Yarden Ben-Dor פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 אוקי חברייה, אז ראיתם שלא שמתי כאן לאחרונה תמונות... זאת בשל הצביעה החדשה.. היא כוללת את כל צי ה767 בצביעה פוטוריאליסית בעלת איכות גבוהה ודיוקים מירביים שלא ראיתם עד כה. האנטנות צבועות כפי שצריך, ישנם הבדלים בצביעה וגם באמיתי בין מטוסי ה258 וה27E, לא רק בדלתות ההעמסה שלהם אלא בפיזור החלונות שלאחר דלת החירום שהם שונים זה מזה.. כמו כן גם ה4X-EAJ החדש כלול בחבילה, כמו כן עיצבתי אורות לילה חדשים על מנת להתאים אותם עם הסביבה הקיימת ולהתאים אותה עם האפקטים שפוסקיי עשו.. בשעה זו החבילה מועלית לאבסים ותהיה ניתנת להורדה עוד הלילה, כמו כן אני יעלה אותה בדקות הקרובות גם לflightsim.com. בנתיים, תהנו מהתמונות.. ותגידו לי דוגרי מה יותר שווה, הצביעה של IFS? או זה? חח נראה אתכם מתלבטים..
רפאל פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 ירדן !! זה ענק !!! לא האמנתי שתעשה את זה. ישר כוח תסתכל איך העבודות שלך יניבו פרי וגם המאמץ לא לשווא. אני הולך להוריד! אני אטוס גם עם שלך וגם עם של אתיופיאן איירליינס. ברור ששלך הכי טוב אלא מה של מי ?!
Ido Rosenthal פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 יפה מאוד ירדן :!: :!: 3 שאלות: איזה מודל זה ? ואם הוספת לזה פאנל של 767 (אם כן אז איזה?) ? והשאלה השלישית שבטח מעניינת את כולם: מה הלאה ?
Yarden Ben-Dor פורסם יוני 28, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2004 תודה רבה על המחמאות! עידו הנה התשובות: המודל הוא של פוסקיי לעומת IFS שהוא iFDG. הסיבה שלא עשיתי את זה במודל שלiFDG הוא בגלל שיש פאקים במודל בעיקר באף שמחליאים אותי פשוט ככה... אז העדפתי מטוס שנראה יותר טוב על אחד שפותח דלתות.. בנוגע לפאנל, אם אתה משתמש בFS2002, וכן, הצביעה מתאימה לFS2002 לאלה שתקועים שם עדיין! אז תשתמש בפאנל של PIC! אם אתה בFS2004 ועדיין רוצה להשתמש בזה של הPIC יש איזשהם פאטצ'ים מסורבלים כאלה שבסוף יביאו לזה שהפאנל יעבוד איכשהו במצב אפשר להגיד נורמלי.. אם אתה לא רוצה יש היום פאלים חינמיים כמובן שלא עם הפונקציות של הPIC... רק נותר לחכות ל767PIC2 ועכשיו לגלולת הכותרת: מה הלאה? אני מתכנן מתישהו להשלים את החבילה של ישראל איירלינס 757 ולעדכן אותו לשנת 2004. כלומר לשנות את הEBT חזרה לאל על, לEBO להוסיף את הלוגויים האלה של השטיח המעופף אם אני לא טועה, וכמובן המטוס החדש החכור ממרטינאיר, הEBY... אחרי זה שייצא הFlight1 atr72 מישהו חייב לצבוע אותו לארקיע... אחרי זה... לא יודע... אלוהים גדול
Ido Rosenthal פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 yardenbe כתב: אחרי זה... לא יודע... אלוהים גדול רעיון: 7E7 של אל על עוד משהו, אל תשכחו שזה סימולטור ואנחנו יכולים להנות מהרבה דברים שהטייסים האמיתיים לא יכולים להנות מהם אז גם איירבסים של אל על לדעתי יתקבלו בברכה...
Itamar Koren פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 כפיים!!! אתה תותח ירדן תודה רבה עשית עבודה נהדרת :wink:
e_dor פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מדהים ! התמונה האחרונה בלילה ממש יפה ! כל הכבוד לך, ממש מדהים, וזה ברור שאין התלבטות (בלי להעליב את IFS) :wink:
Almog Atar פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 ירדן אתה תותח אני מסדר לך ג'וב שיצא הPMDG 744 אתה צובע אותו כל החבילה !
Eliran-VFS1 פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 כול הכבוד ירדן! תמשיך ככה. כול יצירה שלך מדהימה יותר מהקודמת!
alon_a פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 ירדן אין כמו הצביעות שלך! אני כבר עכשיו מסלק את הIFS ומתקין את שלך!!! מה היינו עושים בלעדיך?! מה הפורייקט הבא אם אפשר לדעת?
hagay פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 תמונות מדליקות, אבל אני לא מצליח למצוא את הקובץ , יש לי רק ל2002, בבקשה אם אפשר לינק, או שעדיין זה לא עלה לAVSIM :shock:
e_dor פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 hagay כתב: תמונות מדליקות,אבל אני לא מצליח למצוא את הקובץ , יש לי רק ל2002, בבקשה אם אפשר לינק, או שעדיין זה לא עלה לAVSIM :shock: מתוך ההודעה של ירדן: ציטוט בשעה זו החבילה מועלית לאבסים ותהיה ניתנת להורדה עוד הלילה, כמו כן אני יעלה אותה בדקות הקרובות גם לflightsim.com.
alon_a פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 hagay כתב: תמונות מדליקות,אבל אני לא מצליח למצוא את הקובץ , יש לי רק ל2002, בבקשה אם אפשר לינק, או שעדיין זה לא עלה לAVSIM :shock: החבילה נמצאת כבר באבסים! חפש ב WAT'S NEW והחבילה אחלה אני הרגע בודק אותה
Rubee פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 ido_ כתב: yardenbe כתב: אחרי זה... לא יודע... אלוהים גדול רעיון: 7E7 של אל על עוד משהו, אל תשכחו שזה סימולטור ואנחנו יכולים להנות מהרבה דברים שהטייסים האמיתיים לא יכולים להנות מהם אז גם איירבסים של אל על לדעתי יתקבלו בברכה... למה לא של ארקיע? :roll:
Itay Zecharia פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 מ-ד-ה-י-ם-! ירדן אתה פשוט מלך!!!! כל הכבוד :wink:
alon_a פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 Rubee כתב: ido_ כתב: yardenbe כתב: אחרי זה... לא יודע... אלוהים גדול רעיון: 7E7 של אל על עוד משהו, אל תשכחו שזה סימולטור ואנחנו יכולים להנות מהרבה דברים שהטייסים האמיתיים לא יכולים להנות מהם אז גם איירבסים של אל על לדעתי יתקבלו בברכה... למה לא של ארקיע? :roll: ממתי לארקיע יש כסף? אבל לא משנה מה שחשוב זה שאל על היא חברת התעופה הלאומית! ד''א ארקיע באה מאל על!
Nevo Dar-Perl פורסם יוני 28, 2004 דיווח פורסם יוני 28, 2004 Atar Almog כתב: ירדן אתה תותח אני מסדר לך ג'וב שיצא הPMDG 744 אתה צובע אותו כל החבילה ! גם אני הייתי רוצה לראות את ירדן צובע את ה PMDG 744 בצבעי אל על... ואני בטוח ב-99.9% שהוא יעשה את זה כפי שאנו מכירים אותו הוא תותח אחד גדול שיודע לצבוע !!! ותאמינו לי גם בלי שאנחנו היינו מבקשים הוא היה קופץ וצובע כל דבר חדש שיוצא... בכל מקרה תודה רבה לך ירדן וכפי שאמרתי (וכל החטיבה 10000000 פעמים) אתה תותח ומוכשר ותודה גדולה על הכל (גם על הדברים שצבעת וגם על הדברים שתצבע- אני גם אגיד תודה בעתיד שוב ושוב).
×�הרון VATIL2 פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 ירדן, שלום, תודות וברכות על השלמת הפרוייקט של צי 767 . עבודה יפה !!! 2 הערות לסדר: 1. ההשוואה (המתבקשת) עם הדגם של IFS לדעתי מיותרת ולא במקום. אפילו כבדיחה....כבודם במקומו מונח ויש לכבד את עבודתם. 2. מכיוון שהרבה חברים מתלבטים לגבי פאנל מתאים ל-767 ב-2004, יש לי פאנל מעניין ויעיל מאד בו אני משתמש בצי ה-757 ו- 767 שלי. מי שמעוניין בפרטים נוספים, שייצור איתי קשר. בהצלחה בפרוייקטים הבאים וקיץ טוב.