almoghilel פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 כל הכבוד לרז גורפינקל שנישאר ער על גישה ת"א עד 2 וחצי לפנות בוקר !! (והוא עוד לא ירד מהעמדה) תותח אחי !!
Mark163 פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 כל הכבוד אבל מה ה"....." עניין שכדאי להודיע על זה?.....
Idan Traub פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 על כך שכל עוד היו תנועות הוא נשאר על העמדה גם אם כל העולם היה נופל . אם אין לך משהו שתורם לדיון להגיד אז אל תגיב אותו .
Mark163 פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 הודעה אחרונה שלי בנושא הזה. דיון? אין כאן דיון, פשוט כל אחד יגיד "כל הכבוד" או "יפה מאוד" והנושא "יעלם" מתישהוא מדפי הפורום וזהו.
Yoni פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 להחמיא לפקחים שעולים לפקח ולהאיר את תנועת ישראל ולהעלות להם את המוטיביציה לפיקוח כמה שיותר כפי שהיה לך ביקורת על זה, זה דבר מצוין! כן ירבו דברים כאלו! כל הכבוד לרז שעלה לפקח ומצטער שלא יכולתי לעלות עקב בעיות טכניות בסימולטור ובמחשב!
Gilad Brutman פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 כל הכבוד, תמיד מחמם את הלב כשאומרים תודה!
Alon Abelson פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 כל הכבוד רז תמשיך לתת שעות על העמדות. מצטרף לתודות למרות שלא טסתי אני יודע שלפעמים קצת "יבש" ולפעמים אתה נשאר מחובר בשביל מטוס בודד ופידבקים כאלו אכן נותנים מוטיבציה להמשך ומראים שיש מישהו בצד השני שיודע לומר תודה. חג שמח
Asaf Brietbard פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 Mark163 כתב: הודעה אחרונה שלי בנושא הזה.דיון? אין כאן דיון, פשוט כל אחד יגיד "כל הכבוד" או "יפה מאוד" והנושא "יעלם" מתישהוא מדפי הפורום וזהו. זה נכון, אין דיון. יש רק פקח שנותן עבודה, ונהנה לקרוא כשאומרים לו תודה. ואם אין לך מה להגיד אל תגיד את זה כאן, באמ'שך. נצל"ש - חג שני שמח לכולם
rovenroven פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 Mark163 כתב: הודעה אחרונה שלי בנושא הזה.דיון? אין כאן דיון, פשוט כל אחד יגיד "כל הכבוד" או "יפה מאוד" והנושא "יעלם" מתישהוא מדפי הפורום וזהו. למה צריך להיות כאן דיון,בסך הכול משבחים פקח שעושה עבודה מעולה,כדי שיראה שאנחנו מעריכים את העבודה והתרומה שלו ולתת לו מוטיבציה. --- כל הכבוד!
Moshe Bensal פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 רז, כל הכבוד, לדעתי לא צריך להודיע מראש אם פתאום בא לפקח להישאר עד שעה מאוחרת, לדעתי זה סתם להוריד מוטיבציה מהפקחים, או סתם לנפח שירשור, רז כל הכבוד, ומקווה שלכולם תהיה המוטיבציה והיכולת לתת כזה פיקוח. חג שמח לכוווווולם.
Raz_G פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 תודה לכולם, אבל... אני עליתי רק לרבע שעה על מנת לבדוק את האוזניות החדשות והמערכת החדשה. המון זמן לא טסתי/פיקחתי בגלל הלימודים והעבודה. היום אני חוזר. חג שמח!!!
Izik Bakshi פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 Raz_G כתב: תודה לכולם, אבל... אני עליתי רק לרבע שעה על מנת לבדוק את האוזניות החדשות והמערכת החדשה. המון זמן לא טסתי/פיקחתי בגלל הלימודים והעבודה. היום אני חוזר. חג שמח!!! רב סרן גורפינקל, מה יהיה איתך?