עבור לתוכן
Ilan Jonas

מנהל החטיבה החדש

Recommended Posts

פורסם

חברים יקרים,

מי שעוקב אחרי הירחון כבר יודע מה קורה, ובכל זאת הגיע הזמן למשהו רשמי יותר.

לבקשתו, תומר מסיים את תפקידו כמנהל החטיבה ומיקי ליפ מיודענו יחליף אותו.

אני רוצה להודות לתומר עלהתרומה הגדולה שלו כמנהל החטיבה, ולהקדים על החשבון תודה על התרומה הגדולה שעוד נקבל ממנו 8)

מיקי - איט איז אול יורס!

פורסם

תומר, תודה רבה על ניהול מוצלח של החטיבה! מיקי, אתה נכנס לנעליים גדולות אבל אני בטוח שתמלא את יעודך כאן בFULL THRUST! עלה והצלח!

פורסם

תודה ענקית לתומר חיים ולצוותו על פועלם למען החטיבה.

ובהצלחה למר ליפ , האיש וה 737 שמקבל היום את המושכות של החטיבה.

אני בטוח שאתה וציוותך החדש, תצעידו את החטיבה לשיאים חדשים.

לשרותך תמיד,

רן.

אורח Yarden Salvi
פורסם

תודה רבה תומר על כל מה שעשית עד כה!! ושתעשה!!

המון הצלחה למיקי!

פורסם

תומר, תודה רבה רבה על כל התרומה שלך לקהילה ומקווים להמשיך ולראות את היצירות המדהימות שלך בהאנגרים שלנו ובסינרים שלנו, יוצר-אמן ומדריך בחסד. בהצלחה במבחן הקרוב, חזק ואמץ!!

בשעה טובה ובהצלחה מיקי :)

פורסם

תומר,

זאת ההזדמדנות להגיד לך תודה,

אז..

תודה רבה לך! ובהצלחה בהמשך דרכך!

מיקי,

מהקצת שאני מכיר אותך,

בהצלחה רבה בתפקיד החדש!

פורסם

תומר היקר, היה לי העונג והכבוד לעסוק בעשייה איתך בשנתיים האחרונות, היתה לי הזכות לראות את העשייה שלך מקרוב ועל כן אני רוצה להגיד תודה ענקית על השנתיים האחרונות.

וכמו שגם אמרו לפני, נגיד לך גם תודה ענקית על מה שאתה עוד עתיד לעשות.

מיקי היקר, שיהיה המון בהצלחה בתפקיד החדש, גם אני בטוח שתיקח את החטיבה לשיאים ומקומות חדשים, בינתיים יש מספר אישורים והיתרים לחתימה בדת"ק 5 :)

פורסם

תומר, כל שביכולתי לומר הוא תודה רבה על כל התרומה הגדולה לחטיבה! ותודה נוספת על כל העזרה שנתת לי במהלך הדרך הן בירחון והן בנושאים אחרים!

מיקי, בהצלחה בדרך החדשה! אני בטוח שתביא את החטיבה לשיאים חדשים!

שיהיה בהצלחה לכולם בהמשך!

פורסם

לא כל כך יצא לי לטוס בקדנציה של תומר, אבל מרמת הפעיות ברור לי שהוא עשה עבודה טובה!

בהצלחה מיקי, במהרה בקרוב בימינו יחזור סימולטור למחשב שלי :-)

פורסם

תומר היקר,באילו מילים אפתח את ברכתי אליך ,קשה לי למצוא ,כי כל כך אהבתי את האכפתיות שלך והרצון שלך, ללמד ,לפתח והכל על מנת להעשיר את קהילת VATIL בידע שלך, לכן אומר בפשטות ,תודה,תודה על כל מה שעשית ותודה על כל מה שתעשה ,אני בטוח שהאתר שלך ימשיך להיות כאבן שואבת לכל שוחרי התעופה . אני מאחל לך הצלחה בלימודך.מיקי ,לקחת על עצמך תפקיד נכבד ,חשוב ויקר ,ראשית תודה על שהסכמת לקבל תפקיד זה ,הוא לא פשוט ,הציפיות גדולות ,המשימות גדולות , VATIL הולכת ומתעצמת גם מבפנים וגם מבחוץ " שגרירי VATIL" נמצאים בצה"ל ,בחו"ל ובבתי הספר ,בתפקידך החדש אתה מחוייב להעלות מעלה מעלה את היוקרה של VATIL ,משפחת VATIL יקרה לכולם ,נדמה לפעמים כי VATIL היא מאין סם שמאוד קשה להתנתק ממנו.אני מאחל לך המון הצלחה ,לצוות שיוביל יחד איתך את הקהילה ושניראה ימים לא פחות טובים , כבר על ההתחלה אני מציע לך ולצוות הניהול החדש לקיים כנסים פעמים בשנה כך החטיבה תתגבש ותהיה הזדמנות להוקיר חברים אשר פעילותם למען ולטובת החטיבה יקרה מפז.דרך צלחה.

פורסם

תודה רבה על כל ההשקעה והתרומה, גם בתור מנהל החטיבה, ואם כבר גם בכלל. :wink:

אבל אתה לא בורח, לא נרשה לך!

ולמיקי, בהצלחה בתור מנהל החטיבה! אני בטוח שתעשה פה רק דברים טובים!:)

שוב תודה ובהצלחה.

פורסם

תומר, תודה רבה על כל התרומה שלך לחטיבה וגם כל הפעמים שעזרת לי במסנג'ר!

מיקי, בהצלחה בתפקיד החדש!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...