WalKMaN` פורסם יולי 26, 2009 דיווח פורסם יולי 26, 2009 ערב טוב..! לאחר שלושה ימים (ולילות), ולא מעט שעות של עבודה, עם אינסוף בעיות, הגעתי היום לסיום בניית הסינרי של מנחת דלתון בצפון.. הסינרי בנוי מאובייקטים דיפולטיים, עקב החוסר הרב שיש בתמונות ומידע על המנחת.. אממ, נתונים כלליים עליו, גובה 812 מטר מעל פני הים, נמצא מערבית לזיתים.. הערה קטנה - הסינרי כולל כמה שפצורים קטנים מה שהתמונה למעלה לא כוללת, אל תבהלו.. זהו הסינרי הראשון שלי תודה ענקית לאדם וויזר ולמולי איווניר שישבו איתי על הסינרי ועזרו בבנייתו.. הורדה: http://flightsim.com/kdl.php?fid=137372 המנחת מיועד ל-FSX.. תהנו! לכל בעיה/טענה/מענה ניתן לפנות אלי במסנג'ר WalKMaN_DP@hotmail.com
Muli Ivanir פורסם יולי 26, 2009 דיווח פורסם יולי 26, 2009 סחתייין. כל הכבוד, על היצירה, הנחישות, היצירתיות, ההתמדה וכושר למידת הבזק. הלך לא קל, אבל התוצאה מצויינת. כן ירבו הפרוייקטים שלך
אורח פורסם יולי 26, 2009 דיווח פורסם יולי 26, 2009 הו אה, כל הכבוד , הבאת את זה בהפתעה ועוד עשית את זה לבד , כל הכבוד! עצה לי אליך,יש לי המון תמונות שאדם וויזר שלח לי מהמנחת הנ"ל,אין לי בעיה לשלוח לך אותם שתמדל אותם בGMAX או משהו..
WalKMaN` פורסם יולי 26, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 26, 2009 הו אה, כל הכבוד , הבאת את זה בהפתעה ועוד עשית את זה לבד , כל הכבוד!עצה לי אליך,יש לי המון תמונות שאדם וויזר שלח לי מהמנחת הנ"ל,אין לי בעיה לשלוח לך אותם שתמדל אותם בGMAX או משהו.. לגרסה הבאה.. עד אז אני ילמד גם לעבוד עם ה-GMAX.. עשיתי את זה לא לגמרי לבד.. אדם וויזר עזר לי עם רוב הבעיות, חלק הסתדרתי.. ערכתי את ההודעה ושמתי תודה, למרות שיש גם במסמך שמגיע עם הסינרי..
Moshe Mizrahi פורסם יולי 26, 2009 דיווח פורסם יולי 26, 2009 תודה רבה דניאל וכל הכבוד על הכניסה לחוג המפתחים בחטיבה! מישהו יודע איפה אפשר להשיג דפיות לשדה הזה?
mickey lip פורסם יולי 26, 2009 דיווח פורסם יולי 26, 2009 תודה רבה דניאל וכל הכבוד על הכניסה לחוג המפתחים בחטיבה!מישהו יודע איפה אפשר להשיג דפיות לשדה הזה? למה אתה רוצה להתחיל להטיס כטבמים? דניאל , עבודה יפה ותודה על התרומה לחטיבה.
Asaf Brietbard פורסם יולי 26, 2009 דיווח פורסם יולי 26, 2009 גם זה כבר לא טס שם. הדבר האחרון שהתעופף משם זה MLRS לפני 3 שנים... המראה אחת - נחיתה אחת
WalKMaN` פורסם יולי 26, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 26, 2009 אין על מה חברים, היה לי כיף בתהליך הבניה.. אני רוצה להתחיל לשמוע בקשר: "CGK, רוצה לבצע T&G בדלתון?"
Yarin_l10 פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 אין על מה חברים, היה לי כיף בתהליך הבניה..אני רוצה להתחיל לשמוע בקשר: "CGK, רוצה לבצע T&G בדלתון?" ואז שומעים את אבלסון אומר: רות,CGK הצטרף עם הרוח מסלול XX גובה XXX תודה רבה דניאל! ובהצלחה בהמשך הפיתוחים!
WalKMaN` פורסם יולי 27, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2009 תודה על התגובות.. שימו לב, הקובץ הועלה ל-Flightsim.. תהנו!