YochaiM פורסם יוני 26, 2004 דיווח פורסם יוני 26, 2004 יש מצב שמישהו קופץ לנתב"ג לצלם כמה תמונות? הייתי שמח ללכת אבל אני לא יכול יוחאי
Itai Ganor פורסם יוני 26, 2004 דיווח פורסם יוני 26, 2004 כי בטח בדרך כלל מגיע ה737 ועכשיו יגיע ה767-300 שהוא די חדש שלהם
YochaiM פורסם יוני 26, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2004 זאת לא טיסה רגילה שלהם...הם הוסיפו טיסה מחר משום מה.
רפאל פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מה זה אתיופיאין איירלינס ??! :? :? :? :? :? חברת תעופה כושית ?
alon_a פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מה זה אתיופיאין איירלינס ??! :? :? :? :? :? חברת תעופה כושית ? חברת תעופה כושית לא יפה אבל אתיופיאן איירלינס הם בהחלט חברת תעופה אתיופית (מה חשבת? הרי השם הוא אתיופיאן!)
רפאל פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מה זה אתיופיאין איירלינס ??! :? :? :? :? :? חברת תעופה כושית ? חברת תעופה כושית לא יפה אבל אתיופיאן איירלינס הם בהחלט חברת תעופה אתיופית (מה חשבת? הרי השם הוא אתיופיאן!) מתי היו לנו יחסים עם אתיופיה ? (חוץ מהעלאת יהודי אתיופיה במצע שלמה ומשה) לא נידמה לי שהיו לנו איתם יחסים.
alon_a פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מה זה אתיופיאין איירלינס ??! :? :? :? :? :? חברת תעופה כושית ? חברת תעופה כושית לא יפה אבל אתיופיאן איירלינס הם בהחלט חברת תעופה אתיופית (מה חשבת? הרי השם הוא אתיופיאן!) מתי היו לנו יחסים עם אתיופיה ? (חוץ מהעלאת יהודי אתיופיה במצע שלמה ומשה) לא נידמה לי שהיו לנו איתם יחסים. תתפלא גם אייר אוזבקיסטן טסים לפה...
e_dor פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מה זה אתיופיאין איירלינס ??! :? :? :? :? :? חברת תעופה כושית ? חברת תעופה כושית לא יפה אבל אתיופיאן איירלינס הם בהחלט חברת תעופה אתיופית (מה חשבת? הרי השם הוא אתיופיאן!) מתי היו לנו יחסים עם אתיופיה ? (חוץ מהעלאת יהודי אתיופיה במצע שלמה ומשה) לא נידמה לי שהיו לנו איתם יחסים. נכון לעכשיו היחסים איתם יותר טובים מאשר היחסים עם טורקיה
Itai Ganor פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 רפאל לא יפה להגיד כושית אתה שומע אתיופיאן ארליינס זה חברת אתיופית :roll: ורפאל בטח שאתה הולך ברחוב אתה מדי פעם רואה אתיופים גם להם יש בית בישראל אז צריך שיהיה להם גם קו מאיתיופיה לישראל
רפאל פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 לדור, אתה צודק היחסים שלנו עם טורקיה מאוד מכוערים כעת אבל עם אתיופיה טובים מתמיד (בוא נגיד ...! ) לאיתי, אתה צודק לא הייתי צריך להגיד את המילה הזאת ,זה ממש מגעיל. זה כמו שיילכו ברחוב ויגידו לי "גמד!" ואני לא אתייחס,אבל בפנים זה יעליב אותי .... הרי לא עשיתי להם כלום,אותו הדוגמה אצל האתיופים. למה אוזבקיסטן נוחת כאן ? כדי להביא את יהודי בוכרה לאוזביקסטן להנחית פה תיירים ולהעלות אנשים. לחברת אתיופיאן איירלינס יש אתר ? אם כן מהו ?
רפאל פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 רפאל מה זה בוכרה? בוכרה זו עיר באוזביקיסטן. חברים שלי הם יוצאי בוכרה [יהודי בוכרה] והגיעו משם, השנה הם עשו מחקר שורשים על היהדות שלהם והציגו אותו בטקס מרשים בפני כל סגל ביה"ס. וכך ידענו כולם!
GILG פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 רפאל מה זה בוכרה? בוכרה זו עיר באוזביקיסטן. חברים שלי הם יוצאי בוכרה [יהודי בוכרה] והגיעו משם, השנה הם עשו מחקר שורשים על היהדות שלהם והציגו אותו בטקס מרשים בפני כל סגל ביה"ס. וכך ידענו כולם! חחחח בוכרה זאת לא עיר באוסבקיסטן,כל האזור של אוסביקטן,טורקמינסיטן,קזחסטן כו` נקרא בוכרה :wink: תמליץ לחברים שלך לעשות טיול שורשים שם ולטוס איתם