Izik Bakshi פורסם ספטמבר 14, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2009 חברים יקרים, כמיטב המסורת אני שמח להודיע על כנס חטיבת VATIL 2009 שיתקיים בתאריך 15/10/09 (יום חמישי) בחוף הנכים בהרצליה, התכנסות החל מהשעה 16:30 עד 17:00 ומשם פתיחת הכנס, סיום משוער בשעה 21:00. מצורף הלו"ז של הכנס, אתם מוזמנים להכין שאלות להרצאה של רוני וגם רעיונות והצעות לפנל דיונים שיתקיים לאחר מכן. 17:00 עד 17:10 דברי פתיחה של שמוליק לין שיכללו כמה מילים על נמרוד גרשוני וזאב קהן 17:10 עד 18:00 דבר מנהל החטיבה + הפתעה 18:00 עד 18:30 הפסקה קלה 18:30 עד 19:30 הרצאה על פיקוח טיסה מאת רוני מירון בקר ומדריך ותיק מפיקוח תל אביב. 19:30 עד 20:15 פתיחת פנל דיון בנושאים חשובים בחטיבה. 20:15 קפה, שתייה ומפגש חברים ההרשמה לכנס נפתחה והיא בלינק הבא: http://www.vatil.org.il/vatil/kenes/ אני מבקש לקרוא את ההוראות לפני שאתם מקליקים על "שלח בקשה" אנו מבקשים למלא את כל הפרטים בדף ההרשמה בצורה מלאה ונכונה. כל השדות הם חובה.לאחר מילוי הפרטים ושליחתם תוחזרו לעמוד הראשי, ומייל עם פרטי הכנס יגיע אליכם לקראת הכנס. תודה על שיתוף הפעולה. צוות VATIL תחסכו לנו ולכם זמן יקר ותמלאו כמו שצריך. מחיר חולצה צפוי לעלות כ-20 שקלים, וקחו בחשבון שברגע שאתם רושמים כן לחולצה אז אנחנו מבצעים לכם הזמנה ומצפים שתגיעו לקחת אותה בכנס. עלות למשתתף היא 25 שקלים וזה עבור כיבוד ושתייה בלבד. בכנס השנה תהיה מכירה של חולצות חטיבה במחיר עלות בלבד, הרשמה להזמנת חולצות למעוניינים ביחד עם ההרשמה לכנס. לטובת הכנס אנו זקוקים למסך הקרנה ומקרן, כל מי שיכול לסייע בנושא מוזמן לפנות אלי באמצעות מייל, מסנגר או הודעה פרטית. לטובת הכנס, אנו צריכים עזרה של 3 חברי חטיבה שיגיעו בשעה 13:00 ביום הכנס כדי לעזור בסידור המקום, כל מי שמעוניין מתבקש לפנות אלי במייל, מסנגר או הודעה פרטית . אנו זקוקים לחבר חטיבה שיתנדב להביא את החולצות ביום הכנס מחיפה להרצליה, החבר יבצע את התשלום ויקבל החזר מלא באותו ערב, כל מי שיכול מתבקש לפנות אלי במייל, מסנגר או הודעה פרטית . החניה במקום היא חופשית ובחינם (רק ביום הכנס), בנוסף יש קו אוטובוס של אגד שעובד בתחנת רכבת הרצלייה ומגיע לקניון ארנה, מספר הקו הוא 029, קניון ארנה נמצא כמה דקות הליכה מהחוף, מפת הגעה לכלי רכב תפורסם בהמשך. אני כבר רוצה להודות לשמוליק לין היקר שמארח אותנו באירוח נעים ואדיב שרק הוא יודע לתת כבר שנה שלישית ברציפות. אז שיהיה לכולנו כנס מהנה ונעים, תודה רבה לכל מי שעובד מאחורי הקלעים על הכנס הזה, אני כבר מחכה לראות את כולם, צוות החטיבה ישמח לענות על עוד שאלות. שיהיה לכולנו בהצלחה
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 איזה יופי, בשמחה אגיע לפגוש שוב את כל החברה, מה כבר עברה שנה? איך שהזמן טס, חחחח לא רק אנחנו. איציק, האם גם השנה החולצות בצבע שחור? ולגבי העזרה ביום הכנס, אני אוכל להגיע בסביבות השעה 15:00, אם ישאר עוד מה לעזור, אז כמובן בכיף. יאללה שיהיה בהצלחה, ונתראה במפגש.
zvi rodes פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 בשעה טובה ומוצלחת ,כמה חכיתי למפגש הזה, על מנת לפגוש שוב את החברים וגם לתת כתף בעזרה לקיום המפגש ,אך לצערי הרב לא אהיה נוכח באירוע וחבל .(ביום האירוע אמצא באיטליה ) תהנו חברים ובהצלחה לכולם.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 בשעה טובה ומוצלחת ,כמה חכיתי למפגש הזה, על מנת לפגוש שוב את החברים וגם לתת כתף בעזרה לקיום המפגש ,אך לצערי הרב לא אהיה נוכח באירוע וחבל .(ביום האירוע אמצא באיטליה ) תהנו חברים ובהצלחה לכולם. אתה לא זכאי כבר לאזרחות איטלקית ??? מי שרוצה חולצה של עיט שישלח לי PM עם מידה, אם אני זוכר נכון זה עלה 45 שקל
lior oren פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 יפה מאוד את האמת מפגש ראשון שלי אבל ראיתי כבר את חלקכם במפגש ILS איציק תגיד איציק אתה נוסע מבא שבע או חולון עם מבאר שבע יש מצב לטרמפ?
Tal Elmishali פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 אני מקווה מאוד להגיע לפגוש חברים ותיקים ולהתעדכן עם כולם כי הרבה זמן אני כבר לא פעיל נתראה
Daniel Bindman פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 אני עולה על רכבת מחיפה אז אם אף אחד לא התנדב לקחת חולצות אז אני בכיף. אגב, אני גם יכול להגיע ב-1300
Amit Doron פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 יהיה טוב לראות את כולם שוב,שנה שעברה מאוד נהניתי! מי שרוצה להיפגש מי שיוצא מכיוון תל אביב מהתחנה בסבידור.לגבי לבוא ב1300 לעזור,אני בסימן בגלל שעדיין לא ברור עד איזה שעה אני אלמד באותו יום...
Amir Gluzman פורסם ספטמבר 15, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 פעם ראשונה שלי אז מקווה לראות את כולם ושיהיה מעניין לכולנו
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 15, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 החולצות הן אותן חולצות משנה שעברה רק עם הכתובת החדשה. אסף, את החולצות מכינים במפעל בנשר. דוד, רשמתי מקרן, תודה! ליאור, ביום הכנס אני מ-9 בבוקר אצל שמוליק בהכנות. לאלה שמתנדבים לסייע עם החולצות אז אני רוצה להזכיר שמדובר בכמות גדולה (בין 60 ל 70) של חולצות והבחור שמתנדב יצטרך לשלם את הכסף למפעל (משהו כמו 800-1000 שקל) ולקבל החזר מאיתנו עוד באותו יום. עוד בנושא החולצות - במידה ולא נמצא מתנדב לסיוע בנושא אז כנראה שלא יהיו חולצות. שכחתי לציין שקיימת הגבלה של כמות משתתפם בכנס, ואנחנו מוגבלים ל-110 משתתפים, אז ככל שתירשמו יותר מוקדם כך תבטיחו השתתפות, בבקשה לא להירשם סתם אם אתם לא בטוחים כי זה תופס מקום של אחרים.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 15, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 15, 2009 פירסמתי בטעות לינק להרשמה ללא רישום חולצות במקביל, הנושא יתוקן ומחר נעלה לינק חדש. התאזרו עוד קצת בסבלנות, מי שהספיק להירשם כנראה ימחק וידרש להירשם מחדש. מתנצל על הטעות.
Amir Gluzman פורסם ספטמבר 16, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2009 התבלבלתי. אם אני רוצה להירשם אני צריך לשלוח אימייל לדואר הזה vatil2@vatil.org.il ? ההרשמה פתוחה?
אורח Yarden Salvi פורסם ספטמבר 16, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2009 מנציגות משגב והסביבה נמסר כי צפויים להגיע ארבעה!
Ron Peer פורסם ספטמבר 16, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2009 היי, לא ראיתי בכלל אפילו את הלינק הקודם איפה הוא... אני מניח שהחדש יהיה מבאותו מקום? אגב.. אשמח לטרמפ מרחובות או ראשון (נניח תחנה מרכזית ישנה?) או איזה צומת מרכזי כמו בית דגן. למתנדבים להציע טרמפ אנא שילחו הצעתכם בפרטי כמובן!!
Or Montag פורסם ספטמבר 16, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2009 האם אפשר להזיז את המפגש כך שיצא על חופש סוכות? חופש סוכות זה עד ה11 באוקטובר.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 16, 2009 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2009 ההרשמה לכנס נפתחה והיא בלינק הבא: http://www.vatil.org.il/vatil/kenes/ אני מבקש לקרוא את ההוראות לפני שאתם מקליקים על "שלח בקשה" אנו מבקשים למלא את כל הפרטים בדף ההרשמה בצורה מלאה ונכונה. כל השדות הם חובה.לאחר מילוי הפרטים ושליחתם תוחזרו לעמוד הראשי, ומייל עם פרטי הכנס יגיע אליכם לקראת הכנס. תודה על שיתוף הפעולה. צוות VATIL תחסכו לנו ולכם זמן יקר ותמלאו כמו שצריך. מחיר חולצה צפוי לעלות כ-20 שקלים, וקחו בחשבון שברגע שאתם רושמים כן לחולצה אז אנחנו מבצעים לכם הזמנה ומצפים שתגיעו לקחת אותה בכנס.
Amir Gluzman פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 זה משנה אם נרשמתי דרך המחשב של הבית-ספר?
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 17, 2009 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2009 זה משנה אם נרשמתי דרך המחשב של הבית-ספר? לא