Ilan Jonas פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 עוד בעיה אחת קטנה, בשורה למעלה של הכפתורי חיפוש, FAQ, רשימת חברים וכו', חסר "באנר" לכל אחד, רואים ריבוע קטן עם X אדום. לפחות ככה אצלי. תודה, זו בעיה של אקספלורר בלבד (כרגיל). אני מתקן. איך הצבעים עכשיו, אתם יותר רגועים?
Moshe Bensal פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 וואאאוו, יפה מאד,העיקר שיהיה במזל טוב ובהצלחה, והחשוב, שיחזיק מעמד. למה לא רואים תמונה בחתימה אצלי? הקוד IMG לא נכון,תתקן את הכתובת של התמונה יארין צודק, תודה. שאלה נוספת, היכן נעלמה האפשרות של מעקב אחרי פוסט מסויים, עם אפשרות לקבלת הודעה במאייל?
Elad Zeierman פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 למה שאני מנסה לחפש משהו רשום שאני לא מורשה להשתמש במערכת החיפוש? אופציית החיפוש עדיין לא מופעלת תרגישו חופשילשאול ביום יומיים הקרובים את כל השאלות שיש עליהם תשובה :mrgreen:
Ilan Jonas פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 זהו התפריט למעלה שודרג ושופצר גם עבור משתמשי אקספלורר. עכשיו הוא תפריט חכם שמשתנה לפי משתמש רשום/לא רשום ולפי משתמש LOOGED IN או לא.
Moshe Bensal פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 אילן, תודה על המאמץ וכל הכבוד, נראה לי שחסרה האופציה למעקב של תגובות לשירשורים, אם אני לא טועה.
Ilan Jonas פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 אילן,תודה על המאמץ וכל הכבוד, נראה לי שחסרה האופציה למעקב של תגובות לשירשורים, אם אני לא טועה. היא נמצאת בראש העמוד מצד ימין ("הירשם לקבלת עדכונים על שרשור זה" או משהו כזה), יחד עם עוד אפשרויות טובות כמו הוסף למועדפים, שלח לחבר או גרסה להדפסה. לעניין הקישורים ופתיחתם בלשונית חדשה - אכן יש בעיה, והקישור נפתח תמיד באותו עמוד. נבדוק את זה.
Yarin_l10 פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 מה זה כל הבוטים האלה? אני יודע מה זה בוטים(משתמש ממוחשב- כמטאפורה),אבל מה הם יעשו פה? יכתבו תגובות מדי פעם עם פרסומות?
Ilan Jonas פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 ככה מנועי החיפוש עובדים - הם שולחים בוטים לאתרים, ממפים אותם ואז התוכן מופיע במנועי החיפוש. אנחנו בהחלט רוצים להופיע במנועי החיפוש ומברכים את הבוטים של גוגל ויאהו בברכת ברוך הבא לפורומנו הצנוע :mrgreen:
Moshe Bensal פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 אילן,תודה על המאמץ וכל הכבוד, נראה לי שחסרה האופציה למעקב של תגובות לשירשורים, אם אני לא טועה. היא נמצאת בראש העמוד מצד ימין ("הירשם לקבלת עדכונים על שרשור זה" או משהו כזה), יחד עם עוד אפשרויות טובות כמו הוסף למועדפים, שלח לחבר או גרסה להדפסה. לעניין הקישורים ופתיחתם בלשונית חדשה - אכן יש בעיה, והקישור נפתח תמיד באותו עמוד. נבדוק את זה. כן צודק, מצאתי ותודה, דבר נוסף, וסליחה על ההטרדה, כאשר אני נכנס ומבצע חיפוש להודעות חדשות, אני מקבל את אותו חלון האחרון ללא עידכונים, כלומר עם איזה 40 עדכונים, כאשר יש למעשה רק 2, האם הבעיה אצלי בהגדרה כלשהי? עריכה לא יודע איך, אבל הסתדר, תודה.
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 איך הצבעים עכשיו, אתם יותר רגועים? אין שום הבדל, רק הפס הזה למאלה שונה
Noy Farhi פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 השדרוג נמחד מאוד אבל שאני לוחץ אל חיפוש מהיר זה רושם לי "אנחנו מתנצלים, אך אינך מורשה להשתמש במערכת החיפוש" רציתי לדעת אם זה יסודר?
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 השדרוג נמחד מאוד אבל שאני לוחץ אל חיפוש מהיר זה רושם לי "אנחנו מתנצלים, אך אינך מורשה להשתמש במערכת החיפוש" רציתי לדעת אם זה יסודר? למה נראה לך שישאירו את זה ככה? :?
Noy Farhi פורסם מאי 16, 2009 דיווח פורסם מאי 16, 2009 איך הצבעים עכשיו, אתם יותר רגועים? אין שום הבדל, רק הפס הזה למאלה שונה אבי אם האיתי יודע לא האיתי שואל תחשוב
zvi rodes פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 אצלי הלוגו נעלם ,האם הבעיה ידוע או זו בעיה אצלי בלבד.
Moshe Bensal פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 אצלי הלוגו נעלם ,האם הבעיה ידוע או זו בעיה אצלי בלבד. כן ידוע, גם אצלי זה קרה, כנס למעלה להגדרות, בצד ימין פרופיל, וערוך חתימה, תעתיק את הכתובת בלבד, תמחק את כל השורה, ותכניס מחדש לתוך אימג', לא URL אלא אימג', וזה פתר אצלי את הבעיה. בהצלחה.
Baruch Spiegel פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 פתר לי את הבעיה? מה שכתבתי לך במסנ... הנה זה עובד, רואה?
Shoval Cohen פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 כל הכבוד לכולם! תודה. אגב, האפשרות תגובה מהירה מצוינת.
Yarin_l10 פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 אגב,ליד התגובה המהירה יש הרבה מקום מצד שמאל של התיבת טקסט. אם אפשר מומלץ להוסיף במקום הריק הזה תיבת סמיילים.
Ilan Jonas פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 אגב,ליד התגובה המהירה יש הרבה מקום מצד שמאל של התיבת טקסט.אם אפשר מומלץ להוסיף במקום הריק הזה תיבת סמיילים. לא תהיה תיבת סמיילים - מי שרוצה לעצב ולשים סמיילים יכול לעבור לתגובה הרגילה (או ללחוץ תצוגה מקדימה).