הפסקה.

שוב הוכח שיש פיקוח יש טייסים.

קיבלנו הרבה נקודות קרדיט מטייסים חיצוניים וזה יפה לראות זאת.

אייל: אני חושב שאתה עושה מדהימה פה. יש פה בהחלט קפיצת מדרגה גם באיכות הארועים היוזמה ורצף ותדירות הארועים. בראש ובראשונה מגיעה לך תודה גדולה ולכל מי שעזר לך באירגון.

את איציק אני לא מזכיר כי זה נהיה מובן באליו ..... :D

אני נהנתי מאוד כאשר פיקחתי גישה במזג אויר סוער ותנועה יפה שנחתה ב26.

קיצר יופי של ארוע ונקווה לעוד בעתיד

יישר כוח

פורסם

היה אירוע נהדר.

הצעה למלחקת אירועים: כדי שתעשו מערכת שמאפשרת לבטל טיסות בנוחות, נגיד ברשמה לטיסה שכל אחד יקבע סיסמה ושהוא ואם הוא ירצה לבטל את הטיסה הוא יצטרך להכניס סיסמה כדי לבטל אותה.

פורסם

ד"א חבר'ה, עכשיו עליתי גישה והגיעו 5 -6 מטוסים זרים, נראה לי שהrealOPS עשה את שלו, וקנינו טייסים מחו"ל שימשיכו לבוא לארץ :!:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...