e_dor פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 אהלן. בתחילת החופש אמרתי לעצמי: "למה שלא אנצל את החופש לעדכון של EBY ?" לא התווכחתי עם עצמי (בכל זאת, זה נראה לא שפוי להתווכח עם עצמך) אז חיפשתי לי תמונות של EBY, ביקשתי מאנשים תמונות והגעתי למסקנה שעדכון כזה רק יעזור. אז הוצאתי עדכון. כל המידע על השינויים נמצא בקובץ הזיפ של התיקון שניתן למצוא כאן: http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search וכאן תוכלו למצוא את הטקסטורה המקורית שלי: http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search וכאן תוכלו למצוא את חבילת ה-757 של ירדן בן דור שכוללת גם את המודל: http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search בכדי להתקין את העדכון צריך להוריד את המטוס של POSKY, את הטקסטורה שלי ועליה את העדכון הזה, תהנו. הנה תמונה כללית של המטוס לאחר השיפורים: תודה ענקית ללבון שנתן לי תמונות שמאוד עזרו לי ! מקווה שתהנו עד שירדן יוציא את הEBY שלו וכולם יתחילו לטוס בו, אשמח לפידבקים.
Itay Zecharia פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 יצא לך ממש מוצלח... תצפה לדיון תמונות נוסף בקרוב יחד עם EBY :wink:
e_dor פורסם יוני 29, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2004 יצא לך ממש מוצלח...תצפה לדיון תמונות נוסף בקרוב יחד עם EBY :wink: ייש ! מת עליו וממש אוהב לראות תמונות שלו (הלוואי ואטוס בו מתישהו).
Yarden Ben-Dor פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 יופי של עדכון, מצפה לראות ממך צביעות נוספות בהמשך
alon_a פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 יצא לך ממש מוצלח...תצפה לדיון תמונות נוסף בקרוב יחד עם EBY :wink: ייש ! מת עליו וממש אוהב לראות תמונות שלו (הלוואי ואטוס בו מתישהו). באמת שווה לטוס במטוס היפה הזה! הוא ניראה מבפנים הרבה הרבה יותר חדיש ביחס לEBO אני מת על סאן דור תודה דור!
רפאל פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 ממש מגניב. אני חייב לטוס עם "סאן-דור" נתיבי אוויר ישראליים. כלומר בינלאומיים.
e_dor פורסם יוני 29, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2004 תודה לכולכם על הפרגון. וירדן, קשה לי להתחרות ברמות גבוהות ממני :wink: ואני אטוס בפסח הבא לכבוד הימולדת שלי שבאפריל להולנד לגמרי לבד. (טס לבד, לדודים שלי). אולי אטוס בחמוד הזה, לכו תדעו :roll:
alon_a פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 דור יש לך בעיה עם הדלת! כשפותחים את הדלת רואים רק חצי מהסמל של קשרי תעופה ולא את כולו
e_dor פורסם יוני 29, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2004 דור יש לך בעיה עם הדלת! כשפותחים את הדלת רואים רק חצי מהסמל של קשרי תעופה ולא את כולו מוזר, כשאני בדקתי זה היה מעולה .... מצטער על התקלה.
alon_a פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 דור יש לך בעיה עם הדלת! כשפותחים את הדלת רואים רק חצי מהסמל של קשרי תעופה ולא את כולו מוזר, כשאני בדקתי זה היה מעולה .... מצטער על התקלה. לא משנה המטוס אחלה והכל טוב :wink:
e_dor פורסם יוני 29, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2004 דור יש לך בעיה עם הדלת! כשפותחים את הדלת רואים רק חצי מהסמל של קשרי תעופה ולא את כולו מוזר, כשאני בדקתי זה היה מעולה .... מצטער על התקלה. לא משנה המטוס אחלה והכל טוב :wink: חחחח אחלה, שמח שאהבת אותו. ואשמח גם לראות תמונות שלו מהסימולטור (אני יודע איך הוא נראה אבל אני רוצה לראות טיסות של אנשים איתו, אז אם בא לכם - אני ממש אשמח).
alon_a פורסם יוני 29, 2004 דיווח פורסם יוני 29, 2004 דור יש לך בעיה עם הדלת! כשפותחים את הדלת רואים רק חצי מהסמל של קשרי תעופה ולא את כולו מוזר, כשאני בדקתי זה היה מעולה .... מצטער על התקלה. לא משנה המטוס אחלה והכל טוב :wink: חחחח אחלה, שמח שאהבת אותו. ואשמח גם לראות תמונות שלו מהסימולטור (אני יודע איך הוא נראה אבל אני רוצה לראות טיסות של אנשים איתו, אז אם בא לכם - אני ממש אשמח). אני יעשה לך יום טוב בצילומים השניים אחרי שאני יצלם את הסקרין שוטים הראשונים שלי
e_dor פורסם יוני 29, 2004 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2004 דור יש לך בעיה עם הדלת! כשפותחים את הדלת רואים רק חצי מהסמל של קשרי תעופה ולא את כולו מוזר, כשאני בדקתי זה היה מעולה .... מצטער על התקלה. לא משנה המטוס אחלה והכל טוב :wink: חחחח אחלה, שמח שאהבת אותו. ואשמח גם לראות תמונות שלו מהסימולטור (אני יודע איך הוא נראה אבל אני רוצה לראות טיסות של אנשים איתו, אז אם בא לכם - אני ממש אשמח). אני יעשה לך יום טוב בצילומים השניים אחרי שאני יצלם את הסקרין שוטים הראשונים שלי תודה, אני מעריך את זה. ואני גם אשמח לראות את הראשונות :wink: