Doron_Angel פורסם אוגוסט 30, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2009 מי שטס מקהיר, הרויח 2 אירועים עם פיקוח צלא לאורך (כמעט) כל הדרך... היה מהנה!!! חבל שהסימולטור קרס לי מייד לאחר פינוי 12 בנתב"ג כאשר הייתי על היאנקי ויצרתי קשר עם קרקע...
Matan Solomon פורסם אוגוסט 30, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2009 הייתי לופטנזה 686, וישר אחרי הנחיתה עוד 3 וחצי שעות על הסוכה בב"ג. אני אישית מאוד נהנתי, הייתה תנועה סבירה פלוס בהחלט, והיה אחלה כל הכבוד לכל המארגנים והעוסקים במלאכה!
Amir Paz פורסם אוגוסט 31, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 כל הכבוד על אירוע למופת! פקחים - תודה לכולם! מצטער שלא סגרתי את האירוע כמתוכנן, היו לי קצת הפתעות בקשי -יסוס! מה שנקרא "תעלה לאכול אני ימשיך פה.. " :wink:
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 31, 2009 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 סיכום שלי, היה אירוע למופת! אוליי בגלל שזה יום שבת האחרון של החופש ויש סידורים או בגלל אירועים אחרים, אבל התנועה לא הייתה מאד מרשימה. אבל לא נורא זה קורה, בסך הכל אני שמח מאד שאנשים נהנו. עוד דבר שלדעתי לא נכון שקרה, פקחים עלו משהו כמו 15 דקות אחרי הזמן המתכונן שהוא השעה שש בבוקר. אם כל הכבוד לפקחים, אם טייסים לוקחים טיסה בשש בבוקר ויכולים לקום כמה דקות לפני השעה 6 גם אתם. אתם מתחייבים למשהו, תעשו אותו עד הסוף. אני חושב שהיינו יכולים לשפר את התנועה ואנחנו נשפר את התנועה באירועים הבאים! אז תודה רבה לכל הטייסים שטסו באירוע היה בהחלט מעולה. כמה תודות: -תודה רבה לדני היימן על כך שעזר לי בהכנת הלוז האמיתי. -תודה רבה לאביב קרבל ולשחר שירטו על עזרה בהכנת האירוע. -תודה גדולה מאד ליובל על כך שבנה מערכת סלוטים מדהימה ונוחה מאד לשימוש, באמת יובל כל הכבוד! -תודה רבה לזיו בוק על הסירטון שהכין לOPS, סירטון מדהים שווה לראות -תודה ענקית לאחד והיחיד איציק בקשי, שסירב לרדת מעמדת ת"א יותר מ12 שעות, הבנאדם מטורף אבל כל הכבוד! -תודה לדוד בן דוד שעבד קשה מאד על הדיספצים ושהרים את מרכז שליטה של אלעל, כל הכבוד איש! -ותודה לכל הפקחים שבואו לפקח, תודה רבה לכם. אני מצטער אם שכחתי מישהו, אם יש מישהו כזה שיודיע לי, ובכיף אני מוסיף אותו נתראה באירועים הבאים, אייל סמינר.
FlightHut פורסם אוגוסט 31, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 אין בעד מה! אירוע מאד מוצלח! כל הכבוד לך אייל ולכל מי שעזר!
אורח פורסם אוגוסט 31, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 אתה צוחק עלינו אייל ? תודה ענקית למר אייל סמינר על הפקת עוד ארוע מדהים.
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 31, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 בעקבות רן למעלה אני חייב להשחיל עוד כמה מילים... נכון שזה עדיין לא השרשור להגיד לך תודה על כל מה שעשית בשבילנו, אבל בכל זאת נראה לי שכארוע פרידה אתה בהחלט פורש בשיא (אחד מהרבה שהיו לך): ארגון אירוע למופת ברמה גבוהה מאד, מנהל שקט, צנוע, יסודי, מקצועי, שמוציא רק זהב ועושה מכל הלב. כל הכבוד לך אייל סמינר!
David Bendavid פורסם אוגוסט 31, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 בעקבות רן למעלה אני חייב להשחיל עוד כמה מילים... נכון שזה עדיין לא השרשור להגיד לך תודה על כל מה שעשית בשבילנו, אבל בכל זאת נראה לי שכארוע פרידה אתה בהחלט פורש בשיא (אחד מהרבה שהיו לך): ארגון אירוע למופת ברמה גבוהה מאד, מנהל שקט, צנוע, יסודי, מקצועי, שמוציא רק זהב ועושה מכל הלב. כל הכבוד לך אייל סמינר! כל מילה בסלע! המון תודה לך אייל, מקווה להמשיך לראות אותך כאן פעיל, גם אם לא כמנהל מחלקת אירועים, אני בטוח שתתרום הרבה מאוד לחטיבה.
mickey lip פורסם אוגוסט 31, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 אייל , אביב , יובל וכל מי שתרם להפקת האירוע ( כולל פקחים), תכנון, ארגון וביצוע למופת. תודה רבה על יום מהנה וערב מהנה ( באופן אישי על סוכת המציל בנתב"ג ) . כל הכבוד חברים.
Yuval Fishler פורסם אוגוסט 31, 2009 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2009 אני רוצה להוסיף תודה לעידן טראוב ושחר שירטו, על העזרה בתירגום המערכת לאנגלית. תודה רבה!
lior oren פורסם ספטמבר 1, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2009 סיכום שלי,היה אירוע למופת! אוליי בגלל שזה יום שבת האחרון של החופש ויש סידורים או בגלל אירועים אחרים, אבל התנועה לא הייתה מאד מרשימה. אבל לא נורא זה קורה, בסך הכל אני שמח מאד שאנשים נהנו. עוד דבר שלדעתי לא נכון שקרה, פקחים עלו משהו כמו 15 דקות אחרי הזמן המתכונן שהוא השעה שש בבוקר. אם כל הכבוד לפקחים, אם טייסים לוקחים טיסה בשש בבוקר ויכולים לקום כמה דקות לפני השעה 6 גם אתם. אתם מתחייבים למשהו, תעשו אותו עד הסוף. אני חושב שהיינו יכולים לשפר את התנועה ואנחנו נשפר את התנועה באירועים הבאים! אז תודה רבה לכל הטייסים שטסו באירוע היה בהחלט מעולה. כמה תודות: -תודה רבה לדני היימן על כך שעזר לי בהכנת הלוז האמיתי. -תודה רבה לאביב קרבל ולשחר שירטו על עזרה בהכנת האירוע. -תודה גדולה מאד ליובל על כך שבנה מערכת סלוטים מדהימה ונוחה מאד לשימוש, באמת יובל כל הכבוד! -תודה רבה לזיו בוק על הסירטון שהכין לOPS, סירטון מדהים שווה לראות -תודה ענקית לאחד והיחיד איציק בקשי, שסירב לרדת מעמדת ת"א יותר מ12 שעות, הבנאדם מטורף אבל כל הכבוד! -תודה לדוד בן דוד שעבד קשה מאד על הדיספצים ושהרים את מרכז שליטה של אלעל, כל הכבוד איש! -ותודה לכל הפקחים שבואו לפקח, תודה רבה לכם. אני מצטער אם שכחתי מישהו, אם יש מישהו כזה שיודיע לי, ובכיף אני מוסיף אותו נתראה באירועים הבאים, אייל סמינר. ואתה שחכת את מי....... אותך יתותח הרמת עוד אירוע מדהיםםם אין עליך אייל יתותח
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2009 היה אירוע מעולה, והמון תודה לאייל ואביב קרבל על ההובלה ולכל החברים שעזרו להם. תודה מקרב לב לכל הפקחים והטייסים שהגיעו לקחת חלק. ההיתי 13 שעות על תל אביב ואני מקווה שבפעם הבאה זה יהיה מספר חד ספרתי כדי שאוכל גם לטוס. בסופו של יום ואחרי 13 שעות בעמדה, היה כיף ותענוג, מי שלא בא, הפסיד!