אורח פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 שלום לכולם, אחרי מאמצים רבים, ארגנו סיור במתקני אלעל. סגרנו שלושה תאריכים, כאשר התאריך הראשון הוא היחידי שיתקיים במהלך החופש הגדול. לכן גם הוא שמור לחברה ה"צעירים" שביניינו. למה "צעירים" ? כי הכניסה לשטח אלעל מותנית בגיל 16 ומעלה ות.ז. כל סיור מוגבל בכמות המשתתפים, 20-25 משתתפים ולכן כל מי שירשם לסיור הראשון וגילו מעל 18 יהיה ב STBY ועל בסיס מקום פנוי. רשימת ה STBY תיהיה לפי תאריך ושעת קבלת ההרשמה. התאריך הראשון מאוד קרוב, 13.8.09 ולכן ההרשמה מתחילה מרגע זה ותסתיים ביום שני בערב. שני התאריכים הנוספים הם 6.9.09 ו 10.9.09. מה בתפריט: 8:30 התכנסות בשער ואישורי כניסה. 9:00 ביקור במרכז שליטה 10-11 מעבדות אלקטרוניקה ומנועיה 11-12 באם יהיה מטוס זמין בכוכב או באחד המוסכים, ביקור בקוקפיט. 12-13 הרצאה של אורן שניאורסון RVSM 13-14 הפסקת צהרים ,כניראה ב T3 14-16 הרצאות שיועברו ע"י חברי VATIL \ ביקור במוקאפים. יתכן והלו"ז ישתנה ונוסיף כמה הפתעות בדרך. הרשמה: נא לשלוח לאימייל הבא: ran56 at hotmail.com הפרטים שבלעדיהם לא תעברו את שערי אלעל 1. שם פרטי ומשפחה כפי שמופיעים בת.ז. 2. מספר ת.ז. 3. תאריך לידה 4. מספר נעלים ההרשמה ל 13.8.09 נפתחת בזה הרגע ותסגר ביום שני בשעה 12:00 בדיוק. במידה ומי שנרשם רוצה לבטל או לעבור לתאריך אחר, לאחר שההרשמה נסגרה, מתבקש לעשות זאת עד ה 5.8.09 וזאת כדי שנוכל לסדר אישורים למי שיקח את מקומו. מאוד מקווים שתהנו.
אורח פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 מה אתה מעדיף, מידת חזיה ? אני מבקש, כל מי שנרשם, לא לשאול אותי פה אם קיבלתי או לא. אני ארכז בכל יום את הנרשמים ואשלח אליכם אישורים. תודה,
AaronDagan פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 לוועדה המארגנת, רעיון יפה, חיובי, מועיל ועם תקוות להרחבת השת"פ עם אל על.
Daniel Bindman פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 נרשמתי יהיה מגניב! תודה ענקית לך רן, אנחנו מאד מעריכים את המאמצים!
Izik Bakshi פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 פינקלס, והוועדה המון תודה על המאמצים לסיור.
guy13 פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 חבל אני רק באוקטובר בן 16 לא נורא, תודה על הארגון
Gilad Brutman פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 חבל שאני רק בן 14.. תודה רבה לכל המארגנים, ניפגש עוד שנתיים :-)
Yoav Hahamo פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 כמה שרציתי להצטרף, אבל אני רק בן 15. לא נורא שנה הבאה
Matan Solomon פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 כל הכבוד!! דווקא בגלל שהראשון "שמור" לצעירים, שווה אולי לשקול את האחרים, או אחד מהם, לעשות אחרי צהריים לטובת הפחות צעירים שעובדים/נמצאים בצבא...
אורח פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 ירדן, תעיף את האימייל שלי עכשיו ומייד. אם אני אזדקק לסיוע שלך אני אודיע לך. למי שלא הבין, ההרשמה כרגע היא רק ל 13.8 כל ילדי עובדי אלעל שלא מלאו להם 16, מצטער, לא לוקח עליכם אחריות. אבל אני אברר עם החברים באלעל בכל זאת מה ניתן לעשות, אני לא מבטיח כלום. ועוד דבר, מי ששלח אימייל ללא פרטים מלאים, כאילו לא נרשם. אין לי את הזמן להתחיל לרדוף אחרי אנשים. נ.ב. מידת הנעלים היתה בדיחה :mrgreen: :drinking:
Daniel Bindman פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 ירדן, תעיף את האימייל שלי עכשיו ומייד.אם אני אזדקק לסיוע שלך אני אודיע לך. למי שלא הבין, ההרשמה כרגע היא רק ל 13.8 כל ילדי עובדי אלעל שלא מלאו להם 16, מצטער, לא לוקח עליכם אחריות. אבל אני אברר עם החברים באלעל בכל זאת מה ניתן לעשות, אני לא מבטיח כלום. ועוד דבר, מי ששלח אימייל ללא פרטים מלאים, כאילו לא נרשם. אין לי את הזמן להתחיל לרדוף אחרי אנשים. נ.ב. מידת הנעלים היתה בדיחה :mrgreen: :drinking: חחח, אשכרה רשמתי את מידת הנעליים.
אורח פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 ירדן, תעיף את האימייל שלי עכשיו ומייד.אם אני אזדקק לסיוע שלך אני אודיע לך. למה, אתה עונה למי ששואל מה זה האימייל הזה? :roll: למי שלא ברור האימייל מוזמן לשאול. הסברת יפה ואין שום סיבה לשם את האימייל המלא שלי וזה מכוון.
Moshe Bensal פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 ירדן, תעיף את האימייל שלי עכשיו ומייד.אם אני אזדקק לסיוע שלך אני אודיע לך. למי שלא הבין, ההרשמה כרגע היא רק ל 13.8 כל ילדי עובדי אלעל שלא מלאו להם 16, מצטער, לא לוקח עליכם אחריות. אבל אני אברר עם החברים באלעל בכל זאת מה ניתן לעשות, אני לא מבטיח כלום. ועוד דבר, מי ששלח אימייל ללא פרטים מלאים, כאילו לא נרשם. אין לי את הזמן להתחיל לרדוף אחרי אנשים. נ.ב. מידת הנעלים היתה בדיחה :mrgreen: :drinking: מה בדיחה, הייתי בטוח שמקבלים נעליים כדי להכנס לשטח הסגור, ורשמתי את המידה שלי.
E.Z פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 מה שמזכיר לי ברצינות- נהלי הבטיחות באווירי הוקשחו למי שזוכר בסיור בתעשייה אווירית אסור היה להיכנס עם נעליים פתוחות זה רלוונטי גם לכאן- תשאירו את הקרוקס בבית :-)
אורח פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 מה שמזכיר לי ברצינות- נהלי הבטיחות באווירי הוקשחו למי שזוכר בסיור בתעשייה אווירית אסור היה להיכנס עם נעליים פתוחות זה רלוונטי גם לכאן- תשאירו את הקרוקס בבית :-) את זה אמר מי שעושה את זה שמה 24\7 כבר שלוש שנים :!:
Yarden Antebi פורסם יולי 30, 2009 דיווח פורסם יולי 30, 2009 מה שמזכיר לי ברצינות- נהלי הבטיחות באווירי הוקשחו למי שזוכר בסיור בתעשייה אווירית אסור היה להיכנס עם נעליים פתוחות זה רלוונטי גם לכאן- תשאירו את הקרוקס בבית :-) תגידו לא אמרתם שאם הסיור ההוא יצליח אז יהיה עוד אחד? עברו שנתיים וכלום...לא יכולתי להגיע לסיור הזה לצערי
DaBrain פורסם יולי 31, 2009 דיווח פורסם יולי 31, 2009 היי רן, יש לי בזמן האחרון בעיות בשליחת מיילים. האם תוכל לאשר לי שקיבלת את המייל מהכתובת nok5573 at bezeqint.net? בתודה, אביב אמר
E.Z פורסם יולי 31, 2009 דיווח פורסם יולי 31, 2009 מה שמזכיר לי ברצינות- נהלי הבטיחות באווירי הוקשחו למי שזוכר בסיור בתעשייה אווירית אסור היה להיכנס עם נעליים פתוחות זה רלוונטי גם לכאן- תשאירו את הקרוקס בבית :-) תגידו לא אמרתם שאם הסיור ההוא יצליח אז יהיה עוד אחד? עברו שנתיים וכלום...לא יכולתי להגיע לסיור הזה לצערי אם מישהו אחראי מעוניין לקחת על עצמו את ארגון האוטובוס וכל הברדק שסביב זה אני אצור קשר עם הגורמים הרלוונטים ואבדוק את הנכונות של המקום לי אישית אין עצבים להתעסק עם זה כרגע.
אורח פורסם יולי 31, 2009 דיווח פורסם יולי 31, 2009 כניראה שלא היתי מספיק ברור, אז אני אבהיר את עצמי מעט יותר. מי שלא שלח פרטים מלאים, כאילו לא נרשם בכלל. אני לא מתכוון לרדוף אחרי אנשים והפרטים שלהם, אין לי לא זמן ולא חשק להתעסק בזה. האדונים הבאים, תפסתם אותי ביום נחמד, הזדמנות אחרונה שלכם ... אביב אמר ליאור קסטנר
אורח פורסם אוגוסט 1, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2009 חברים, ההרשמה לסיור של ה 13.8 מלאה. כל מי שנרשם מרגע זה נכנס לרשימת הממתינים. אימייל עם הודעה על אישור הרשמה סופי לסיור, יצאה בשבוע של הסיור עצמו. כל מי שנרשם ואינו יכול להגיע מתבקש לעדכן אותי, כדי שנוכל לסדר אישור כניסה למחליף מרשימת הממתינים. תודה וסופ"ש נעים.