yonix4 פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 טוב חברים אני חייב לספר לכם על אחת החוויות היפות שקרו לי שהחוויה הזאת הייתה היום. עוד אתמול בלילה מושיקו (מהפורום) מסדר לנו סיור בשדה דוב חשבתי שאתם יודעים סיור סיור נעמוד בצד ונצפה. אני שמח שטעיתי ובגדול. זה התחיל ככה נכנסנו לשדה השומר שאול "מי אתם?" ובלה בלה. בקיצור אנחנו נכנסים למשרד שלו סתם שואל אותנו שאלות על מסלולים המראות וכל מיני פתאום הוא מתחיל להשמיע לנו את המגדל של שדה דוב למשך כמה דקות, היה ממש כיף להאזין. אבל מכאן מתחיל להכיף האמיתי אז ככה הוא אומר לנו באו נעשה סיור אתם יודעים כבר מה חשבתי. פתאום אנחנו נכנסים מאיזה שער שכמעט שאין גישה אליו והוא עושה לנו באו לאוטו מתחילים לנסוע ומכאן מתחיל כל הכיף רואים צופיות מסוקים ועוד כל מיני דברים של חיל האוויר אחר מתחיל להסביר לנו על מנועים סוג דלק וכו' אנחנו מגיעים למוסך של ארקיע שיש שם כמה דאשים שמהם לוקחים חלקים. טוב כאן זה החלק הקטן ממשיכים לנסוע נכנסים ל"בסיס" ומפה אנחנו כבר ברחבת ה-S ישראייר לא היה באותו זמן בשדה! אבל ארקיע היה אנחנו מתחילים עם הדאש 7 עולים מסתכלים בקוקפיט, מסביר לנו כמה דברים לא האמנתי כמה קוקפיט של דאש 7 יכול להיות קטן בקושי ויש שם מקום. ממשיכים ומטיילים לנו ועולים על ATR72 הולכים לקוקפיט סביר לנו כל מיני דברים ושם כבר הרוב דיגיטלי. היינו ממש כמה מטרים ספורים מהמסלול!!! משם אנחנו עולים לנו לנקודת תצפית כדי לראות את ה ATR 72 ממריא. ולפני הATR איזה איזה ביצ'קראפט שהמריא לא יודע משום מה תוך שניה נגע שוב והמריא שוב והוא קיבל חתיחת רוח. מפה אנחנו בדרך חזרה ליציאה :roll: :wink: מודים לאיש ויוצאים לכיוון המכונית וכאן מסתיים הסיור. טוב היה חוויה מדהימה רק חבל שלא חשבתי על לקחת מצלמה :twisted: פעם הבאה מקווה שנהנתם לשמוע את "הסיפור" וזהו להפעם. :roll: אההה ושוב תודה לממממממממווווווווושששששששששייייייייייקקקקקקקווווווווווווו.
Ben Bogin פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 יפה, אבל אל תדאג לא היו נותנים לך לצלם בכל מקרה
yonix4 פורסם יוני 24, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2004 בן היו נותנים. שאלנו אותו והוא אמר תצלמו איפה שבא לכם. בגלל זה אני אומר חבל שלא לקחתי מצלמה
Moshico Biller פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 חברה באמת היה ממש כייף חוויה אדירה !!!!!!!!!!!
Levon Melik פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 אני יכול להגיד לך,שאם היו רואים שאתה מצלם בשטח המסלולים או שטח הצבאי של השדה היו מוחקים לך את כל התמונות ומעיפים אותך (סליחה על הביטוי) מהשדה בליווי של המשטרה והבחור שליווה אותכם היה מקבל בראש. והיו מקרים כאלה בעבר.
Moshico Biller פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 אז איך בדיוק רונן הדייל של ארקיע מצלם????? בתוך
Barak פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 אז איך בדיוק רונן הדייל של ארקיע מצלם????? בתוך אי אפשר להשוות בין ארקיע לרחבה צבאית נו באמת...
Moshico Biller פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 שמעו אני דיברתי עם בנאדם שעובד שמה בשדה הוא לא סתם יגיד לי ...... אני סומך על אנשים שעובדים בנמל
Moshico Biller פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 בקיצר מותר לצלם וזה בעיה שלי! אתם לא רוצים אל תצלמו כל אחד והחיים שלו או שגם אחרים יתחילו להשתלט על אחרים :roll:
Itay Zecharia פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 יפה מאוד יונתן. פעם הבאה תיקח מצלמה נסתרת .
Levon Melik פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 מושיקו,שלא תתפוצץ. לא אמרתי לך לא לצלם. אמרתי שזה אסור ואם יתפסו לא יהיה נעים. ודרך אגב ,אני גם עבדתי בשדה דב 4 שנים,כך שלא יהיה לך ספק שאני ממציא לך דברים.
oz פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 זה ידוע שאסור לצלם בשדות תעופה בארץ ובעיקר בשדה דב בגלל החלק הצבאי שהוא חצי שדה שם אבל תמיד אפשר להגניב איזה תמונה שהביטחון לא בסביבה כמובן לא בחלק הצבאי אבל בחלק האזרחי למה לא בעיקר עם המטוס שאתה עומד לידו שייך לך
ronenec פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 מושיקו... לא יפה שאתה מלשין עלי שאני מצלם... עוד יגיעו אלי ואז לא אוכל לצלם יותר מהכלא... חחחחחחח
Moshico Biller פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 1. אני מצטער 2. רציתי להוכיח להם שאפשר לצלם 3. יש לך תמונת שארליינס פוטו נט 4. הרבה יודעים שאתה מצלם
yonix4 פורסם יוני 25, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2004 אני חושב שמתוך היגיון שאם לא היינו יכולים לצלם הוא לא היה מציע לנו את זה! ותראו על מה הפכתם את הנושא הזה על מצלמה ואם כבר מדברים על מצלמות רונן אשמח לדעת איזו מצלמה יש לך ועם מישהו יכול להמליץ על מצלמה דיגילית טובה ???? חחחח אני רציני ביותר
ronenec פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 canon POWERSHOT S1 IS דגם חדש של קנון... זום 10 3.2 מגה פיקסל
Moshico Biller פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 יונתן 1.הוא לא הציע לנו 2.אני שאלתי אותו 3.חברה עם הייתה בעיה תאמינו לי שהעובד בנמל לא רוצה לקבל כנס או דברים דומים......
OmriSoudry פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 סוני 5.1 מגה פיקסל אפשר למצוא במכרזים באינטרנט במחיר של 2000 שקל בערך כולל קורס צילום וכל מיני תוספים נלווים...מצלמה מעווווללללהה! ולשאר אנשי החטיבה, תתכוננו למשהו גדול יותר משדה דוב....בקרוב.. :roll:
Ilan Jonas פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 ולשאר אנשי החטיבה, תתכוננו למשהו גדול יותר משדה דוב....בקרוב.. :roll: אני מאשר את הידיעה
Moshico Biller פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 כל דבר זה ניחמד גם עם זה בגדול וגם עם זה בקטן
OmriSoudry פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 אילן אתה קיבלת את ההודעות שלי? צור איתי קשר בבקשה במייל: OmriMovies@hotmail.com או במסנג'ר: OmriMovies@hotmail.com או בפרטי דרך הפורום.
Ilan Jonas פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 כן, קיבלתי. שלחתי לך שוב את המייל שלי מיום שישי לכתובת שציינת כאן, ואני גם אהיה איתך בקשר במייל או במסנג'ר בהמשך.
×�פיק פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 ולשאר אנשי החטיבה, תתכוננו למשהו גדול יותר משדה דוב....בקרוב.. :roll: אני מאשר את הידיעה אתם רומזים על משהו? אני רואה כאן מפגש מסתמן באופק? :wink: מצפה מאוד לפרטים!
OmriSoudry פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 אפיק אני יכול לספר לך... אבל אז אני אצטרך להרוג אותך! :twisted: :twisted: :twisted: