mickey lip פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 דוד בןדוד נבחר להיות מנהל האירועים החדש. אני מאחל לו הצלחה בתפקיד . תודה לכל מי שהגיש מועמדות. בהצלחה.
Shireto Shahar פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 מזל טוב בנדוד, מהכרה אישית שלי איתך אני בטוח שתעשה עבודה מעולה.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 אייל - מרוב שהיית שקט אולי לא רואים כמה גדולות הנעליים שהשארת, המון תודה לך על התרומה ועל הובלת הצוות עם מתן, בן ואחר כך עם אביב. אני מקווה שתישאר אתנו ועם המלכה האגדית שלך ונמשיך להנות ממך כאן. התקופה העיקרית שלך היתה עם בן בצלאל וביחד עשיתם עבודה נהדרת ומשמעותית לחטיבה. אני בטוח שדוד ימשיך את דרכך בכבוד בהובלת הצוות. דוד - שיהיה המון בהצלחה, מאחל לך שתספיק לעשות את כל מה שלקחת על עצמך ושתצליח להנות מזה בלי לוותר על כלום ברוך בואך לצוות VATIL !
אורח פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 בהצלחה דוד, אתה נכנס לנעלים גדולות שמשאיר אחריו אייל ומאמין שתעמוד במשימה. שוב תודה ענקית לאייל סמינר על כל עבודתו הקשה במחלקת ארועים ובהצלחה לך בהמשך דרכך
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 4, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2009 שיהיה המון בהצלחה דוד. תודה ענקית לאייל סמינר על ההשקעה האדירה בתפקיד, ללא ספק קבעת רף חדש בכל הקשור לאירועים, ואתה משאיר אחריך נעלים גדולות שאני בטוח שדוד ואביב ישתלבו בהם נהדר.
Tal Elmishali פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 בהצלחה דוד בטוח שתעשה את העבודה על הצד הכי טוב שיש.
Eyal Seminar פורסם ספטמבר 5, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2009 שיהיה לך המון בהצלחה בתפקיד בחירה מעולה נעשתה.
Yoni פורסם ספטמבר 7, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2009 שיחקתם אותה! רכש חדש ומצוין שיביא לשיאים חדשים, אני בטוח בזה אללה בן דוד, שקט על הקשר, צא לעבודה...
חן פיירשטיין פורסם ספטמבר 10, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2009 מזל טוב ובהצלחה דוד. אני בטוח כי תרים את האירועים פה לרמה אחרת