Erez Savir פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 ארקיע וירטואל. האתר עוד בבניה וכרגע אנחנו מחפשים אנשים שיהיו כוח האדם שלנו באתר. יש כרגע כמה אנשים כבר אבל אנחנו מחפשים עוד.בינתיים עשינו אתר קטן עם הפרטים הראשוניים. http://www.arkia-virtual.up.co.il/ זה האתר.למטה יש את האיסיקיו של אלון ושלי שתוכלו לדבר איתנו ולברר לגבי התפקידים. האתר צפוי לעלות בשבועות הקרובים ואנחנו מקווים להיות חברה טובה ושיהיו בא הרבה אנשים. אנחנו מקווים שנתפקד כחברה טובה ופעילה תמיד עם הרבה אנשים רציניים. תודה, ארז
alon_a פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 מזל טוב!!! :BIG: שיהיה בהצלחה ענקית :rainbowafro: אני מקוה שהחברה תהיה מקצועית ושלא תהיה כמו ישראיר וירטואל שתוך חודשים הלכה לעולמה ושוב גם לארז וגם לאלון בהצלחה :silly:
רפאל פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 בהצלחה ארץ ואלון!,מקווה שהחברה תהיה אכן מקצועית ואמינה, אשמח להצטרף לחוג הטייסים שלכם ולצוות. טוב אחרי הכל אני מטיס מטוסי בואינג של ישראייר ו-ATR.
Moshico Biller פורסם יוני 24, 2004 דיווח פורסם יוני 24, 2004 שלום לך אני מעוניין להיות באחראי טיסות פנים....
Erez Savir פורסם יוני 25, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2004 מושיקו תוכל ליצור איתנו קשר באיסיקיו שיש למטה באתר. או עם אלון או איתי. ארז
Moshico Biller פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 אין בעיה אני כבר הכנסתי אותך לרשימה שלי אבל יש בעיה כשאתה מאשר אותי למרות האישור אני רואה אותך בסגול כאילו לא מאושר תכניס אותי בבקשה לרשימה עוד הפעם זאת אומרת תמחק ותכניס תודה רבה המספר שלי : 178-628-456
Eliran-VFS1 פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 בהצלחה לכם עם החברה... אם תצטרכו קצת עזרה אל תתבייש לפנות. וחברים אני בטוח שהחברה הזאת תהיה אחלה של חברת תעופה...
Itay Zecharia פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 מזל טוב! אני שמח להיות חלק מצוות האתר. שיהיה לנו בהצלחה! :wink:
ely129 פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 אשמח למלא כול תפקיד שתמצאו מתאים לכישוריי צרו קשר ואכתוב לכם את ניסיוני שגיא sagieh@plazit.com
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 קודם כל בהצלחה. מה בדיוק הייחודיות שתהיה לכם בחברה הזאת שאין היום בחברות אחרות ? לוח זמנים לטיסות של ארקיע כבר יש. צביעות ומטוסים כבר יש. אני רואה חוסר טעם בלפתוח סתם עוד חברה. כדי שיהיה ברור, זה חשוב שיקומו עוד חברות תעופה וירטואליות, אבל עם קצת גיוון, שיהיה טעם וחשק לבוא ולטוס בחברה הזאת. מבחינתי, שתקום חברה חדשה, תפעיל צי מטוסים שאין באמיתי, יעדים שונים ולא שגרתיים. זה עדיף מסתם שכפול של חברה כלשהי. אשמח לשמוע תגובות, אבל שיהיה לעניין. כל הרעיון פה זה לעזור לכם להצליח. ועוד דבר, אל תהפכו את הדיון הזה לועדת קבלה של אנשי צוות חדשים .. את זה תעשו במקום אחר פרטי, כי האמת שזה לא ממש מעניין!
E.Z פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 מעבר למה ששאדי אמר ואני מסכים איתו כל מילה יכול להיות שמה שאני יגיד הוא לא פוליטקלי קורקט אבל להקים חברה וירטואלית שתתפקד דורשת ניסיון בתעופה וידע נירחב. זה הרבה מעבר ללספק מטוסים ולוחות זמנים זה דורש מיקצועיות,הבנה וידע מורחב בתעופה בהתאם למה שקורה במרחב האווירי לאחרונה בידקו את עצמכם אם אתם מספיק "בשלים" לנהל חברה כזאת שלא תסיים את חייה כבדיחה כמו מספר חברות אחרות שהיו כאן ואינם בדיוק בגלל הסיבות ששאדי ואני ציינו כאן.
Rubee פורסם יוני 25, 2004 דיווח פורסם יוני 25, 2004 שדי ואלעד. אני מבין אותכם לגמרי, יש לי עבר בניהול ובפיקוד אני לא סתם באתי כי משעמם לי, אני ידאג שהחברה הזאת לא תיפול ותהפוך לחברה פעילה תמיד ומצליחה עם צוות טייסים רציני ומוצלח. אנחנו לא נפעיל מטוסים שאין לחברה האמיתית ולא נעשה שום דבר דמיוני אחר, אנחנו נעשה מה שצריך בשביל שהטייסים יאהבו לטוס פה וישארו פה, בלי כל הדברים האלו, גם אם זה לא יהיה גלוי לעין. אלון.
×�פיק פורסם יוני 26, 2004 דיווח פורסם יוני 26, 2004 לכבוד אלון מה בעצם מטרת החברה שלכם? איפה היא תפעל? כי לפי הבנתי אתה לא טייס וVATSIM ולארז יש מספר שעות מועטות(מאוד לפי הבנתי) ולכן האם אתם מתכוונים להיות חברה בVATSIM? אם לא איפה תטוסו ותחת מה? אפיק.
Eliran-VFS1 פורסם יוני 26, 2004 דיווח פורסם יוני 26, 2004 צריך לתת להם לנסות! אולי הם יפתיעו אותנו לטובה! אני דיי בטוח בכך!
Rubee פורסם יוני 26, 2004 דיווח פורסם יוני 26, 2004 אפיק. אני לא יודע למה אתה חושב שאני לא טייס, אומנם אני לא טסתי בואטסים, אך יש לי ניסיון של 4 שנים בסימולטורים. אומנם לארז אין הרבה זמן טיסה בואטסים אך כולם יודעים לפי התמונות שלו בפורום התמונות של האתר שהוא טייס טוב מאוד. מטרת החברה שלנו היא, כמו של עיט, הנאה של הטייסים בעצם, אך אנחנו נעשה זאת עם הרבה הרבה סדר ומציאות, חוץ מהוספת יעדים שלא קיימים באמת בארקיע (זה לאור כמה תגובות שנכתבו פה ונשקלו). בקשר לשאלה שלך איפה היא תפעל, לא הבנתי למה התכוונת אבל אם התכוונת במסגרת מה היא תפעל, אז היא תפעל במסגרת ואטסים, וזה שלי אין עבר בואטסים לא אומר כלום, את הטייסים שלנו אנחנו שולחים לבית ספר לטיסה (שלא קשור לארקיע) שבו מלמדים את כל מה שצריך בטיסה וגם מלמדים שם איך טסים בואטסים, כלומר את מערכת בקשר בין הטייס לפקח ועוד. אם ברצונך לדעת עוד אתה יכול ליצור איתי קשר באייסיקיו:335192366 ובמסנג'ר:rubee2333@hotmail.com
alon_a פורסם יוני 26, 2004 דיווח פורסם יוני 26, 2004 לא תמיד נסיון קובע..... אני למשל מטיס 7 שנים בסימולטור (קיבלתי את FS95 מתנה שהייתי בן 7) ועדיין יש לי עוד כמה דברים לשפר! בעיקר נחיתות עם מטוסים כבדים ואני עוד מעט יתחיל ללמוד לטוס בVATSIM (כפיים לי ותדה לאלירן שילמד אותי) בכל זאת אני רוצה שתצליחו ושיהיו עוד חברות תעופה וירטואליות בארץ למען תחרות שאני מדבר על תחרות אני לא מתכוון תחרות עם ריבים וכו' אלא תחרות ידותית ושוב המון המון בהצלחה לארקיע וירטואל
Eliran-VFS1 פורסם יוני 26, 2004 דיווח פורסם יוני 26, 2004 אלון! תחרות דבר ראשון מובילה להצלחה ולרק דברים טובי, וכייף לכול הטיסים שנהנים מחברות שמנסות לעשות כול מיני שיכלולים כדי שתטוס איתם ! אז ככה הם מסדרים לך דברים גאונים כמו הדיספצר והכול רק כדי שנוכל ונרצה לטוס איתם! אז ככה חברים ! להמשיך לעבוד ולפתח כול אחד את החברה שלו ... תודה רבה לכם על כול העבודה!
E.Z פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 לפני כמה שנים טובות הריצו כמה חבר'ה חברת תעופה שהייתה להיט וחבל שהיא נסגרה שקראו לה DOVE WINGS מה שהיה יפה בה שמעבר ליעדים שלה היא הפעילה מטוס טורבו פרופ חמוד מאוד- SUB340 מעבר למה שכתבתי על רמת מיקצועיות ואלון - צר לי אבל סקינשוט טוב לא מעיד על רמת מקצועיות. וגם זמן ברשת לא אומר כלום . אני בדעה שאם כבר חברה ורטואלית אז לא עוד בואינגים ולו"ז טיסות לטורקיה לכו על משהו יצרתי עם צביעה יצרתית אני אישית נהנתי להטיס את ה- SUB מנמל הבית שדה דוב ויש עודמלא מטוסים ואם אתם רוצים איירליינר מקורי אז מה עם איזו חברה שתפעיל איירבאס או את מטוסי מקדונל דאגלאס. באמת את ארקיע ישראייר ואלעל אנחנו רואים המון ברשת יש המון חברות וירטואליות שלא כפופות לחברות מציאותיות והם מצליחות לא פחות..
Oren Geva פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 רק תיקון קטן - SABB340 - ובקרוב מאוד יצא המטוס הזה בגירסא של החברה שיצרה את הביצ' קינג אייר 200, אם מישהו מעוניין בו. מעבר ל-DOVE WINGS שבאמת היתה חברה נהדרת, יש את הדוגמא הקלאסית של חברה שלא עובדת עפ"י מודל של חברה אמיתית - ווסט ווינד. אחת החברות הגדולות בעולם, קיימת שנים רבות ומצליחה מאוד (http://www.flywestwind.com/opcntr.htm). גם אני כמו אלעד חושב שחבל להשקיע משאבים בעוד ארקיע - מה יהיה לכם להציע של ל-IA לא? יעדים זה דבר גמיש, וארקיע מפעילה צ'ארטרים כך שבתכלס אפשר לטוס עם המטוסים שלהם לכל מקום. את המטוסים והצביעות יש ב-IA, כנ"ל מערכת לדיווח טיסה ודיספאצ'ר. לכו על משהו מקורי, שיהיה שלכם.
רפאל פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 רק תיקון קטן - SABB340 - ובקרוב מאוד יצא המטוס הזה בגירסא של החברה שיצרה את הביצ' קינג אייר 200, אם מישהו מעוניין בו.מעבר ל-DOVE WINGS שבאמת היתה חברה נהדרת, יש את הדוגמא הקלאסית של חברה שלא עובדת עפ"י מודל של חברה אמיתית - ווסט ווינד. אחת החברות הגדולות בעולם, קיימת שנים רבות ומצליחה מאוד (http://www.flywestwind.com/opcntr.htm). גם אני כמו אלעד חושב שחבל להשקיע משאבים בעוד ארקיע - מה יהיה לכם להציע של ל-IA לא? יעדים זה דבר גמיש, וארקיע מפעילה צ'ארטרים כך שבתכלס אפשר לטוס עם המטוסים שלהם לכל מקום. את המטוסים והצביעות יש ב-IA, כנ"ל מערכת לדיווח טיסה ודיספאצ'ר. לכו על משהו מקורי, שיהיה שלכם. צודק ....
Rubee פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 אורן ואלעד. אני חושב שאני יצליח לגרום לארקיע להיות להיט בלי מטוס מיוחד או משהו אחר. אני לא סתם פתחתי את ארקיע, אני יודע מה אני עושה. הלכתי על הרעיון של ריאליסטיות גבוהה מאוד ועוד כמה רעיונות שתשמעו עליהם שהחברה תיפתח.