Alon Abelson פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 פלוטו יעלה היום בשעה 20:00 עד אחרון המטוסים (לא מתחייב ) מחכה לראות אתכם ומקווה לעמדות פיקוח נוספות להישמע
אורח Yarden Salvi פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 כבר שבועיים אני מחכה לזה! חחח נביא תנועה! תודה!
rovenroven פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 אלון,כל הכבוד לך על הפעילות, איכות הפיקוח שלך מדהימה, תענוג לטוס אצלך!
matango פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 תודה רבה אלון, היה אחלה טיסה שלי ופיקוח מעולה שלך ישר כוח. תמשיך לבוא לפקח, בזכותך כולנו נהנים
Zemer Itshak פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 תודה אלון על הפיקוח,למרות שביצעתי רק המראות עד צולבת בגלל הבעיה****ב VRC הזה!!!!
אורח Yarden Salvi פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 תודה רבה אלון!! היה פשוט מדהים כמו תמיד! למקרה שלא זיהית אותי, לא הייתי SLV אלא עיט, KCA ו אחרי זה KCH. שוב תודה! :mrgreen:
Shoval Cohen פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 תודה ענקית לאלון שפיקח עלי בטיסה של למעלה משעתיים, כרגיל פיקוח מקצועי!
Alon Abelson פורסם מאי 17, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 17, 2009 תודה תודה תודה לכל מי שטס היום, היה אחלה תעבורה ברמה שלא אמנתי שיכולה להיות באמצע שבוע. 1. בסך הכל נרשמו למעלה מ30 תנועות בצפון IFR, CVFR ומשוגעים :wink: 2. בזמן העומס היו כ 16 תנעות בו"ז אולי טיפה יותר (אבל מי סופר) 3. היה גיוון מדהים של התעבורה כאשר מתוך ה30 תנועות שהיו מקסימום 4 ביצעו אותו נתיב (תמשיכו להגוון זה עושה עניין לכולם) אז כמו שהובטח ממש עכשיו אחרון המטוסים (משה MSM) נחת ופלוטו יכול ללכת לישון שוב תודה ענקית על ערב מצויין וזה מראה שאפשר להוציא פה עומס גם באמצע שבוע תוך תעבורה מגוונת * ירדן זיהיתי אותך רק באמצע הטיסה ככה שאם אתה רוצה פרוטקציות בצפון תשמור על SLV צילמתי כמה תמונות מהיום. תסלחו לי שבזמן העומס שכחתי לצלם (פעם הבאה נביא גם בפיק של העומס) תחילת פעילות החברה מעבירים את השמועה שיש פלוטו בצפון השמועה ממשיכה לזרום ומתחיל להיות שמח לקראת הסוף החברה מתקפלים
Moshe Mizrahi פורסם מאי 17, 2009 דיווח פורסם מאי 17, 2009 הצפון היה יוצא דופן בירוק שלו, התנועה יוצאת דופן בכמות שלה והפיקוח יוצא דופן באיכות שלו כל הכבוד אלון והמון תודה על הפיקוח המצוין :!: קרבלון לא נורא שלא באתי לעשות לך תנועה, לפחות חגגתי על הסינרים שלך :wink: