עבור לתוכן
HZyoni

כרטיס טיסה לישראל !!

Recommended Posts

פורסם

חברה אני מגיע לישראל בעוד כמה שבועות

בטעות אנוש! קניתי כרטיס של החברה bmi אני הולך לחכות בלונדון 12 שעוות !!! בהיטרו !

חברה חשבתי אם תוכלו להציע לי מה אפשר לעשות בנמל התעופה היטרו 12 שעות משהו שיכול להעסיק אותי אם אתם מכירים ? או שגם הייתם באותו סיטואציה.

אני לא יכול לרכוש מלון וכנראה לא להסתובב בעיר.

תודה

פורסם
למה שלא תצא לראות קצת מלונדון? (שעה הלוך-שעה חזור, נותן לך בערך 5 שעות בלונדון)

חח כן אבל אני נוחת ב 10 בלילה ולמחרת בבוקר יש לי טיסה ב 11 בבוקר !

פורסם
אה אתה נוחת ממש לפני שהשדה נסגר גם...אני הייתי הולך לישון וזהו...

חח מה זאת אומרת נסגר ? זה לא פתוח 7/24 ?

ואתה חושב שיאפשר לי ככה לישון באמצע הטרמינל ?

חח חברה רעיונות מפחידים אתם מיביאים לי ;)

פורסם

עד כמה שידוע לי ברוב השדות ישנם שעות שבהן השדה נסגר פורמאלית לטובת עבודות שירות שונות ומתן מספר שעות של חסר לתושבי הסביבה.

כמעט בכל השדות זה מאיזה 11-12 עד איזה 4-5 בבוקר בערך עד כמה שזכור לי .

(למען הסר ספק זה לא אומר שאין פעילות במקרים של חרום וישנם אף מספר טיסות שמאושרות מראש ע"י גורמים מוסמכים בשדה לפעילות זו )

פורסם

גם לי יצא להעביר לילה בשד"ת סגור בלילה..לא כיף בכלל..אבל....:

תכין בתיק וסט צהוב זוהר, אוזניות וכובע מצחיה וצא להסתובב בשדה כמו איש צוות קרקע...לפחות תוכל להביא תמונות שאף אחד מאיתנו לא יזכה כנראה...תנמנם לך באיזה קוקפיט של 380, תבדוק אם הצביעות מספיק תואמות את המציאות....

:-)

פורסם

הייתי באותה סיטואציה בקייב,שם נתקעתי 16 שעות.

בלי מחשבים ניידים ובלי כלום,רק עם חבר טוב ושנינו פשוט דפקנו כוסות קפה אחד אחרי השנייה[ועוד הדיוטי פרי שם זה חנות,ועוד בית קפה בגודל של האצבע שלי] וישנו על הרצפה או על כיסאות.

בקיצור יש לך מזל שזה היטרו:P

פורסם

ממתי שדות תעופה נסגרים?

יש טיסות במשך כל הלילה!

תקשיב, תברר את הנושא ואם אתה רוצה אתה יכול לקפוץ ללונדון ולטייל שם בלילה (ממה שהבנתי מאבא שלי שהיה שם הכל שם פעיל בלילה)

ובבוקר תחזור חזרה לשדה...

פורסם
ממתי שדות תעופה נסגרים?

יש טיסות במשך כל הלילה!

תקשיב, תברר את הנושא ואם אתה רוצה אתה יכול לקפוץ ללונדון ולטייל שם בלילה (ממה שהבנתי מאבא שלי שהיה שם הכל שם פעיל בלילה)

ובבוקר תחזור חזרה לשדה...

ממתי שיש אנשים שרוצים לישון גם בלילה .

פתח דפית של כל שדה מרכזי באירופה וארצות הברית ותשים לב להגבלות שונות המתקימות בשעות הלילה .

השדה עצמו נשא לרוב פתוח כמו קניון או ביניין משרדי אך טיסות לא יוצאות בין שעות מסוימות או יוצאות על הליכים מאוד מצומצמעם למניעת רעש .

פורסם

למען האמת אצליינו בב"ג זה בין המקומיות הפחות מחמירים מבחינת רעש גם מבחינת טווח השעות הדיי עלוב שבהם אין פעילות (1:40- 5:00 ) וגם מבחינת זה שההגבלה היא להמראות בלבד ולא לנחיתות שלא לדבר על זה שבימי חמישי אין בכלל הגבלה לטיסות אלעל בגלל השבת שמתקרבת, בשדות באירופה וארה"ב המיגבלות הרבה יותר חמורות, אני יכול להגיד לדוגמא שטיסה 103 של אלעל לטורנטו שיוצאת בלילה מתעקבת לא מעט פעמים בשער כיוון שהצפי הוא הגעה לפני הפתיחה של פירסון בבוקר

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...