hagay פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 היי לכולם. הרבה זמן רציתי גם אני לתרום משהו לקהילה שלנו שאני מאוד גאה בה, אבל לא כל כך ידעתי, שהרי טייס מקצועי, אני לא, פקח, אני לא, אפילו אנגלית, אני לא, בכל זאת אם כוח רצון אני חושב שהצלחתי, החלטתי שאני עובר בין כל הנקודות CVFR שמסומנות במפה הצפונית ועושה סקרינשוטס, כדי שמי שלא מכיר את הנקודות יוכל לטוס עכשיו CVFR ללא בעיה, וממחשבה למעשה, ותודה לאל עליון שעזר והצלחתי לברך על המוגמר, לאחר שסיימתי זה היה נראה לי קצת יבש להעלות סתם תמונות וכל אחד יצטרך לעשות קומבינה איך להציץ עליהם בזמן טיסה, על כן יצרתי קשר עם רן56 (רן פינקלס אני אוהב לקרוא לו רן 56 - לא כועס רן, נכון?) וביקשתי את רשותו לשלב את התמונות עם ה kneeboard שהוא יצר, כמובן שהוא הסכים ואף הוסיף שזו הייתה כוונתו מתחילה לאפשר לכולם להוסיף עליו, ועל כך כולנו מודים לו. שכחתי לציין שעוד לפני כן דיברתי עם אילן יונס על העניין ועוד באותו ערב קיבלתי מייל בחזרה עם עידוד וברכות על היוזמה וגם את אישורו להעלות את זה לאתר של החטיבה. ושוב יצרתי קשר עם כמה אנשים ידועים (רשומים בקובץ ה readme) ושלחתי להם את התמונות כדי שיבדקו אותם, כולם חזרו אלי אם תוצאות חיוביות למרות שהוסיפו שעל חלק מנקודות הציון אין להם דעה כוון שלא היו שם, וכאן אולי המקום לומר במאמר מוסגר שאם מישהו יבחין בטעות מצידי אנא בבקשה שילחו לי מייל לאן שמופיע ב readme עם נימוקים על מנת שנוכל לתקן לטובת הכלל, כמו כן שלחתי מיילים לעוד אנשים שלא חזרו אלי, כנראה שהיו עסוקים, לא נורא, רק אל תיפגעו שלא המשכתי לחכות פשוט עבר זמן מאז ששלחתי את המייל. ולסיום רציתי לציין דבר מאוד חשוב, בשום פנים ואופן לא כדאי ואי אפשר לטוס CVFR ללא המפה האורגנלית, בכוונה עשיתי זאת, יכולתי ליצור את התמונות כך שלא יצטרכו בכלל את המפה אבל אז היינו יורדים הרבה בריאליזם, כל מטרתי הייתה שכיוון שיש נקודות שקשה לאתר בסימולטור ע"י המפה או שלא יודעים את המיקום המדויק אז סימנתי את המיקום המדויק בצורה כזו שאם תטוסו ע"י המפה כשתגיעו לאיזור הנקודה תוכלו מיד לזהות את המקום. יש גם נקודות שעל פי תוואי השטח של הסימולטור הם לא כל כך מדויקות עם קווי אורך ורוחב אבל בחרתי ללכת על תוואי השטח כיוון שהם ממש לא רחוקים מהמקום המדויק על פי קווי אורך ורוחב, מה גם שאף אחד לא מדווח לפקח בול מעל נקודה, ובכל מקרה זה לא פוגע במסלול הכללי. אה שכחתי, אני כבר מתחיל בעבודה על דרום הארץ, רק אולי זה יקח זמן (הרבה) בגלל שאני עובר דירה עוד מעט. טוב חאלאס עם דבורים לכו לאתר זה נמצא תחת downloads>general ותתחילו להוריד. ושיהיה לכם בהנאה ממני חגי יהב.
Erez Savir פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 ואוו!!מדהים!!כול הכבוד... רק חבל שזה קצת רחוק כאילו התמונות אז לפעמים קשה קצת להבין מה זה.אבל כול הכבוד!!
OmriSoudry פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 אני בזמן הקרוב יתחיל (יפחות ינסה) לבנות סינרי לנק' CVFR כי אתם יודעים שבמציאות הרבה יותר קל לזהות אותם מהסימולטור. מי שרוצה לעזור לי (תמונות, מידע וכו') יכול לפנות אליי בהודעה פרטית ואני יגיד לו איך ליצור איתי קשר (או דרך מסנג'ר). וחגי! עבודה יפה! \:D/
Ilan Jonas פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 תודה רבה לחגי על העבודה המושקעת! בסביבת הסימולטור טיסת CVFR היא לא תמיד דבר ברור מאליו כמו במציאות, והקובץ הזה יוכל לשמש את כולם לצורך זיהוי הנקודות בודאות. כמו שחגי אמר, זה לא "מדריך CVFR לטייס האדיוט": אנחנו עדיין מצפים מכם להחזיק מפה ולנווט לנקודות בעצמכם (משום מה במציאות יצא מדריך לאדיוט בנושא, עניין מצחיק קצת לטעמי...). עשו שימוש בקובץ הזה בעיקר כדי ללמוד ולבקר (מלשון ביקורת), ולא כאמצעי נווט! טיסה נעימה, אילן יונש
iroth פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 חגי, תודה רבה מאד - יוזמה נהדרת ותרומה מבורכת! ישראל
Oren Geva פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 כל הכבוד חגי, יוזמה מבורכת ונהדרת! טיסות VFR לא היו אפשריות כמעט במשך 20 השנים האחרונות (מאז שאני בעסק הזה). לאחרונה היה שיפור משמעותי בנושא, הגרפיקה, MESH, LANDCLASS התפתחו מאוד וטיסות ראיה אפשריות. הגיע הזמן שגם הכלים שעומדים לרשות הטייסים ייתקדמו, וזה בהחלט צעד בכיוון הנכון!
אורח פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 כל הכבוד חגי על היוזמה המבורכת. אם תצטרך עזרה בדרום תודיע, חלק מהמקומות שם אני מכיר אשית מגובה 0. רן (56) .
Nir פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 כל הכבוד, עבודה מבורכת ! =D> אני רק תיקווה שיום אחד יתאחדו כל יוצרי הסינרי למינהם לכדי חטיבה אחת, ובעבודה משותפת נבנה את הארץ ברמת פירוט וריאליזם לו היא ראוייה. ניר
OmriSoudry פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 כל הכבוד, עבודה מבורכת ! =D> אני רק תיקווה שיום אחד יתאחדו כל יוצרי הסינרי למינהם לכדי חטיבה אחת, ובעבודה משותפת נבנה את הארץ ברמת פירוט וריאליזם לו היא ראוייה. ניר ואז תהיה לנו ארץ ישראל מדויקת, רק 0.00001 פריימים לשניה.. :? עד שלא ימציאו דרכים טובות יותר לשים מודלים, בניית סינרים תישאר מוגבלת...
hagay פורסם יוני 24, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2004 חברה אני חייב לומר שאני ממש מסמיק, כיף לשמוע את כל התגובות החיוביות והיה שוה כל רגע של השקעה ולו רק בשביל זה (כמובן שלא בשביל זה עשיתי זאת), מה שמלמד אותי שלכל מי שמשקיע למען הקהילה מגיע הרבה עידוד, אז לכל אלה גם ממני קבלו הרבה הידד וישר כוח.
Nir פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 כל הכבוד, עבודה מבורכת ! =D> אני רק תיקווה שיום אחד יתאחדו כל יוצרי הסינרי למינהם לכדי חטיבה אחת, ובעבודה משותפת נבנה את הארץ ברמת פירוט וריאליזם לו היא ראוייה. ניר ואז תהיה לנו ארץ ישראל מדויקת, רק 0.00001 פריימים לשניה.. :? עד שלא ימציאו דרכים טובות יותר לשים מודלים, בניית סינרים תישאר מוגבלת... תוריד את מילנו VFR ותגיד לי איך הפריים רייט..... (לידיעתך מדובר ב 400 קמ"ר )
אורח פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 חגי אם אפשר להציע הצעונת. המאחר והתמונות שם מיועדות ל KB ולכן הם קטנות ובאיכות נמוכה, אולי כדאי לעשות מדריך גדול עם התמונות הרזולוציה גבוהה. כך לפני טיסה ניתן יהיה לעבור על התצות ולזהות יותר טוב את הנקודות. רן.
hagay פורסם יוני 24, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2004 חגי אם אפשר להציע הצעונת.המאחר והתמונות שם מיועדות ל KB ולכן הם קטנות ובאיכות נמוכה, אולי כדאי לעשות מדריך גדול עם התמונות הרזולוציה גבוהה. כך לפני טיסה ניתן יהיה לעבור על התצות ולזהות יותר טוב את הנקודות. רן. כתבתי ב readme (לא קראת הא... :wink: ) שיש לי גם ברוזולוציות של 1024X768 ו 800X600 ואם יהיה ביקוש נשאל את אילן איך אפשר לעזור לנו, כך שחשבתי על זה, למרות שמבדיקה שעשית אז כשטסים מסלול מזהים טוב יותר מאשר סתם.
×�פיק פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 היי חגי, ההמלצות שלי: יכולת להעזר בכפתור CTRL+S מה שמראה את המקום כאילו מ"תמונת לווין". זה בהחלט היה עוזר. דבר שני, לקבץ את כל הדברים למן תפריט, כדי שלא נצטרף לפתוח תמונה תמונה. אולי זה מה שניסית לעשות בת קבצי HTML שם, אבל אצלי זה לא עובד.
hagay פורסם יוני 24, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2004 היי חגי,ההמלצות שלי: יכולת להעזר בכפתור CTRL+S מה שמראה את המקום כאילו מ"תמונת לווין". זה בהחלט היה עוזר. דבר שני, לקבץ את כל הדברים למן תפריט, כדי שלא נצטרף לפתוח תמונה תמונה. אולי זה מה שניסית לעשות בת קבצי HTML שם, אבל אצלי זה לא עובד. הנה ציתות שלי "בשום פנים ואופן לא כדאי ואי אפשר לטוס CVFR ללא המפה האורגנלית, בכוונה עשיתי זאת, יכולתי ליצור את התמונות כך שלא יצטרכו בכלל את המפה אבל אז היינו יורדים הרבה בריאליזם, כל מטרתי הייתה שכיוון שיש נקודות שקשה לאתר בסימולטור ע"י המפה או שלא יודעים את המיקום המדויק אז סימנתי את המיקום המדויק בצורה כזו שאם תטוסו ע"י המפה כשתגיעו לאיזור הנקודה תוכלו מיד לזהות את המקום. " לגבי התפריט תקרא את ה readme שיש שם.
BlackRaven פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 באמת כל הכבוד על היוזמה והעבודה הנהדרת :!: באמת לא תמיד קל לזהות את נקודות ה-VFR בפלייט, זה עושה את העסק הרבה יותר פשוט :!: כל הכבוד :!: =D>
Itay Zecharia פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 יפה מאוד חגי, קבל ח"ח מכל הלב. אני אישית חיפשתי דבר דומה כבר שנה שלמה. אבל לא התייאשתי ולקחתי את עצמי בידיים ולמדתי לאט לאט את כל הנקודות, גם בצפון וגם בדרום. אתה עוזר פה מאוד לכולם, ואני חושב שזה יועיל במיוחד לחבר'ה החדשים כאן. כל הכבוד!
Eliran-VFS1 פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 כול הכבוד על העבודה חגי.... כעט יהיה קל להדריך את הטיסים החדשים לטוס ראיה כי כשתגיד להם שאתה עומד מעל איזה נקודה יהיה להם איזה רקע על מה שאתה מסביר להם... כול הכבוד ותודה רבה