Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 אהלן חן הורים עשירים אף פעם לא יכול להזיק הסיפור הזה ממש ממש יקר ותלוי מאוד באיזה מסלול אתה בוחר ללכת http://www.oxfordaviation.net/ תתחיל להיסתכל באתר של האקדמיה כדי לקבל מושג פחות או יותר על המחירים כמו שידידי המלומד מעליי אמר, העצה שלי היא: תתחיל לחסוך! אם ההורים יכולים לעזור לך אז מה טוב, אבל ככל שתחסוך יותר עכשיו ככה יהיו לך פחות דאגות כשתתחיל להיכנס ללימודים האלה וגם תרגיש יותר טוב עם עצמך שלא תיצטרך לקחת מההורים בתכל'ס קשה מאוד מ-א-ו-ד לממן את הלימודים האלה (בעיקר השלב של הטיסות) בלי איזשהו סוג הלוואה אני מכיר אנשים מהאקדמיה שמכרו את הבית שלהם, או ששמו את הבית של ההורים שלהם בתור ערבות לבנק כדי לקבל הלוואה ולהתחיל את הלימודים כל אחד והדרך שלו...
Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 יש בעיה אחת בתוכנית שלך אם אתה עדיין גר אצל ההורים, אז אתה מוציא גם את עצמך מהבית ואז לא רק שאתה הומלס עכשיו גם ההורים כועסים עלייך
Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 אני מסכים לגמרי, אם תוכל לעבוד במהלך התיכון ולחסוך כל כסף שמביאים לך, ולהכניס את זה לאיזה תוכנית בבנק שצוברת ריבית וגם לחסוך את המשכורת שלך הצבא (אני הייתי מכניס לחיסכון משהו כמו 500 שקל כל חודש מהמשכורת הצבאית) ואז לעבוד קצת באזרחות זאת הדרך הכי טובה אבל אני חושש שגם זה לא יספיק ועדיין תיצטרך לקחת הלוואה, לפחות בשביל האקדמיות הבאמת מובילות כמו אוקספורד \ פלייט סייפטי וכו וכו
Idan Traub פורסם יוני 15, 2009 דיווח פורסם יוני 15, 2009 אחרי הקורס הסיכוי למצוא עבודה שמאפשרת החזרת ההלוואה וגם חיים נורמאלים הוא גבוהה לא ? בנוסף ראיתי באתר של האקדמיה שיש כל מיני אפשרויות מימון ותשלום במועד מאחור יותר של חצי שנה אחרי הקורס ואף תשלום מוקטן בחמש השנים הראשונות .
Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 מי שהולך לקורס האינטרגלי יש סיכוי מאוד מאוד גבוהה למצוא תעסוקה, לקורס הזה יש מוניטין מטורף באירופה אתם צריכים לראות את הלוח עם השמות של החניכים מהבית ספר בשנה האחרונה ואיפה הם עובדים כדי להבין! בקשר למימון וכאלה זה בעיקר לחברה של הקורס האינטגרלי ודרך הבנק HSBC אם אני זוכר נכון לא ממש מבין בפרטים של זה אז אני לא רוצה להגיד סתם
Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 אני נמצא בקורס המודולרי כרגע אני עושה את הגראונד סקול לקראת הבחינות ATPL כדי להיכנס לגראונד סקול הדרישות מינימום הם PPL JAA CLASS 1 MEDICAL ולשלב הבא שאחרי הגראונד סקול, כלומר השלב תכלס של הטיסות והצאת הרישיונות הדרישות מינימום הם PASS ON ALL ATPL EXAMS PPL 150 HOURS 70 PIC NQ R.T אני מסיים את הגראונד סקול בנובמבר ומתכנן להתחיל ישר לאחר מכן את השלב של הטיסות בסיום המסלול הזה (בעזרת השם מאי-יוני 2010) אחזיק ב frozen ATPL CPL ME IR MCC וקורס היכרות לג'טים (JOC את שלב ה MCC\JOC עושים על הסימולטורים של ה-737 שבתמונות! אם הכל ילך כמו שצריך אז באפריל מאי אני אמור להתחיל את השלב הזה עם כל התמונות המעניינות באמת כמובן
Moshe Mizrahi פורסם יוני 15, 2009 דיווח פורסם יוני 15, 2009 ברוך הבא לחטיבה ניר, תודה על התרומה שלך לכולנו כבר ביום הראשון
Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 תודה משה אני לא תורם כלום, בסך הכל אני מספר על הדרך שבה אני בחרתי אם מישהו יכול ללמוד מזה משהו אז אני שמח אני אישמח לחלוק כל פיסת מידע ממה שאני עושה כרגע ובעתיד על הלימודים, קורס, אקדמיה, או כל דבר אחר וכמובן לשתף בתמונות, וידיואים ומה לא השבוע אני נוסע ללה בורז'ה בצרפת לסלון האווירי, מבטיח שיהיו תמונות מגניבות משם
Nir Gonen פורסם יוני 15, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 15, 2009 עידן אין מסלול אחר חוץ מה APP וה WAYPOINT אוקספורד לא מתעסקים ברישיונות פרטיים וכאלה דברים, אחד הבעיות היא שהAPP עולה ה-מ-ו-ן כסף אבל כמו שאמרתי זה אחד הקורסים הכי נחשבים באירופה המודולורי יותר זול אבל צריך להיות כבר עם 150 שעות, ככה שכמו כל דבר בחיים לכל בחירה יש יתרונות וחסרונות וצריך למצוא מה מתאים לנו ספציפית אם הייתי מבין קצת יותר בעניין לפני שהתחלתי לטוס כנראה שהייתי מנסה ללכת על ה APP
Amir Paz פורסם יוני 15, 2009 דיווח פורסם יוני 15, 2009 היי ניר שאלה וחצי אליך יש אפשרות להוציא ויזת עבודה באנגליה בהיותך בוגר מסלול אקדמאי? במידה וכן, לכמה זמן הם מספקים לך את אישור העבודה? תודה
David Bendavid פורסם יוני 15, 2009 דיווח פורסם יוני 15, 2009 ניר, הPPL חייב להיות באנגליה? או שלדוגמא אם אני עושה רשיון בארץ / בארה"ב עדיין זה תופס שם? תודה על המידע והתרומה, וברוך הבא לואטיל!
Idan Traub פורסם יוני 15, 2009 דיווח פורסם יוני 15, 2009 בנושא המימון והאפשרויות של אזרחים לאומת זרים : האם אזרחות אירופאית נחשבת לאזרחות תקפה מבחינת אוקספורד או שאז אתה עדיין נחשב תלמיד חוץ ?
Nir Gonen פורסם יוני 16, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2009 היי אמיר יש לי אזרחות אנגלית ככה שאני לא יודע כלום על ויזות ואישורי עבודה, מצטער סה"כ תעשה מה שעושים כל המהגרים מאפריקה שבאים לפה, תרד מהמטוס ותגיד שאין לך דרכון ואתה מבקש מקלט מדיני או משהו כזה הבנתי מאחד בלגי שלומד איתי שזה מה שהערבים עושים בבלגיה ומקבלים שם דרכון! דוד ה-PPL צריך להיות ממדינת ICAO כדי להיתקבל לקורס המודולרי באוקספורד בקשר לרישיון הישראלי אני לא ממש יודע כי לא טסתי בארץ, בקשר לרישיון FAA בעיקרון הוא לא תופס באירופה ואם תירצה לטוס פה תיצטרך לעשות הסבה, המרחב האווירי והשיטה שבה הם עובדים פה מאוד שונה מהאמריקאים עידן כמו שאמרתי יש לי אזרחות אנגלית ככה שאני לא בדיוק יודע מה התהליך בשביל אנשים עם אזרחות לא אירופאית, בעיקרון יש בבית ספר אנשים מכל אירופה החל מאיסלנד ועד קפריסין (האמת שמשום מה יש כמות די נכבדת של קפריסאים) לפי דעתי כל עוד יש לך אזרחות ממדינה של האיחוד האירופאי לא צריכה להיות לך בעיה בקשר למדינות שמצריכות ויזה, אין לי מושג ועדיף לדבר ישירות עם הבית ספר ולברר כי אני לא רוצה להגיד לך סתם דברים שאני לא יודע עליהם חן - אני חייב להתחיל להיתארגן לבית ספר, אני אענה לך עוד כמה שעות
Nir Gonen פורסם יוני 16, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2009 חן אחרי הצבא טסתי לחו"ל ובזמן שהייתי בדרום אמריקה החלטתי לנסות ולהגשים את החלום ילדות הזה של להיות טייס מיותר לציין שמאז שהייתי קטן היתעסקתי עם סימולטורים (כולל MFS 98!) אז אחרי דרום אמריקה חזרתי לארה"ב והוצאתי את הרישיון PPL אחרי זה חזרתי לארץ והחלטתי שזה באמת מה שאני רוצה לעשות בחיים שלי ושאין שום דבר אחר שאני רוצה לעשות, כמו ללמוד או פסיכומטרי וכל הדברים אז התחלתי לעבוד בארץ ולברר מה האפשרויות שלי בהתחלה התעניינתי באקדמיות האמריקאיות כמו פלייט סייפטי וכדומה, אבל בגלל שיש לי אזרחות אנגלית הגעתי למסקנה שהסיכוי הכי טוב שלי הוא באירופה, ובאירופה הרישיונות האמריקאיים לא ממש אפקטיביים, אז התחלתי לחקור את נושא האקדמיות באירופה, כל מי שדיברתי איתו המליץ לי על אוקספורד ולפי כל הדברים שראיתי באינטרנט אוקספורד נחשבת לאחד מבתי הספר לטיסה היותר מכובדים בעולם ועם מוניטין מאוד גבוה, אז התחלתי לבדוק את המסלולים השונים באוקספורד מכיוון שהמסלול השלם שלהם מאוד יקר, ומכיוון שכבר היה לי רישיון פרטי החלטתי שההחלטה הכי טובה תהיה ללכת למסלול המודולורי של אוקספורד הדרישות למסלול המודולורי הן: מעבר כל בחינות ה ATPL 150 שעות 70 שעות טייס מפקד ועוד כל מני דברים קטנים כמו מדיקל אירופאי הגדר לילה אירופאי ורישיון רדיו טלפון ברגע שחסכתי מספיק כסף כדי להתחיל את התהליך, חזרתי שוב לארה"ב במטרה לצבור את השעות שהיו חסרות לי בשביל הקורס המודולרי, אחרי שסיימתי לבנות את השעות שלי בארה"ב טסתי לאנגליה ובמשך חודש היתעסקתי עם כל הבירוקרטיה של הרישום ללימודים. וזהו, עכשיו אני פה מקווה שזה ענה לך על השאלה אם יש עוד משהו שמעניין אותך אתה מוזמן לשאול
חן מ פורסם יוני 16, 2009 דיווח פורסם יוני 16, 2009 אז איך אתה אומר בעצם להתחיל?לצאת מהצבא,לעבוד בארץ ולחסוך כסף-כמה זה בערך עולה? ואז להתחיל מהרישיון הפרטי ולהתקדם הלאה בסולם הדרגות כמו שאתה עשית? PPL זה רישיון טייס פרטי או באנגלית PRIVATE PILOT LICENCE ראשי תיבות כאילו? שמעת על התוכנית החדשה של אוניברסיטת חיפה שמשלבת לימודים לתואר ראשון וגם הוצאת רישיון טייס עם הגדר סילון וכו'?מה אתה אומר על זה?
David Bendavid פורסם יוני 16, 2009 דיווח פורסם יוני 16, 2009 אז איך אתה אומר בעצם להתחיל?לצאת מהצבא,לעבוד בארץ ולחסוך כסף-כמה זה בערך עולה?ואז להתחיל מהרישיון הפרטי ולהתקדם הלאה בסולם הדרגות כמו שאתה עשית? PPL זה רישיון טייס פרטי או באנגלית PRIVATE PILOT LICENCE ראשי תיבות כאילו? שמעת על התוכנית החדשה של אוניברסיטת חיפה שמשלבת לימודים לתואר ראשון וגם הוצאת רישיון טייס עם הגדר סילון וכו'?מה אתה אומר על זה? חן, כנס לאתר של אוקספורד, תסתכל על המחירים, תבחר את המסלול שמתאים לך ותחשב, אי אפשר שכולם יעשו בשבילך את כל העבודה.
Nir Gonen פורסם יוני 16, 2009 מחבר דיווח פורסם יוני 16, 2009 חן אני אומר להתחיל לחסוך כבר מעכשיו, בצבא ו-אחרי הצבא וכנראה שעדיין תיצטרך איזשהו סוג של הלוואה בשביל ללכת לבית ספר איכותי אבל אני מדגיש שוב שאני לא מבין בתעופה האזרחית בארץ, אף פעם לא טסתי בארץ ולא חקרתי את האפשרויות שיש בארץ, וכמובן שאני נותן רק את דעתי האישית ואין משהו נכון או לא נכון לעשות, כל אחד צריך להחליט לפי מה שטוב לו ומה שעובד בשבילו, והדרך לכיסא הימני בבואינג\איירבס\גולפסטרים יכולה להיות שונה לגמרי מטייס לטייס בינתיים לא היתקדמתי באף סולם, אני הרבה יותר "חכם" בקשר לתעופה ממה שהייתי לפני שנכנסתי לפה, כשאני אסיים את הגראונד סקול בונבמבר זאת תהיה עליית השלב הראשונה "בסולם" PPL-PRIVATE PILOT LICENSE אם אתה שואל לדעתי האישית כדאי ישר מההתחלה להתחיל עם אקדמיה ברמה גבוהה, גם בשביל לפתח את הכישורים שלך כטייס וגם כי המקומות האלה בדרך כלל מאוד רציניים וזה מה שקובע בעסק הזה מה גם שחברות מחפש רציפות ועיקביות בהכשרה שלך כלומר אם תעשה רישיון פרטי באיזה בית ספר ורישיון מכשירים בבית ספר אחר ורישיון מסחרי בעוד מקום ומולטי במקום אחר זה לא יראה טוב, תשתדל להתחיל ולסיים את ההכשרה שלך במקום אחד מסודר וכמו שצריך ככה לפחות אני הבנתי מהאנשים שאני דיברתי איתם, ואני נוטה להסכים עם התפיסה הזאת שמעתי על התוכנית בחיפה מכמה חברים, אבל אני לא יודע במה מדובר ואני לא רוצה להגיד לך סתם, מה שכן צריך לבדוק טוב טוב למה נכנסים, מה מקבלים בתמורה ומה תכלס זה נותן לנו בעולם האמיתי ולא מה שהנציגים של הבית ספר \ אקדמיה אמרו לנו.... כמו כל דבר בחיים זאת אומרת להתחיל להיכנס לאתרים של חברות תעופה ולראות מה הדרישות שלהם אם כל חברה באירופה דורשת ממך רישיון MCC ובבית ספר שאתה הולך לא עושים קורס שכזה אז הנה עוד כמה אלפי דולרים\שקלים\פאונדים שלא חישבנו, ואם צריך רישיון ATPL שלא עושים בבית ספר אז הנה עוד כמה עשרות אלפי שקלים וכן הלאה במיוחד אם התיכנון שלך הוא לעבוד בחברות אירופאיות אתה צריך לבדוק טוב טוב מה לימודים בארץ נותנים לך ביחס לדרישות האירופאיות חפרתי קצת
חן מ פורסם יוני 16, 2009 דיווח פורסם יוני 16, 2009 רגע אז בעצם באקדמיה עצמה מתחילם מהPPL ומתקדמים הלאה?
Yarden Antebi פורסם יוני 16, 2009 דיווח פורסם יוני 16, 2009 מה פתאום, אתה מגיע עם כל הרשיונות ושם עושה רשיון ישר לאיירליינרים. חן חלאס תכנס לאתר ותקרא קצת. אם בדברים כאלה אתה לא מסוגל לחפש לבד אני לא רוצה לדעת מה יהיה אם תלך ללמוד תעופה.