Nevo Dar-Perl פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 מישהו מוכן לתת לי סיבה הגיונית ללמה אני לא רואה טייסים זרים טסים לישראל מחו"ל ??? אל תגידו לי שהמרחק גדול מידי ושהם לא רוצים לטוס כל כך "רחוק" עד לישראל ושיש להם מקומות לטוס אליהם באירופה שהם יותר קרובים אליהם! אני רואה הרבה BAWים (בריטיש איירוויסים) שטסים למדינות ערביות כמו UAE עומן לבנון לפעמים וכל זה.... שזה יותר רחוק מישראל בשבילהם... המון אירופיים טסים לטורקיה יוון וגם לקפריסין.. והרבה! אז למה הם לא באים לארץ ??? עשו עלינו חרם או משהו כזה ??? מה קרה להם? היחידים שאני יכול להגיד עליהם מילה טובה זה על הטורקים שטסים לכאן יחסית מספיק... אני רואה בישראל רק איזה שווצרי או בריטי אחד בשבוע... 1- או שצריך לפרסם יותר, אולי הפרסום שלנו לא טוב. 2- צריך לפנות לחטיבות השונות ולדבר איתם בנושא... אולי הם יוכלו להשפיע על הטייסים שלהם, לגרום להם לטוס לכאן יותר או שלפחות להמליץ... אני באמת לא מבין את זה, אנחנו מספקים אחלה של פיקוח בתדירות גבוהה ואני לא מבין מה הקטע של האירופיים האלה ובכלל של הטייסים הזרים. תגובות בבקשה... תודה.
Or Netzer פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 באירוע חסר ולא יהיו טייסים זרים! תתחילו קודם לפרסם לאירוע המרתון פיקוח אחר כך נדבר על ימים רגילים... באירוע אנחנו הפקחים נמות שם בלי זרים שיתפסו את שעות הלילה
GILG פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 מאותה סיבה שאתה לא טס לדבלין לדוגמא...זה לא חרם כלשהו זה נחשב מבחינת הטייסים הזרים ליעד פחות אטרקטיבי מרומא,לונדון,פריז ועוד... זה טעות לחשוב שטייסים זרים טסים יותר ללבנון או עומאן... :? בסה"כ טייסים צרפתיים לדוגמא יעדיפו קווים קצרים ואטרקטיבים :wink:
Almog Atar פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 מאותה סיבה שאתה לא טס לדבלין לדוגמא...זה לא חרם כלשהו זה נחשב מבחינת הטייסים הזרים ליעד פחות אטרקטיבי מרומא,לונדון,פריז ועוד...זה טעות לחשוב שטייסים זרים טסים יותר ללבנון או עומאן... :? בסה"כ טייסים צרפתיים לדוגמא יעדיפו קווים קצרים ואטרקטיבים :wink: זה כמו שאתה לא טס לדנמרק הם לא חייבים לטוס לפה זה איך שהם רוצים ואיפה שיש פיקוח הם טסים ולפעמים שיש פה פיקוח הם באים ובאירוע שעבר בחדר בקרה הייתה משלחת של UPS בלילה
GILG פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 מאותה סיבה שאתה לא טס לדבלין לדוגמא...זה לא חרם כלשהו זה נחשב מבחינת הטייסים הזרים ליעד פחות אטרקטיבי מרומא,לונדון,פריז ועוד...זה טעות לחשוב שטייסים זרים טסים יותר ללבנון או עומאן... :? בסה"כ טייסים צרפתיים לדוגמא יעדיפו קווים קצרים ואטרקטיבים :wink: זה כמו שאתה לא טס לדנמרק הם לא חייבים לטוס לפה זה איך שהם רוצים ואיפה שיש פיקוח הם טסים ולפעמים שיש פה פיקוח הם באים ובאירוע שעבר בחדר בקרה הייתה משלחת של UPS בלילה זה מה שאמרתי :roll: ...
Or Netzer פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 אנחנו צופים לעומס רציני בחדר הבקרה.. אם לא.. אנחנו נמות משעמום...
hagay פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 לי נראה שפיספסתם את הכוונה של נבו, לדעתי הוא התכוון לומר בואו נעשה יחצנות לחטיבה שלנו וכך יהיו גם יותר טייסים זרים מה שמאתגר יותר (קצת). בכל אופן זה אף פעם לא יזיק ליחצן אותנו.
Ido Rosenthal פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 למה ולנסיה לא באה לשחק נגד מכבי ? הם מפחדים .... :wink:
Or Netzer פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 נו אז בו נחזור לרעיון של נבו.. אני יכול לעצב דברים (באנרים חתימות) וליחצן את החטיבה.. עוד רעיונות?
OmriSoudry פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 פרסום ענק באתר של ואטסים באותיות גדולות: אירוע קיץ 2004 ב-VATIL
רפאל פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 או אולי פירסום ענק באותיות גדולות: Vatil מזמינה אתכם לאירוח ישראלי יוצא מן הכלל בכל אזורי ישראל כאשר אתם (הטייסים מחו"ל) תגיעו לנתב"ג אנו נקבל אתכם בטקס חגיגי ( ) וחמים. מיד לאחר מכן תועברו לחנות בחניה. אם תירצו אתם מוזמנים לשהות בארץ כמה ימים,ולהנות מפיקוח ישראלי בכל שמי ישראל. לאחר מכן אתם מוזמנים לתדלק את המטוס שלכם ולהמריא לארצכם. חבר'ה איך זה ?!
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 שימו לב לפטנט בלעדי- אם תרשמו את זה באנגלית, אז גם טייסים זרים יוכלו לקרוא את זה! רפאל, שכחת את הקוראסונים והפטל :wink:
Ilan Jonas פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 שימו לב לפטנט בלעדי- אם תרשמו את זה באנגלית, אז גם טייסים זרים יוכלו לקרוא את זה! :wink: ולעניין: רבותי לא לדבר שטויות בלי לבדוק. כל הארועים עד היום פורסמו, ויש ים של טייסים זרים. הארוע הגדול שלנו אגב (עם חדר הבקרה הקודם) היה כנראה הראשון שפורסם בדף הראשי של ואטסים... ונבו - אל תרשום "תגובות בבקשה" - כמו שאמר שייקה אופיר: ירצו יאכלו, לא ירצו לא יאכלו.
רפאל פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 שימו לב לפטנט בלעדי- אם תרשמו את זה באנגלית, אז גם טייסים זרים יוכלו לקרוא את זה!רפאל, שכחת את הקוראסונים והפטל :wink: נכון,אני חשבתי על הרעיון הזה,עכשיו אם תירצו תרגמו אותו.
alon_a פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 לפני כמה זמן ירדן פרסם תמונות בפורום של אבסים בעקבות רעיון של מישהו (סליחה על כך שאני לא זוכר) אבל זה כנראה לא ממש עוזרצריך לפרסם תמונות של הארץ באתרים של חברות תעופה וירטואליות! ולא רק של אזור תל אביב אלא פשוט את כל הארץ מהחרמון עד אילת יש לכם חברות תעופה וירטואליות בינלואמיות שפיעילות מלא ואפשר לפרסם בהם?
Nir Portal פורסם יוני 23, 2004 דיווח פורסם יוני 23, 2004 אל תדאגו אתם בחדר הבקרה לא תמותו משיעמום אם הטייסים הזרים לא יכולים לספק את הסחורה אז בשביל מה אנחנו קיימים????? אני אישית אשתדל לבצע טיסבות בכל שעות היום שאני אוכל... לא לדאוג אני גם יכול להבטיח לכם שיש עוד דיי הרבה כמוני שלא יוצא להם תמיד לטוס עם פיקוח מלא ואני חושב שהם ינצלו את ההזדמנות עד כמה שיוכלו!