Asaf Brietbard פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 שלום לכולם, ההרשמה לקורס הגדר מכשירים נפתחה שוב, והיא תשאר מעתה פתוחה במתכונת של ההרשמה לרשיון טיס פרטי (כלומר, רשימת המתנה). כל הקודם זוכה :fadein:
David Bendavid פורסם יולי 27, 2009 דיווח פורסם יולי 27, 2009 ממליץ בחום להרשם, קורס מדהים ומרחיב את הידע ברמות מטורפות.
FlightHut פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 מומלץ! גם למי שיודע, זה מעגל פינות ומרחיב בצורה מדהימה!
Or Montag פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 האם כדי להירשם צריך לעבור קודם קורס CVFR בIFS?
Yarin_l10 פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 חניכים במחזור 14 בקורס רשיון פרטי יכולים להרשם? (השאלה אם הקורס יפתח אחרי סיום הקורס הפרטי)
Asaf Brietbard פורסם יולי 29, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 29, 2009 חניכים שסיימו ב IFS, וכאלו שלא סיימו ב IFS יכולים להרשם. חניכים **במהלך** קורס לא יכולים (מן הסתם נרצה שהקשב יהיה מרוכז בקורס אחד, ומי שמכיר את הקורסים של IFS יודע שלא מדובר ב"לדפוק כרטיס וללכת"). בהצלחה לכולם.
Yarin_l10 פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 חניכים שסיימו ב IFS, וכאלו שלא סיימו ב IFS יכולים להרשם.חניכים **במהלך** קורס לא יכולים (מן הסתם נרצה שהקשב יהיה מרוכז בקורס אחד, ומי שמכיר את הקורסים של IFS יודע שלא מדובר ב"לדפוק כרטיס וללכת"). בהצלחה לכולם. התכוונתי לשאלה שהאם קורס רשיון פרטי מחזור 14 יסיים לפני פתיחת מחזור 2 ב-IFR ?
Izik Bakshi פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 חניכים שסיימו ב IFS, וכאלו שלא סיימו ב IFS יכולים להרשם.חניכים **במהלך** קורס לא יכולים (מן הסתם נרצה שהקשב יהיה מרוכז בקורס אחד, ומי שמכיר את הקורסים של IFS יודע שלא מדובר ב"לדפוק כרטיס וללכת"). בהצלחה לכולם. התכוונתי לשאלה שהאם קורס רשיון פרטי מחזור 14 יסיים לפני פתיחת מחזור 2 ב-IFR ? בהחלט כן.
Yarin_l10 פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 חניכים שסיימו ב IFS, וכאלו שלא סיימו ב IFS יכולים להרשם.חניכים **במהלך** קורס לא יכולים (מן הסתם נרצה שהקשב יהיה מרוכז בקורס אחד, ומי שמכיר את הקורסים של IFS יודע שלא מדובר ב"לדפוק כרטיס וללכת"). בהצלחה לכולם. התכוונתי לשאלה שהאם קורס רשיון פרטי מחזור 14 יסיים לפני פתיחת מחזור 2 ב-IFR ? בהחלט כן. אז בעצם אין בעיה שאם אני במחזור 14 אני ירשם למחזור 2 ב-IFR .. (נכון?)
Idan Traub פורסם יולי 29, 2009 דיווח פורסם יולי 29, 2009 אני אישית ממליץ על צבירת שעות נוספות ליפני מעבר לIFR .
Asaf Brietbard פורסם יולי 30, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 30, 2009 מסכים לגמרי עם עידן. בכל מקרה, אתה מוזמן להרשם, קורס מכשירים 2 יפתח רק עם סיום קורס 1, כך שיש לך לפחות כמה שבועות טובים לצבור נסיון ומיומנות ברשת.
Ron Peer פורסם יולי 31, 2009 דיווח פורסם יולי 31, 2009 היי, לא ניתן להרשם, כל עוד אני חניך בקורס אחר. המערכת לא נותנת ( אותו מס' VATSIM מייל וכו') לכן בבקשה שדרגו את מערכת הרישום :!: או להתחשב בכאלו שהם במהלך קורס אחר, בעיקר מחזור 14 ששבוע הבא כבר הסולו :!: לפחות הייתם מחכים לאחר סולו של 14 - סה"כ עוד כמה ימים. זה לא פייר כל המקומות יתפסו עד אז. לפחות בקשתי היא לעדכן את מעבר הסולו ולמחוק מהרשימה/רשום לקורס כמובן לחניך שעבר מייד באותו ערב. זה לא צריך להיות כזה סיפור מסובך
Yarin_l10 פורסם יולי 31, 2009 דיווח פורסם יולי 31, 2009 היי,לא ניתן להרשם, כל עוד אני חניך בקורס אחר. המערכת לא נותנת ( אותו מס' VATSIM מייל וכו') לכן בבקשה שדרגו את מערכת הרישום :!: או להתחשב בכאלו שהם במהלך קורס אחר, בעיקר מחזור 14 ששבוע הבא כבר הסולו :!: לפחות הייתם מחכים לאחר סולו של 14 - סה"כ עוד כמה ימים. זה לא פייר כל המקומות יתפסו עד אז. לפחות בקשתי היא לעדכן את מעבר הסולו ולמחוק מהרשימה/רשום לקורס כמובן לחניך שעבר מייד באותו ערב. זה לא צריך להיות כזה סיפור מסובך כמו כן,ותקנו אותי אם אני טועה, אמורה להיות עדיפות לקבל חניכים לקורס IFR שכבר עברו קורס רשיון פרטי ב-IFS. בכל מקרה, במקרה הכי גרוע אני אחכה למחזור 3
Asaf Brietbard פורסם יולי 31, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 31, 2009 :mrgreen: חבר'ה - חכו לסולו - תעשו אותו כמו שצריך - ולאחר סגירת הקורס תרשמו. יהיה בסדר. רון - ההצעה שאתה מציע הא לא שדרוג אלא דידרוג (מילה חדשה שהמצאתי- ההיפך משידרוג). לא היינו רוצים חניכים בשני קורסים במקביל, ויותר מכך - חניך לאחר קורס רשיון טיס פרטי צריך לצבור "קילומטראז' " בשביל לתפוס קצת מה קורה בחוץ. ספציפית - אני בטוח שההפרש בין פתיחת קורס 2 וסיום שלכם יהיה מספק. בהצלחה!
Yarden Antebi פורסם יולי 31, 2009 דיווח פורסם יולי 31, 2009 ההפך משדרוג זה שנמוך...רואים שעבר הרבה זמן מאז הבגרות שלך בלשון