mickey lip פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 שלום לכולכם. ראשית , שוב תודה לתומר והצוות על כל העשייה וההשקעה בחטיבה. רואים את הפירות בכל מקום. אני רוצה להציג בפניכם את הצוות החדש, אך לפני הכל להודות באופן אישי לכל מי שעוזב את הצוות. תודה רבה רבה על כל התרומה שלכם, ואני בטוח שאיכשהו , אחרי שתנוחו ,תטוסו ותנפשו, תמצאו את הדרך לחזור ולתרום גם אם לא בתפקיד רשמי. אשמח תמיד לשמוע את דעתכם בכל נושא ובכל רעיון. שאו ברכה חברים. צוות החטיבה החדש הינו: VATIL2- איציק בקשי , מנהל מבצעים ומ"מ מנהל החטיבה. VATIL3- אמיר פז , מנהל הדרכה ומפקד ח"א . VATIL4-משה מזרחי,DCRM VATIL5-ניסים שובל, שיווק/יחסי ציבור ופרסום. VATIL6-אדם וייזר, מנהל פורום ואחראי חברים. VATIL7-אייל סמינר, מנהל מחלקת ארועים. VATIL8-אביב קרבל, סגן מנהל מחלקת ארועים ואחראי VAA . VATIL9-רן בן שמואל, מנהל אתר החטיבה. VATIL10-יובל פישלר, מנהל תוכן האתר ( כפוף לVATIL1). IFS-ברוכי . צוות החטיבה זמין עבורכם לכל שאלה או בקשה. שיהיה לכולנו בהצלחה. צפו למספר הפתעות בקרוב מאוד מיקי
Moshe Bensal פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 יפה מאד, וכל הכבוד, שיהיה במזל טוב, ובשעה טובה ומוצלחת, לכל הצוות החדש. ולצוות היוצא, המון תודות. תכלס, מתי יש מפגש להרים כוסית?
Ran Ben Shmuel פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 יפה מאד, וכל הכבוד,שיהיה במזל טוב, ובשעה טובה ומוצלחת, לכל הצוות החדש. ולצוות היוצא, המון תודות. תכלס, מתי יש מפגש להרים כוסית? בצוות החדש יש אנשים שלא יכולים לשתות וגם כאלה שכן יכולים ולמרות זאת לא שותים (כן כן.. אני ) ותודה לכל מי שהיה בצוות וממשיך הלאה, למצטרפים החדשים, ושיהיה בהצלחה לצוות ולמיקי בראשו.
Shoval Cohen פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 המון בהצלחה לצוות החדש! תודה רבה לכל הצוות הקודם שעשה עבודה נהדרת!
Zeev Bucki פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 ברכות לצוות החדש ! אתם תבחנו במבחן התוצאה:רוצים לראות הרבה יותר פעילות ברשת. אז אני מציע משהו חדש:מה דעתכם לתאם עם הפקחים לכל ימי השבוע שעות פיקוח כמובן לא בכפייה אלא כפי שיתאים לכל פקח ופקח מבחינת העיסוקים האחרים שלו בחיים ואז לפרסם מראש בתחילת כל שבוע למשל החל מהשעה 20.00 לוח שעות פיקוח ושמות פקחים לכל ימי השבוע.דבר זה יגרום להרבה יותר טייסים לטוס ברשת וגם החברים יוכלו לתכנן מראש את הטיסה בין שאר הפעילויות שלהם כגון משפחה עבודה וכ"ו. בוקי זאב-4XMJB נ.ב:במידה וזה יבוצע אז אני מתחייב לפרסם מידי שבוע לוח שיבוץ דיילות...
Izik Bakshi פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 ברכות לצוות החדש ! אתם תבחנו במבחן התוצאה:רוצים לראות הרבה יותר פעילות ברשת. אז אני מציע משהו חדש:מה דעתכם לתאם עם הפקחים לכל ימי השבוע שעות פיקוח כמובן לא בכפייה אלא כפי שיתאים לכל פקח ופקח מבחינת העיסוקים האחרים שלו בחיים ואז לפרסם מראש בתחילת כל שבוע למשל החל מהשעה 20.00 לוח שעות פיקוח ושמות פקחים לכל ימי השבוע.דבר זה יגרום להרבה יותר טייסים לטוס ברשת וגם החברים יוכלו לתכנן מראש את הטיסה בין שאר הפעילויות שלהם כגון משפחה עבודה וכ"ו. בוקי זאב-4XMJB נ.ב:במידה וזה יבוצע אז אני מתחייב לפרסם מידי שבוע לוח שיבוץ דיילות... תודה בוקי, רשמתי בפני את הרעיון. אתחיל לקדם זאת בתחילת אוגוסט שאז נגמרת תקופת הבחינות באוניברסיטה.
uvdude פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 מזל טוב לכל חברי הצוות - הישנים, המקודמים, והחדשים בתקווה שכולנו נזכה לקדם את החטיבה להישגים מרשימים!
Eldar Sella פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 המון בהצלחה לצוות החדש, ותודה רבה לצוות היוצא :!:
אורח פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 תודה גדולה לתומר חיים וצוותו על כל העשייה המרובה עבור החטיבה. אני רוצה במיוחד להודות לאלעד זיירמן. למי שלא יודע אלעד היה פה מימיה הראשונים של VATIL ועד כמה שאני יודע היה חבר צוות חטיבה בכל אותם שנים. אלעד צבר בלי עין הרע הרבה ימי חופש והגיע הזמן שינצל אותם בעיקר לירח דבש אז תודה ענקית לך אלעד על כל פועלך עבור החטיבה ואני בטוח שתתרום לחטיבה גם כשאתה לא חבר צוות חטיבה. לצוות המובחר שנכנס לתפקיד, אני סמוך ובטוח שמיקי ידע לנווט אתכם והשמים הם לא הגבול. שיהיה לכולכם בהצלחה לשרותכם,
Izik Bakshi פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 מצטרף לדברי רן פינקלס, המון תודה לצוות הקודם ולמנהל תומר חיים, זה היה לי לעונג וזכות לעסוק בעשייה איתכם, ואני בטוח שגם תמשיכו מאחורי הקלעים. תודה מיוחדת לאלעד שסיים קדנציה ארוכה מאוד מתחילת הדרך של חטיבת VATIL, המון תודה אלעד.
zvi rodes פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 לתומר אלעד ולכל האנשים הנפלאים שלקחו חלק בניהול החטיבה ,תודה רבה לכם ,אני בטוח כי נשמע על פעילותכם גם כשלא תקחו חלק בניהול החטיבה ,ודאי תקחו חלק ברעיונות איך לקדם את החטיבה למחוזות חדשים.מיקי איציק וכל הצוות החדש ,ברכות חמות והצלחה לכם בתפקידכם החדש.
4x-asm פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 בהצלחה לצוות החדש ומזל טוב לקבלת התפקיד ותודה לצוות היוצא ובהצלחה
Doron_Angel פורסם יולי 18, 2009 דיווח פורסם יולי 18, 2009 תודה לחברי ההרכב הקודם ובהצלחה להרכב החדש אשר אני בטוח כי חביא אותנו לגבהים חדשים וגבוהים יותר. בברכה,
Matan Solomon פורסם יולי 18, 2009 דיווח פורסם יולי 18, 2009 מיקי, אחלה צוות בנית תחתיך!! שיהיה המון בהצלחה לכל הצוות החדש! ותודה לכל התורמים עד היום
Moshe Bensal פורסם יולי 18, 2009 דיווח פורסם יולי 18, 2009 יפה מאד, וכל הכבוד,שיהיה במזל טוב, ובשעה טובה ומוצלחת, לכל הצוות החדש. ולצוות היוצא, המון תודות. תכלס, מתי יש מפגש להרים כוסית? בצוות החדש יש אנשים שלא יכולים לשתות וגם כאלה שכן יכולים ולמרות זאת לא שותים (כן כן.. אני ) ותודה לכל מי שהיה בצוות וממשיך הלאה, למצטרפים החדשים, ושיהיה בהצלחה לצוות ולמיקי בראשו. רן, לחיים אפשר לעשות גם עם משקה קל, לא חייבים עם אלכוהל. העיקר שיהיה מפגש, ונכיר את הצוות החדש גם במציאות.