Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 22, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2009 כל הכבוד על האירוע חברים! לקחתי ELY617 למוסקבה
Yuval Fishler פורסם אוגוסט 22, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2009 כרגע הזמנתי טיסה הלוך עם ATR לסמוס, התארגנות של חצי שעה וחזרה לארץ. חברים, לא לשכוח לאשר את הטיסה שלכם במייל, יש מספר חברים שלא עשו את זה. שימו לב שההזמנות הלא מאושרות ימחקו אוטמטית ע"י המערכת תוך 48 שעות משעת ההשתבצות.
Ilan Nemirovski פורסם אוגוסט 22, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2009 הי איל עוד כמה דברים שאולי לא קריטיים לנו אבל לזרים יכול להיות שכן. 7M = MSA. TUI = HLX.
falcon-11 פורסם אוגוסט 22, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2009 הי איל עוד כמה דברים שאולי לא קריטיים לנו אבל לזרים יכול להיות שכן. 7M = MSA. TUI = HLX. טרנסאירו= TSO לא TRA
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 22, 2009 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 22, 2009 הי איל עוד כמה דברים שאולי לא קריטיים לנו אבל לזרים יכול להיות שכן. 7M = MSA. TUI = HLX. טרנסאירו= TSO לא TRA תוקן. תודה רבה חברים
Roi Sarid פורסם אוגוסט 23, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2009 סוף סוף היאורע שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן. הטיסה שהזמנתי, 5264 מוילנה, יוצאת לי בזמן מאד גבולי בהתאם לסדר היום שלי לאותו יום. האם ואיך היתן לבטל את הטיסה אם וכאשר לא אוכל לבצע אותה?
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 23, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2009 סוף סוף היאורע שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן.הטיסה שהזמנתי, 5264 מוילנה, יוצאת לי בזמן מאד גבולי בהתאם לסדר היום שלי לאותו יום. האם ואיך היתן לבטל את הטיסה אם וכאשר לא אוכל לבצע אותה? ציטוט מאתר האירוע: If you would like to cancel a booked flight, please send an email with the following information to vatil7@vatil.org.il:Pilot Name, VATSIM ID, Flight Number, Date and Time of departure/arrival
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 23, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2009 תודה משה, לא שמתי לב. בכיף, בשביל זה אנחנו כאן :wink: מקווה שבכל מקרה תוכל לבצע את הטיסה
Roi Sarid פורסם אוגוסט 23, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2009 רציתי לשאול האם לכל טייס סאנדור יהיה בדיספאצ' שהוא יקבל את הרישום של המטוס? כי אני ביררתי לגבי הטיסה שלי ואני יודע בוודאות שהטיסה אני אבצע, 5264, תתבצע ע''י EKA ואני מאד רוצה לטוס עליו בשביל לדמות את הטיסה עד הסוף.
Yuval Fishler פורסם אוגוסט 23, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2009 שתי טיסות לאילת ואחת ללרנקה עליי רק כדאי שתאשר אותם במייל אחרת הטיסות ימחקו לך.
Ilan Nemirovski פורסם אוגוסט 25, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2009 רציתי לשאול האם לכל טייס סאנדור יהיה בדיספאצ' שהוא יקבל את הרישום של המטוס?כי אני ביררתי לגבי הטיסה שלי ואני יודע בוודאות שהטיסה אני אבצע, 5264, תתבצע ע''י EKA ואני מאד רוצה לטוס עליו בשביל לדמות את הטיסה עד הסוף. כן כול טייסי אלעל וסאנדור יקבלו דיספצים מלאים,עם רישום,חנייה בב"ג חניה ביעד ועו',כמו שנאמר קודם לכן מרכז השליטה של אלעל יהיה פתוח לאורך כול האירוע גם לטייסי ישראייר ארקיע סאנדור ואלעל. [בדיוק כמו במציאות! ]
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 26, 2009 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 26, 2009 פקחים, בבקשה להתחיל להתעורר ולשלוח בקשות לפיקוח.
lior oren פורסם אוגוסט 26, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2009 אפשר לראות איזה פקחים השתבצו? ????? ויובל לא קיבלתי שום אימייל
Noy Farhi פורסם אוגוסט 26, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2009 אפשר לראות איזה פקחים השתבצו? ????? ויובל לא קיבלתי שום אימייל למה אתה רוצה לקבל אימיל? אתה לא הולך לפקח.
Yarin_l10 פורסם אוגוסט 26, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2009 אפשר לראות איזה פקחים השתבצו? ????? ויובל לא קיבלתי שום אימייל למה אתה רוצה לקבל אימיל? אתה לא הולך לפקח. נוי, יש לך מין קטע בזמן האחרון להגיב לנושאים של אחרים בלי לדעת בדיוק מה קורה. אם תשים לב, ליאור התכוון לאימייל אישור של הטיסות שהוא לקח סלוט אליהן. אין לי שום דבר רע נגדך,אבל שים לב לכך..
Ido Bone פורסם אוגוסט 26, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2009 אפשר לראות איזה פקחים השתבצו? ????? ויובל לא קיבלתי שום אימייל למה אתה רוצה לקבל אימיל? אתה לא הולך לפקח. שים לב למה שאייל כתב: "לאחר שאתם מזמינים טיסה אתם תקבלו מייל שעליכם לאשר את ההזמנה ורק אז הטיסה תישמר, במקרה ומישהו לא יאשר את המייל לאחר 48 שעות אחרי שהזמין את הטיסה, ההזמנה תבוטל והסלוט יהיה פנוי שוב."
Yuval Fishler פורסם אוגוסט 26, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2009 אפשר לראות איזה פקחים השתבצו? ????? ויובל לא קיבלתי שום אימייל אם לא קיבלת מייל תגיד לי ואני אאשר אותך. תשבץ שוב פעם לטיסות שאתה רוצה מכוון שהם נמחקו לך כבר. אני אאשר לך ידני.
Yuval Fishler פורסם אוגוסט 26, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2009 אפשר לראות איזה פקחים השתבצו? ????? ויובל לא קיבלתי שום אימייל אם לא קיבלת מייל תגיד לי ואני אאשר אותך. תשבץ שוב פעם לטיסות שאתה רוצה מכוון שהם נמחקו לך כבר. אני אאשר לך ידני. הטיסות אושרו. במידה ולעוד מישהו יש בעיה עם הקבלת מייל להודיע לי vatil10@vatil.org.il
Nisim Shoval פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אני לא מצליח להרשם לפיקוח. כמו כן אני לא מצליח להבין איפה אני רואה מה פנוי
Matan Solomon פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 ניסים המערכת האוטומטית לא פעילה הפעם בגלל באגים, צריך להרשם דרך אייל סמינר...
Yuval Fishler פורסם אוגוסט 27, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2009 אני לא מצליח להרשם לפיקוח.כמו כן אני לא מצליח להבין איפה אני רואה מה פנוי כרגע מערכת שיבוץ הפקחים לא עובדת במלואה (המערכת החדשה עדיין בעבודה), אבל אייל משבץ ידני במערכת אז עלייך לשלוח מייל לאייל vatil7@vatil.org.il לגביי הטיסות להכנס ללינק: http://www.vatil.org.il/vatil/Evedep/on ... vents.html וללחוץ Book A Flight Now!