Itai Ganor פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 איתי לגבי האנשים והמדריכים אולי פשוט אין להם כוח להסביר ויש תמדריכים שזה כבר מוכן ויותר קל מלהסביר כנראה אני יודע :?
Itay Zecharia פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 איתי לגבי האנשים והמדריכים אולי פשוט אין להם כוח להסביר ויש תמדריכים שזה כבר מוכן ויותר קל מלהסביר כנראה אני יודע :? OK, זה הגיוני. למה שפשוט לא יפנו אותך למקור מידע? במקום לנפנף אותך ישר? אומרים לך: "לך תקרא מדריכים!!!" איזה מדריכים? איפה? איך אפשר להגיע אליהם? כיצד? לפחות להפנות אותך למקור מידע ולא לזרוק אותך כמו כלב.
Boeing744 פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 1) מותר למושיקו לקרוא לעצמו מושיקו. יש לי חבר שקוראים לו קובי וככה הוא רשום בתעודת זהות כי ככה החליטו לקרוא לו, ולא רצו לקרוא לו יעקב. אז ככה שלפי דעתי זאת תגובה לא לענין. גם אני קורא לעצמי BOEING744, ואין בזה שום דבר רע 2) לאורן גבע , גם אני לא יודע לעשות את ההקפה באילת, למעשה אני לא יודע לטוס VFR אבל אני טס לטורונטו חופשי כל שבוע לפחות פעם אחת. אני לא רוצה כרגע ללמוד VFR כי לא בא לי, אבל את כל הליכי ה IFR אני יודע כולל גישת VOR וויז'ואל APPROACH (ויכולים להעיד אנשים שטסים איתי). ככה שבאמת את ה IFR אני יודע מצוין בלי לדעת VFR, גם לא טסתי לאילת אף פעם ככה שאין לי מושג על הליכים שמה 3)באופן עקרוני אני מסכים עם דבריו של עופר מלבד ההסתייגות שרשמתי בסעיף הראשון. גם אני למדתי את המדריך של PSS747 ו-777, ואח"כ את PMDG737 לבד. כשנתקלתי בבעיות מסויימות שאלתי את אלמוג, איתמר (נשיא אלעל וירטואל), ברק ואחרים שעזרו לי רבות. 4)אני רוצה לציין לטובה מלבד את אלמוג שאני מכיר, את גל אוסלנדר שלמד לבד FMC, מפני שבתקופה שהוא רצה שאני אלמד אותו הוא לא יכל, ובסופו של דבר הוא יצא מה שנקרא "גבר גבר", הוא מתמצא בפאנל של ה A340 לחלוטין, וכאשר יצאו נוספים ל 2004 כגון 747 אני בטוח שגם בהם הוא ילמד וישלוט למרות גילו הצעיר 15 ובאוירה אופטימית זו, לילה טוב לכולם
Oren Geva פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 2) לאורן גבע , גם אני לא יודע לעשות את ההקפה באילת, למעשה אני לא יודע לטוס VFR אבל אני טס לטורונטו חופשי כל שבוע לפחות פעם אחת. אני לא רוצה כרגע ללמוד VFR כי לא בא לי, אבל את כל הליכי ה IFR אני יודע כולל גישת VOR וויז'ואל APPROACH (ויכולים להעיד אנשים שטסים איתי). ככה שבאמת את ה IFR אני יודע מצוין בלי לדעת VFR, גם לא טסתי לאילת אף פעם ככה שאין לי מושג על הליכים שמה צר לי לומר לך את זה, ידידי, אבל אתה לא רציני בהתייחסות שלך. אם אתה חושב שמחר פקח בטורונטו לא עשוי לבקש ממך להיכנס לבסיס שמאלי מסלול כך וכך אז אתה טועה. בזה שאתה לא יודע לטוס VFR אתה פשוט מגיע לא מוכן לטורונטו. בדיוק כאילו באת בלי דפיות. וזה בכלל לא משנה אם זה מעניין אותך או לא מעניין אותך. יש סיבה לסדר בו נלמדים הדברים בכל העולם. בכל אופן, הוצאת את דברי מהקשרם כי אני הרי מדבר עם אותם אנשים שקופצים מעל לפופיק לפני שהם בגיעו לגובה הברכיים. אתה גם כן יודע לבצע את ההקפה באילת, שהרי כתבת שאתה יודע ויז'ואל APPROACH. אולי יש לך בעיה עם האנגלית שלך, אבל גישת ראיה אתה מסוגל לטוס.
Or Netzer פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 2) לאורן גבע , גם אני לא יודע לעשות את ההקפה באילת, למעשה אני לא יודע לטוס VFR אבל אני טס לטורונטו חופשי כל שבוע לפחות פעם אחת. אני לא רוצה כרגע ללמוד VFR כי לא בא לי, אבל את כל הליכי ה IFR אני יודע כולל גישת VOR וויז'ואל APPROACH (ויכולים להעיד אנשים שטסים איתי). ככה שבאמת את ה IFR אני יודע מצוין בלי לדעת VFR, גם לא טסתי לאילת אף פעם ככה שאין לי מושג על הליכים שמה צר לי לומר לך את זה, ידידי, אבל אתה לא רציני בהתייחסות שלך. אם אתה חושב שמחר פקח בטורונטו לא עשוי לבקש ממך להיכנס לבסיס שמאלי מסלול כך וכך אז אתה טועה. בזה שאתה לא יודע לטוס VFR אתה פשוט מגיע לא מוכן לטורונטו. בדיוק כאילו באת בלי דפיות. וזה בכלל לא משנה אם זה מעניין אותך או לא מעניין אותך. יש סיבה לסדר בו נלמדים הדברים בכל העולם. בכל אופן, הוצאת את דברי מהקשרם כי אני הרי מדבר עם אותם אנשים שקופצים מעל לפופיק לפני שהם בגיעו לגובה הברכיים. אתה גם כן יודע לבצע את ההקפה באילת, שהרי כתבת שאתה יודע ויז'ואל APPROACH. אולי יש לך בעיה עם האנגלית שלך, אבל גישת ראיה אתה מסוגל לטוס. זה גם בדיוק הקטע אני בינתיים טס לי חופשי איך שבא לי בלי לדעת משהו עד שתצטרך להשתמש בזה ולא תדע ותרגיש כמו טס בלי סטיק! זה כמו המקרה עם נמרוד על איזה מטוס שטס לכיוון ישראל בגובה FL300 ... עד היום יכול להיות שהוא טס ככה חופשי.. עז שזה הגיע למקרה שמטוס הגיע מולו באותו נתיב וגובה וכמעט נכנס בו.. (זה שהוא לא היה בתא טייס והיה יכול לתקן את המעוות כשראה את המטוס מולו זה חמור כשלעצמו) ברצינות דיי להעלב מההודעות פה ותתחילו להפנים ללמוד לקרוא לדעת ולטוס במקום להיות עסוקים בלהפגע מההודעות פה.. המטרה לא לפגוע אלא לעזור וללמד ולגרום לכם להפנים שאומנם זה משחק אבל אם מישהו לא יודע משהו זה הורס לנו את הכיף וחבל וזה גם מראה על גישה לא מקצועית
Elad Zeierman פורסם יוני 27, 2004 דיווח פורסם יוני 27, 2004 זה גם בדיוק הקטע אני בינתיים טס לי חופשי איך שבא לי בלי לדעת משהו עד שתצטרך להשתמש בזה ולא תדע ותרגיש כמו טס בלי סטיק! זה כמו המקרה עם נמרוד על איזה מטוס שטס לכיוון ישראל בגובה FL300 ... עד היום יכול להיות שהוא טס ככה חופשי.. עז שזה הגיע למקרה שמטוס הגיע מולו באותו נתיב וגובה וכמעט נכנס בו.. (זה שהוא לא היה בתא טייס והיה יכול לתקן את המעוות כשראה את המטוס מולו זה חמור כשלעצמו) ברצינות דיי להעלב מההודעות פה ותתחילו להפנים ללמוד לקרוא לדעת ולטוס במקום להיות עסוקים בלהפגע מההודעות פה.. המטרה לא לפגוע אלא לעזור וללמד ולגרום לכם להפנים שאומנם זה משחק אבל אם מישהו לא יודע משהו זה הורס לנו את הכיף וחבל וזה גם מראה על גישה לא מקצועית אור זאת גם הבעיה שלך צר לי ב- VATSIM בניגוד למסגרות אחרות צרי לדעת הכל כדי לטוס לקנדה צריל לדעת גם VFR גם ניוט VOR ולא לחכות להשתמש בזה ריתוקים צריך לדעת לבצע ובכל זאת נדיר (לפחות בארץ) שמשתמשים בהם. לא לדעת מהו RVSM עוד יותר גרוע בעיקר שאתה יוצא החוצה מגבולות הארץ. זאת בדיוק הבעיה אנשים מקטינים ראש ומחכים שיגידו להם שהם צריכים לילמוד\להביא דפיות\לשמור 250 קשר מתחת ל -10\ סקווק למצב STBY (כן אני יודע שאני כפייתי בקשר לסקווק :? ) צר לי שמישהו הורס לך את הכיף אבל VATSIM הגדירה כאן בחוקה שלה מהו ה "כיף" ואם זה לא מתאים לך או למישהו אחר אתם לא חייבים להיות כאן יש הרבה מקומות אחרים שאתם יכולים לממש בו את ה- "כיף" שלכם כאן ה- "כיף" הוא קצת שונה
Boeing744 פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 היי אורן, אני מצטער עם כוונתי לא הובנה, טיסת VFR בארץ מהתחלה עד הסוף אני לא יודע לעשות (אני לא מתבייש להגיד אין לי מושג הבתיבים האלה בשלב זה של החיים ולכן אני לא טס טיסה כזאת ברשת כרגע), אבל לקרוא דפיות אני יודע, בדיוק כמו שהיום ב 2 לפנות בוקר אני ונמרוד עשינו גישת VOR בסכיפהול באמסטרדם, שהיא גישה לא קשה, אבל דורשת הכנה לפני כדי לעשות את זה נכון. אני מבקש שאם למישהו יש רצון לסגור חשבון עם מושיקו או כל אחד אחר שיעשה את זה ב MSN או ICQ, למה כבר מתחיל להיות ממש מגעיל פה הקטע הספציפי של ירידות אחד על השני.
Oren Geva פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 או. זה כבר משהו אחר. אתה עושה את ההכנות שלך, ודואג ללמוד את מה שצריך לפני טיסה. אבל יום אחד, אתה תטוס מאילת לשדה דב. IA עושים את, לא? שמעתי משהו כזה פעם... בכל אופן, כמו שאתה מגיע ל-SIVAK איציק יגיד לך להנמיך לכיוון סגולה והמשיך גהה. VFR זה דבר שכל טייס צריך לדעת. אני ממליץ לך ללמוד את הנושא.
Itay Zecharia פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 היי אורן, אני מצטער עם כוונתי לא הובנה, טיסת VFR בארץ מהתחלה עד הסוף אני לא יודע לעשות (אני לא מתבייש להגיד אין לי מושג הבתיבים האלה בשלב זה של החיים ולכן אני לא טס טיסה כזאת ברשת כרגע), אבל לקרוא דפיות אני יודע, בדיוק כמו שהיום ב 2 לפנות בוקר אני ונמרוד עשינו גישת VOR בסכיפהול באמסטרדם, שהיא גישה לא קשה, אבל דורשת הכנה לפני כדי לעשות את זה נכון. אני מבקש שאם למישהו יש רצון לסגור חשבון עם מושיקו או כל אחד אחר שיעשה את זה ב MSN או ICQ, למה כבר מתחיל להיות ממש מגעיל פה הקטע הספציפי של ירידות אחד על השני. בכל מקרה שכן תרצה ללמוד טיסות VFR בארץ, מהבסיס ועד הסוף, יהיה לי לעונג להדריך אותך וללמד אותך כל פרט ופרט מהנושא. בהצלחה!
Or Netzer פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 זה גם בדיוק הקטע אני בינתיים טס לי חופשי איך שבא לי בלי לדעת משהו עד שתצטרך להשתמש בזה ולא תדע ותרגיש כמו טס בלי סטיק! זה כמו המקרה עם נמרוד על איזה מטוס שטס לכיוון ישראל בגובה FL300 ... עד היום יכול להיות שהוא טס ככה חופשי.. עז שזה הגיע למקרה שמטוס הגיע מולו באותו נתיב וגובה וכמעט נכנס בו.. (זה שהוא לא היה בתא טייס והיה יכול לתקן את המעוות כשראה את המטוס מולו זה חמור כשלעצמו) ברצינות דיי להעלב מההודעות פה ותתחילו להפנים ללמוד לקרוא לדעת ולטוס במקום להיות עסוקים בלהפגע מההודעות פה.. המטרה לא לפגוע אלא לעזור וללמד ולגרום לכם להפנים שאומנם זה משחק אבל אם מישהו לא יודע משהו זה הורס לנו את הכיף וחבל וזה גם מראה על גישה לא מקצועית אור זאת גם הבעיה שלך צר לי ב- VATSIM בניגוד למסגרות אחרות צרי לדעת הכל כדי לטוס לקנדה צריל לדעת גם VFR גם ניוט VOR ולא לחכות להשתמש בזה ריתוקים צריך לדעת לבצע ובכל זאת נדיר (לפחות בארץ) שמשתמשים בהם. בעע אני יודע VOR .. הניסוח לא היה נכון... התכוונתי.. "זה גם בדיוק הקטע אני לא ידע VOR (אני יודע אבל) יטוס לי לקנדה ועד שאני לא יצטרך להשתמש בזה שם אני לא יהיה בבעיה... ותמשיכו את שער ההודעה שלי זה כמו המקרה עם נמרוד על איזה מטוס שטס לכיוון ישראל בגובה FL300 ... עד היום יכול להיות שהוא טס ככה חופשי.. עז שזה הגיע למקרה שמטוס הגיע מולו באותו נתיב וגובה וכמעט נכנס בו.. (זה שהוא לא היה בתא טייס והיה יכול לתקן את המעוות כשראה את המטוס מולו זה חמור כשלעצמו) ברצינות דיי להעלב מההודעות פה ותתחילו להפנים ללמוד לקרוא לדעת ולטוס במקום להיות עסוקים בלהפגע מההודעות פה.. המטרה לא לפגוע אלא לעזור וללמד ולגרום לכם להפנים שאומנם זה משחק אבל אם מישהו לא יודע משהו זה הורס לנו את הכיף וחבל וזה גם מראה על גישה לא מקצועית
Eliran-VFS1 פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אין יותר מידי מה להוסיף אך אני רוצה להגיד רק דבר אחד! כול אחד שניסה לשאול שאלה וקיבל תשובה:" לך תקרא מדריכים" שלא יתייאש יש עדין אנשים שרוצים לעזור (כמו שראיתם ברוב התגובות) , שיפנה אלי ואנסה לכוון אותו לחומר עצמו או שאעזור לו בצורה אישית במסגרת מה שאני כן מבין. ובהצלחה בהמשך לכולם.
Nevo Dar-Perl פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לחוקים של וואטסים ? אני באמת רוצה לעבור שמה על כל החוקים ולהכניס אותם טוב טוב לראש כי אף פעם לא קראתי אותם ואת אלה שאני יודע אני לא תמיד זוכר... אז בבקשה לינק לחוקי VATSIM אם מישהו יכול לתת לי. תודה מראש.
gal_d פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אולי כדי שכולם יקראו את החוקים כדי שיבינו מה מותר ומה אסור!!! וגם אם מישהו יכול אז לתרגם אותם לאלה שקצת קשה להם עם האנגלית (כמוני :oops: ) אבל בטוח מתאמצים להשתפר ולהבין.
Elad Zeierman פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 כנס לאתר הראשי של VATSIM בצד שמאל יש REGULATION אזהרה זה ארוך מאוד ומשעמם ויש כמה מסמכים בנוסף אני ממליץ על על התוספת של הכללים שלנו באטתר של VATIL ניתן להורדה גם בעברית למעלה בתפריט ל REFERENCE ואחר כך ל- REGULATION
iroth פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מקור מידע מצויין לכולם (גם לבעלי נסיון או כאלה שחושבים שהם בעלי נסיון כמוני :oops: ), מומלץ בחום! באתר VATSIM בצד שמאל יש הפניה ל-PILOT RESOURCE CENTER זה מחייב הרשמה נפרדת (משתמשים במספר VATSIM וסיסמה אחרת). מתחת לזה יש קורס בסיסי לטייסים. נכנסתי מסקרנות וזה פשוט מצויין - גם מסביר את הדרישות הבסיסיות מבחינת ידע, גם עובר על כללי התנהגות ועונה על שאלות שנשאלו פה כמו למשל האם ניתן לעזוב את המחשב באמצע טיסה. וגם כתוב בשפה וברוח מאד נעימה. אני הולך לעבור את הקורס הבסיסי הזה, כולל בחינות! ולמי שמתקשה באנגלית (וגם לאלה שלא) אני מזכיר שוב לטובה את המדריכים לטייס באתר החטיבה
Moshico Biller פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אילן אני לא יודע למה כתבת את זה אבל עם זה היה ילד בן 14 הייתי מבין..... :roll:
Ilan Jonas פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מושיקו תרגע. ראית שכולם כולל אני הסתייגו ממה שעופר אמר בקשר אליך. במילים פשוטות: תהיה מבסוט ותשתוק.
Moshico Biller פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 לפי הבנתי מה שעופר אמר זה שהוא לא נתקל בשמות כמו מושיקו הוא ניתקל בשמות כמומ ויקטור שמות ישנים כאלה ומושיקו זה בעצם משה.... לא חשוב שלא הבנתי מה הוא ניסה להסביר פה אבל טוב..... ואפילו עם כולם הסתייגו למה שעופר אמר? אז מה? אני מכיר פה לא פחות מ20% שמשקרים לי.... ועם זה לא עכשיו זה פעם! אני ממש לא מבין מה הולך פה בפורום בזמן האחרון! אני גם לא מבין את עופר אני אף פעם לא באתי ופתחתי אשכול ואמרתי למישהו משהו (התלוננות) אבל זה כבר נמאס אני לא מבין עד עכשיו למה כל אחד פה לא משווה את השני באותה רמה ובגובה האף כי עם אני עכשיו בא וכותב על משהו משהו כולם יתחילו לצעוק עליי ולהתעצבן עליי אבל עם מישהו כמו _______(אחד מהותיקים והמעולים פה) יגיד משהו בעיקרון כמו מה שאני אמרתי אז כולם יביאו לו את הפרצוף הצבוע כמו והדברים האלה.....
Ilan Jonas פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 ----------------------------------------------- זה קו אדום שמתחתיו לא תוזכר יותר המילה מושיקו. לכל מי שיש משהו רציני לומר, בבקשה.
Or Netzer פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 הבעע הזה חס וחלילה טפו טפו לא היה מכוון אל אף אחד ... אפילו לא כללית.. הבעע הזה זה רק שלא הבינו נכון את התגובה שלי... זה היה משהו כזה בעע... אלעד לא הבנת את התגובה שלי.. וחס וחלילה לא עליך ולא על אף אחד אחר ולא בהכללה
Boeing744 פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 היי אילן, אני מודה לך שמחקת את מה שרשמתי מתוך עצבים מקודם ואני מתנצל על כך. הענין הוא שהתגובה של אור כנראה לא הובנה נכון על ידי, היות והסברתי את עצמי לא נכון באחת התגובות הקודמות לדבריו של אורן. אני מבקש מכום שירגעו קצת, תמשיכו לטוס, תלמדו מגל אוסלנדר דוגמא טובה לכך שבעזרת קריאת מדריכים, ילד בן 15 שלמד מדריך שלם של PSS A340 לבד, ואת אלמוג כמובן לא צריך להזכיר. אז לילה טוב לכולכם
Or Netzer פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 היי אילן, אני מודה לך שמחקת את מה שרשמתי מתוך עצבים מקודם ואני מתנצל על כך.הענין הוא שהתגובה של אור כנראה לא הובנה נכון על ידי, היות והסברתי את עצמי לא נכון באחת התגובות הקודמות לדבריו של אורן. אני מבקש מכום שירגעו קצת, תמשיכו לטוס, תלמדו מגל אוסלנדר דוגמא טובה לכך שבעזרת קריאת מדריכים, ילד בן 15 שלמד מדריך שלם של PSS A340 לבד, ואת אלמוג כמובן לא צריך להזכיר. אז לילה טוב לכולכם סליחה על המקרה אם לא הבנת נכון אני צריך לנסח יותר חד וברור את דבריי ומקרים כאלו לא יחזרו...
Itay Zecharia פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אין יותר מידי מה להוסיף אך אני רוצה להגיד רק דבר אחד!כול אחד שניסה לשאול שאלה וקיבל תשובה:" לך תקרא מדריכים" שלא יתייאש יש עדין אנשים שרוצים לעזור (כמו שראיתם ברוב התגובות) , שיפנה אלי ואנסה לכוון אותו לחומר עצמו או שאעזור לו בצורה אישית במסגרת מה שאני כן מבין. ובהצלחה בהמשך לכולם. אני מסכים איתך אלירן. אני באמת מקווה שעדיין ישנם אנשים כאלו. אני אצטרף אליך ואשמח לעזור לכל חבר בחטיבה. כל מי שירצה מוזמן לפנות אליי בMSN. אקבל אותו ואעזור לו בשמחה רבה.