עבור לתוכן
ely129

השלכת דלק...

Recommended Posts

פורסם

באמת חברים!

איך עושים את זה ?

כמטוס מתכונן למצב חירום הוא מכלה דלק.

ואז מגיע לנחיתת חירום.

כמו מטוס התובלה הצבאי הרקולס C-130 הישראלי שנחת נחיתת חירום.

קיראו את הכתבה:

"מטוס תובלה מסוג הרקולס של חיל האוויר לא הצליח לנחות הערב במנחת הצבאי שבנמל התעופה בן גוריון, עקב תקלה. עקב כך הוכרזה בנמל התעופה כוננות חירום. המטוס יצא מחצרים והיה אמור לנחות בנתב"ג, אך המחוון ציין כי הגלגל הקדמי הימני במטוס לא הצליח להינעל לאחר פתיחתו.

77105-4.jpg

במטוס נמצאים חמישה אנשי צוות. הוא טס מעל הים כדי לכלות את הדלק שבמכליו ולמנוע התפוצצות, ולאחר מכן הוא צפוי לנחות נחיתת גחון בשעת לילה מאוחרת, סמוך לחצות. נמסר כי התקלה שהתגלתה במטוס אינה שכיחה, אך אפשר להתמודד עמה.

המטוס יונחת בנחיתת גחון, ללא שימוש בגלגלים. בהליך זה מציפים את המסלול בקצף ובחומר שאמור למנוע חיכוך ככל האפשר. כן יציבו בצד המסלול כבאיות, למקרה של דליקה. זק"א (זיהוי קורבנות אסון) פתחו עמדת חירום במקום."

[/img]
פורסם

במציאות בבואינגים למיניהם 777 לצורך העיניין, יש באוברהד פאנל באיזור של הדלק משהו בסגנון שני סוויצ'ים עם פלסטיק מגן עליהם, ועוד כפתור שצריך לסובב כדי לחמש את כל המערכת אם אני זוכר נכון

אחרי שמסובבים ולוחצים על שניהם, זה זורק דלק ומשאיר כמות מסוימת שהוגדרה מראש

בסימולטור אני ינחש שזה לא קיים גם בפאנלים בתשלום (אולי בPIC? לא עבדתי איתו) והדרך תהיה פשוט להגדיר מחדש את הדלק לערך נמוך יותר דרך התפריט של הדלק

אבל זה רק הניחוש שלי אז תקח את זה בערבון מוגבל

פורסם

כמו שאילן אמר שהסימולטור עצמו לא תומך בזה יש הרבה הרבה תוכנות שיכולות לעשות את זה ועוד דברים נחמדים.......... עם אתה רוצה לינקים בוא לאי סי קיו שלי או למסנג'ר:

207643090

kaplantal@hotmail.com

מקווה שעזרתי ועוד יעוזר...........

טל קפלן........ :wink:

פורסם
במציאות בבואינגים למיניהם 777 לצורך העיניין, יש באוברהד פאנל באיזור של הדלק משהו בסגנון שני סוויצ'ים עם פלסטיק מגן עליהם, ועוד כפתור שצריך לסובב כדי לחמש את כל המערכת אם אני זוכר נכון

אחרי שמסובבים ולוחצים על שניהם, זה זורק דלק ומשאיר כמות מסוימת שהוגדרה מראש

בסימולטור אני ינחש שזה לא קיים גם בפאנלים בתשלום (אולי בPIC? לא עבדתי איתו) והדרך תהיה פשוט להגדיר מחדש את הדלק לערך נמוך יותר דרך התפריט של הדלק

אבל זה רק הניחוש שלי אז תקח את זה בערבון מוגבל

אם לסכם ב-2 מלים את כל מה שאמרת אורן זה פשוט נקרא באנגלית FUEL JETTISON

פורסם

ברמת התוכנה (סימולטור) לא נראה שתהיה בעייה למפתח להכניס את אופצייה זו לתוך התוכנה שלו , הרי מדובר בעבודה מול הסימולטור דרך ממשק FSUPIC , שיש לו גישה לכמעט כל משתנה שם, גם לנתוני הדלק לפי דעתי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...