Yarden Antebi פורסם נובמבר 7, 2009 דיווח פורסם נובמבר 7, 2009 לדעתי המודל שלהם נראה מדהים, ואחרי שיהיה לי מחשב חדש והכל, אני קונה את זה. חיכיתי המון זמן ל A320 מקצועי וקל על ה FPS (בניגוד ל WILCO) http://www.airsimmer.com/products.htm
אורח פורסם נובמבר 7, 2009 דיווח פורסם נובמבר 7, 2009 סוף סוף! כ"כ חיכיתי לאיירבאס נורמלי! שימו לב למחיר של חבילת הAdvanced 90 דולר!! השתגעו.
Yarden Antebi פורסם נובמבר 7, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 7, 2009 חבילת האדבנסד כוללת את כל סדרת ה A32X, שזה מה 318 עד 321 לה אני מחכה...
תומר עינבר פורסם נובמבר 7, 2009 דיווח פורסם נובמבר 7, 2009 וואו! החדשות הטובות ביותר שקיבלתי השבוע תודה רבה רבה על העדכון!
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 8, 2009 דיווח פורסם נובמבר 8, 2009 יודי מסר לי להגיד לכם שעם השחרור הוא מקווה שהוא יוכל להוציא לכם איזה ישראייר קטן או שניים בקרוב
Ofir Lavi פורסם נובמבר 9, 2009 דיווח פורסם נובמבר 9, 2009 yardenbe כתב: יודי מסר לי להגיד לכם שעם השחרור הוא מקווה שהוא יוכל להוציא לכם איזה ישראייר קטן או שניים בקרוב חחחח יש מצב לאיזה A321 Alitalia?
Yarden Antebi פורסם נובמבר 9, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2009 אתה דואג לאליטליה? יהיה כל כך הרבה כאלה...
YOYOYO פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 הודעה חשובה לכולם: לא יהיה עדכון של הבייסיק לאנוונסד!!! אם אתם רוצים מטוס מלא עם כל המערכות כמו שהובטח, הכי כדאי לחכות שהם ישחררו את האדוונסד
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 הם מוכרים בנפרד את הגרסה של FS9 וFSX?
Bob Klein פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 אם ניתן להסיק משהו לגבי עתידם של תוספים מורכבים על פי ההתנהלות של אירסימר, הרי שהעתיד איננו ורוד כלל וכלל. עושה רושם שהגענו לנקודה שדרגת הפיתוח הנדרשת גדולה מדי עבור רוב אם לא כל מפתחי התוספים. האם זה הזמן להכריז על מותו בטרם עת של מייקרוסופט פלייט סימולטור?
Yarden Antebi פורסם נובמבר 10, 2009 מחבר דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 YOYOYO כתב: הודעה חשובה לכולם: לא יהיה עדכון של הבייסיק לאנוונסד!!! אם אתם רוצים מטוס מלא עם כל המערכות כמו שהובטח, הכי כדאי לחכות שהם ישחררו את האדוונסד יאפ לזה אני מחכה. רק אני לא יודע אם להזמין ל 9 או X, אני מניח שהמחשב החדש יצליח להריץ לי FSX אבל לא יודע אם אני אחליט לעבור אליו לחלוטין
Bob Klein פורסם נובמבר 10, 2009 דיווח פורסם נובמבר 10, 2009 MaD_VipeR כתב: YOYOYO כתב: הודעה חשובה לכולם: לא יהיה עדכון של הבייסיק לאנוונסד!!! אם אתם רוצים מטוס מלא עם כל המערכות כמו שהובטח, הכי כדאי לחכות שהם ישחררו את האדוונסד יאפ לזה אני מחכה. רק אני לא יודע אם להזמין ל 9 או X, אני מניח שהמחשב החדש יצליח להריץ לי FSX אבל לא יודע אם אני אחליט לעבור אליו לחלוטין קרא בעיון את ההודעה של אירסימר - לא ברור עדיין מתי ואם בכלל תצא החבלה המתקדמת, או במילים אחרות, המטוס האמיתי.