Eliran-VFS1 פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 בזמן האחרון יש תלונות שאנשים טסים ללא מדריכים או שלא עושים את הגישה על פי הדפית או משהו בסגנון. לאחר שיחה עם צוות האתר של בית ספר לטיסה החדש (שעליתו לרשת תתעכב בגלל שהתחלתי לעבוד בתשלום באיזה אתר) הוחלט לתת לכם את המדריכים שאנחנו יכולים לפרסם . המדריכים נכתבו על ידי תומר שעושה עבודה מעולה ומדריך אותי אישית על פי הידע שלו מקורס הטייס שהוא עושה. המדריכים האלה יהיו גם בבית ספר בעתיד אך בנתיים בחרנו את מה שנראה שחייב לפרסם לטובת ציבור הטיסים . ** מדריך מפורט על מטוס 757.. מי שרוצה שיגש אלי ואסביר לו איך לעבוד עם המדריך על נתונים של כול מטוס בואנג אחר. http://i.1asphost.com/hitman747/757.pdf ** מדריך על נתיבים (בדוגמא על נתיבים בארץ) -אשמח אם למישהו שיש דרך להשיג מפות של מדינות אחרות שיגיד לי .. אנו זקוקים לכמה מפות ... http://i.1asphost.com/hitman747/AIRWAYS.pdf ** מדריך שיעזור לכול אותם טיסים שאוהבים לחצות אוקינוסים.. כאן יוסבר איך בוחרים נתיב ודברים מאוד מאוד מענינים. http://i.1asphost.com/hitman747/GRATE CIRCLE.pdf (אם יש בעיה בהורדה נא להעתיק לתוך הדפדפן ולנסות להוריד.) ** שלושת המדריכים הבאים יסבירו איך קוראים דפית של SIDו STAR.. המדריך יאתגר מאוד גם את המקצוענים ביותר כי הם מפרטים על דברים שאף פעם לא התיחסתם בהסתכלות ולמידה של דפית כולשהי... מקווה שאנשים יפנימו איך קוראים דפית ורן לא יצטרף להתעסק בגישות שגויות לקראת נחיתה באילת. http://i.1asphost.com/hitman747/lclk.pdf http://i.1asphost.com/hitman747/SID.pdf ** מפורטת ומשלימה את המדריך LCLK שנהם מסבירות לגבי איך עושים גישה. http://i.1asphost.com/hitman747/STAR ILS 12.pdf (אם יש בעיה בהורדה נא להעתיק לתוך הדפדפן ולנסות להוריד.) ** דפית של גפנסון (תומר אוהב ללמד איך קוראים דפיות עליה) אז תמשיכו ותהנו ממנה http://i.1asphost.com/hitman747/BEN GURION_20.jpg (אם יש בעיה בהורדה נא להעתיק לתוך הדפדפן ולנסות להוריד.) אני מקווה שהחשיפה של חומר זה יעזור ויופנם על ידי טיסים חדשים וותיקים כאחד. אשמח מאוד להסביר אישית איך קוראים דפית אם משהו עדיין לא מובן בכול אחד מהנושאים המפורסמים.. שאלות אפשר להפנות בדיון זה או אישית במסנגר שלי. שוב תודה לתמיר שמספק לנו חומר חדש .. ולצוות האתר שיושב ומדריך טיסים חדשים . תודה רבה לכם אנא לא להגיב בדרכים שיגרמו למריבות כמו בדיון הקודם על נושא בית ספר. אנא תשאירו את הדיון רק בשביל שאלות לימודיות לגבי החומר שמוצג כאן וכול דבר שלא קשור לשאלות לגבי החומר אנא כתבו לי בפרטי בפורום או במסנגר.. תודה רבה
Or Netzer פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 אלירן אחי קבל ח"ח עצבני עבודה קודש לנו הפקחים אתה עושה ולחדשים כיף... כל הכבוד
Ilan Cohen פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 אלירן כל הכבוד על העזרה לכולם אתה עכשיו בתור מנהל בית הספר לטיסה יכול לתווך בין מדריכים לתלמידים לתאם שעות פעילות וכדומה. אני אעמוד לרשותך בכל נושא הטסת מסוקים. אתה מוזמן ליצור איתי קשר לתאום הדרכות. להתראות אילן.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 22, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 22, 2004 תודה רבה לך אילן ואני מאוד שמח לקבל רעיונות חדשים ואולי באמת נתאם שעות פעילות ודברים כמו שכתבת.. אור. המדריכים האלה לא עושים כייף רק לפקחים ולחדשים אלה לכול הטיסים באיזור... כשטסים לקראת נחיתה ואין איזה בעיה שבגללה נלך סביב (חוץ ממזג אויר*) הטיסה היא יותר כיפית... *** באחד המדריכים כתוב איך לגשת לנחיתה של ILS ונגיד שיש איזה תקלה בILS וזה לא ממש עובד אז על אפשריות וגיבויים מבחינה מערכות אחרות לדוגמא להעזר בNDB... אני ממליץ שוב לקרא את המדריכים.. ולפחות כול החדשים שיצאו מבית ספר ידעו את הכללים לקריאת דפית ושימוש בנהלים כתובים בצורה הטובה ביותר שאפשר.. תגידו לי אם יש צורך בגלל התקריות שקרו באילת לבנות איזה מדריך לגישה נכונה לנחיתה באילת... תודה על שיתוף הפעולה והתמיכה.
Itai Ganor פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 אלירן קבל ח"ח גם על המדריכים וגם שאתה עוזר לכולם
Nir Portal פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 אלירן קבל חח"מ! (חיזוק חיובי מאוד!) גם על המדריכים המעולים שאתה ותומר כתבתם לנו וגם על זה שאתה עוזר לכווווווווולם (וזה באמת נכון!!! ממי אתם חושבים שלמדתי לטוס ברשת?!?! ולטוס בכלל?!?!) תמשיך ככה אלירן!! אני מאחל לך שתהיה פקח סנטר בקרוב מאוד!!!!! בהצלחה!
alon_a פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 למה אני לא מצליח להיכנס? אני בין אלה שזקוקים לזה
אורח windshear1 פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 היי, אני לא מצליח להיכנס לאף אחד מהלינקים.. יש איזו שהיא סיבה מיוחדת ?
Itay Zecharia פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 רוב הלינקים שבורים, תנסה אולי להעלות אותם על שרת אחר. גם כרגע הם לא פעילים.
OmriSoudry פורסם יוני 22, 2004 דיווח פורסם יוני 22, 2004 שימו לב אנשים! הלינקים לא "שבורים" פשוט לאלירן יש "בעיה" נכנסו יותר מדיי אנשים לאתר שלו אז עד למחר אי אפשר יותר להיכנס (ככה זה בשרת חינמי)! כל הכבוד אלירן...
Eliran-VFS1 פורסם יוני 22, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 22, 2004 חברי לפי הבנתי נפל השרת כי הוא נותן תעבורה של 1000 מגה פניות.. כנראה שמרוב שאנשים הורידו ממנו את החומר... נגמר התעבורה המותרת.... תחשבו קצת 2 מגה הכול... היה נגיד 800 מגה תעבורה שנשארה לחודש זה או ליום זה לא ממש יודע.. ונגמר התעבורה.. מקווה שמחר הכול יחזור לקדמותו ומי שעדין רוצה את המדריכים בצורה דחופהמוזמן לפנות אלי ואני אשלח לו.... אני רואה שיש הצלחה למדריכים של תומר וכנראה שבעוד חודש אקבל קצת כסף מהחברה בא אני עובד ואני יעבור לשרת בתשלום... כרגע אני כותב לאחר שחזרתי מטכס סיום... תאכלו לי מזל טוב כי קיבלתי מצטיין שכבתי..(ואיזה גביע ענקי כזה). אני הוכחתי שאפשר ללמוד בבית ספר ובאונברסטיה ולהנות מטיסה כולל ללמוד וללמד באותו הזמן...אז אל תשכחו שמאמץ משתלם. וסליחה על שהשרת נפל אני אבדוק גם לגבי שרת חלופי או כפול...
Avi Dudai פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 חברי לפי הבנתי נפל השרת כי הוא נותן תעבורה של 1000 מגה פניות.. כנראה שמרוב שאנשים הורידו ממנו את החומר... נגמר התעבורה המותרת.... תחשבו קצת 2 מגה הכול... היה נגיד 800 מגה תעבורה שנשארה לחודש זה או ליום זה לא ממש יודע.. ונגמר התעבורה..מקווה שמחר הכול יחזור לקדמותו ומי שעדין רוצה את המדריכים בצורה דחופהמוזמן לפנות אלי ואני אשלח לו.... אני רואה שיש הצלחה למדריכים של תומר וכנראה שבעוד חודש אקבל קצת כסף מהחברה בא אני עובד ואני יעבור לשרת בתשלום... כרגע אני כותב לאחר שחזרתי מטכס סיום... תאכלו לי מזל טוב כי קיבלתי מצטיין שכבתי..(ואיזה גביע ענקי כזה). אני הוכחתי שאפשר ללמוד בבית ספר ובאונברסטיה ולהנות מטיסה כולל ללמוד וללמד באותו הזמן...אז אל תשכחו שמאמץ משתלם. וסליחה על שהשרת נפל אני אבדוק גם לגבי שרת חלופי או כפול... מאחלים לך כל טוב והרבה הצלחה בהמשך.
alon_a פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 קודם כל מזל טוב והלינקים עכשיו לא עובדים עולה הדף הכי מעצבן שקיים באינטרנט: The page cannot be found יכול להיות שיש לשרת הזה הרבה הרבה בעיות
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 מזל טוב וכל הכבוד =D> אם אתה מעוניין בעזרה לשרת יותר חזק צור איתי קשר ואעזור לך בנושא.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 23, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2004 תודה רבה לכם... אשמח עם תוכלו לתת לי חוות דעת על צורת ההסבר במדריכים שנוכל לדעת מה יש לשפר ....
Ilan Cohen פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 היי, את הפניה הזאת אני מעביר לאיציק שהוא יגיע מהצבא שהוא ישקול את האפשרות לחבר בין תוכנית הדרכת הטייסים של ווטיל שנימצאת בדביק לבין בית ספר הטיסה של אלירן בכל מיקרה כאן בית הספר חי ונושם עד השעות הקטנות של הלילה אני עד לכך איך שאלירן לוקח טייס שאין לו מושג אפילו מה זה פלופלור והופך אותו לקברניט באלעל שוב ברגע שזה יהיה מסודר עם מערכת מדריכים לכל הנושאים כולל תאום שעות לימוד מתאימות לכולם יהיה אפשר להרגיש את השינוי במרחב האוירי של ישראל. מקווה שכולם יתרמו לעינין כפי יכולתם וזמנם. למרות שעד היום לכל מי שפניתי לעזרה הוא שמח לעזור אני חושב שכאן צריך להגיד תודה לכל מי שעוזר לאחרים בלי כל תמורה ושמח לראות אחר כך את אותו טייס עולה לאויר לבד. לא אחת יוצא לי אפלו לנסוע לבית של חברים כדי ללמד אותם את הנושא ולדאוג שהם גם ישתלבו בשיגעון הזה. אז שוב תודה לכולם ולהתראות באויר. אילן.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 25, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2004 תודה רבה לך אילן על הבירורים שאתה בודק בשבילי.... גם אני מברר לגבי שרתים שיעבדו בצורה אמינה. בנתיים כול מי שבאמת היה צריך דחוף את המדריכים ופנה אלי באי מייל או בהודעות פרטיות קיבל את הקבצים ואני מקווה שתהנו מהם. אני רוצה רק להודות לכול אותם אנשים שתומכים בבית ספר זה . בנתיים כמעט כול יום יש טיסת סולו של טייס חדש אחר... צוות המדריכים עובד בכול הכוח ובגלל תקרית קטנה שהיתה בזמן הקפות בבן גוריון לקראת 1 לפנות בוקר יום שישי . הטיסים החדשים מעכשיו ילמדו לטוס טיסת הקפות בעזרת DME חוץ מהקפה בצורה רגילה. תודה רבה לכולם על העזרה.
רפאל פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 כשאני פותח את ה-Acrobat reader עם הקובץ של מטוס הבואינג 757. הוא רושם לי שהקובץ לא תקין ופגום, מה לעשות ?
אורח פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 למה למה למה ללמד הקפות בבן גוריון. קח אותם לשדה קטן ושם תלמד אותם הקפות כמו שצריך. בן גוריון זה לא המקום ללמד חדשים לטוס ולא פעם ביקשנו לא ללמד שם הקפות. רן.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 25, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2004 רן אני טס איתם בבן גוריון כי לרוב זה המקום היחיד שיש בו פיקוח ואפשר לאמן אותם איך מדברים עם פקחים. ובפעם האחרונה שעליה סיפרתי שנכנסתי עם טייס חדש לא היה טיסות יוצאות או נכנסות חוץ מ3 מטוסים שעשו הקפות. אני החדש ומושיקו. וגם לא היה אף הערה לגבי יכולת הטיסה של החדש אז עדיף לטוס איתם ושהם יתנסו בפיקוח אפילו עם זה על שדה כמו בן גוריון . בקרוב שיפתח האתר ויהיה שעות מרוכזות שאפרסם שאני מבקש לעשות אימונים עם חדש וכפי שדיברתי עם אלמוג.. הרצליה תהיה שדה הבית של הבית ספר.. אבל בנתיים אני לא יכול להגיד לאנשים תכנסו להרצליה אני בא עם טיייס חדש אלא נכנס לשדה היחד שכמעט תמיד יש בו פיקוח-נתבג. (אין סיכוי שנכנס לעשות הקפות כשיש הרבה מטוסים לדוגמא בימי שבת ושישי בערב-או אפילו במשך השבוע)