עבור לתוכן
moti

סינרי לנתב"ג

Recommended Posts

פורסם

אהלן חבר'ה, רציתי לדעת למה בסינרי של נתב"ג אין את טרמינל 4 (הביתן הכתום שנמצא בעיקול ל 03) ולמה אין את המטוסים של חיל האויר שתמיד חונים בדרך ל 26

- ההרקולסים וה- 707 ?

אם תוסיפו את החנייה של חיל האויר יוכלו גם לנחות בנמל טייסים של הרקולסים ובואינגים ויחנו בחנייה האמיתית שלהם וכך יפתחו עוד אופציות לשימוש בנמל...?

פורסם

טרמינל 4 קיים בסינרי בגרסה 0.61 אבל זאת לא הגרסה ששוחררה לציבור(0.51). לא נראה לי גם שנשחרר אותה.

האזור של חיל האוויר קיים בסינרי. רק שהחניות לא מסומנות.

פורסם

חנן,

למה 061 לא יצא לאויר העולם ?

האם מתוכנן 071 :wink:

רן.

פורסם
חנן,

למה 061 לא יצא לאויר העולם ?

האם מתוכנן 071 :wink:

רן.

האמת, לא יודע...

אין הבדלים גדולים בין זה למה שכן יצא... עקרונית זה רק טרמינל4 שמשה הוסיף. זה גם עובד פחות טוב על 2002(בעיה עם ספרייה מסויימת).

לא יודע עדיין איזה מספר יהיה לזה אבל יש משהו בתיכנון.... אני עובד על טרמינל 3...

שיהיה מה להציג תראו...

אגב, יש למישהו מושג מתי תצא(אם עוד לא יצאה..) דפית קרקע חדשה לנתב'ג, עם האזור החדש והטקסי מייק? מהתמונות שיש לי בנתיים קצת קשה לראות איפה בדיוק לסמן את החניות והכל...

פורסם

אני חושב שאין לך ברירה אלא לחכות שיפתחו את הטרמינל החדש ודפיות חדשות ייכנסו לתוקף. עדיין לא פורסם כלום בנוגע למסלולים החדשים.

עוד משהו אני לא יודע אם עבדת איתו אבל יש לי בבית את ANNEX14 ICAO שם מפויעים כל הסטנדרטים שך ICAO לגבי מבנה שדה תעופה בעיקר לגבי שילוטים ותאורות אשמח לעזור לך בנוגע לזה וגם ראיתי לא מעט סתירות אחרי שנסעתי עם חבר על המסלולים בנתב"ג.

בעיקר בנוגע לתאורות ושילוטים.

פורסם

בעדכון האחרון לפמ"ת כבר יש את הרחבה החדשה (נספח ב2).

יש שם את מסלול הסעה M (מול Z). החניות מול השרוולים ממוספרות B C ו-D לשלושת השרוולים, מספרים 2-9 (כלומר B2 B3 B4 וכו').

פורסם

יש שם את מסלול הסעה M (מול Z). החניות מול השרוולים ממוספרות B C ו-D לשלושת השרוולים, מספרים 2-9 (כלומר B2 B3 B4 וכו').

אני חושב שזה לא ממש קשור אבל יש אתר העדכון של הפמ''ת באינטרנט? אם כן אז איפה?

פורסם

הטרמינל החדש נמצא מול הZ? בערך מול הזולו

אז הZ מאונך פחות או יותר לא בול זוית ישרה לK אז K מקביל לטרמינל החדש ולM 8) בסיס של הנדסה חח

או שאני טועה ואתם לא מדברים על זה :oops:

פורסם

חנן, אחרי שאני שוחררתי מהבצפר... יש לי הרבה זמן לעזור לך ולמשה להחיות את הסינרי הזה... אני מבחינת טקסטורות. אתם מבחינת בנייה.. כאן יש צוות מנצח.. דיברתי רבות עם משה בקשר לבניית הסינרי, והסברתי לו מה צריך לעשות ומה אני ינסה לעשות כדי להגיע לרמת מקצוענות כמו שלא קיים עוד בארץ... אתם מכירים אותי שאני ברמות שלי לא מתפשר. אם נוכל בעזרת כולנו לשנות את מסלולי ההסעה, המסלולים, השטח ליד למשהו יותר ריאליסטי: כלומר טקסטורת מסלולים ייחודית ומדוייקת, מסלולי הסעה עם אפקטים כמו על המסלולים וכמו שנראים בנתב"ג, פני השטח מסביב כלומר שלא יהיה טקסטורת אדמה "default" אלא משהו שאני ינסה לעשות.. הכי מושלם זה לקבל תצ"א של המקום אבל ברזולוציה טובה, אבל זה בלתי אפשרי.. אז הדבר מאפשר לנו רק יצירה של אדמה חדשה בצביעה ידנית על פי המאפיינים בתמונה.. זאת הולכת להיות עבודה קשה, אבל אם ניתן טיפה מעבר למקסימום שלנו, התוצאה תהיה משהו מדהים וייצוג מכובד של ישראל על מפת הסינרים היפים הקיימים.. אני רוצה להגיע לאיכויות דומות למלטה, למילאנו, לכרתים, ועוד כמה סינרים חינמיים באמת אבל באמת איכותיים!

חנן, בקרוב המסנג'ר שלי יחזור לעבוד אז נתחיל לגלגל את הרעיון הזה הלאה! :D

פורסם

אני חושב שזה לא ממש קשור אבל יש אתר העדכון של הפמ''ת באינטרנט? אם כן אז איפה?

עידכון של הפמ"ת, ודפיות לכל השדות תוכל למצוא באתר של אגודת התעופה הכללית:

http://www.aopa-israel.org.il/

אפיק 8)

פורסם

יש מצב שמישהו סורק ושולח לי את הדפית הזאת..?

חנן, אחרי שאני שוחררתי מהבצפר... יש לי הרבה זמן לעזור לך ולמשה להחיות את הסינרי הזה... אני מבחינת טקסטורות. אתם מבחינת בנייה.. כאן יש צוות מנצח.. דיברתי רבות עם משה בקשר לבניית הסינרי, והסברתי לו מה צריך לעשות ומה אני ינסה לעשות כדי להגיע לרמת מקצוענות כמו שלא קיים עוד בארץ... אתם מכירים אותי שאני ברמות שלי לא מתפשר. אם נוכל בעזרת כולנו לשנות את מסלולי ההסעה, המסלולים, השטח ליד למשהו יותר ריאליסטי: כלומר טקסטורת מסלולים ייחודית ומדוייקת, מסלולי הסעה עם אפקטים כמו על המסלולים וכמו שנראים בנתב"ג, פני השטח מסביב כלומר שלא יהיה טקסטורת אדמה "default" אלא משהו שאני ינסה לעשות.. הכי מושלם זה לקבל תצ"א של המקום אבל ברזולוציה טובה, אבל זה בלתי אפשרי.. אז הדבר מאפשר לנו רק יצירה של אדמה חדשה בצביעה ידנית על פי המאפיינים בתמונה.. זאת הולכת להיות עבודה קשה, אבל אם ניתן טיפה מעבר למקסימום שלנו, התוצאה תהיה משהו מדהים וייצוג מכובד של ישראל על מפת הסינרים היפים הקיימים.. אני רוצה להגיע לאיכויות דומות למלטה, למילאנו, לכרתים, ועוד כמה סינרים חינמיים באמת אבל באמת איכותיים!

חנן, בקרוב המסנג'ר שלי יחזור לעבוד אז נתחיל לגלגל את הרעיון הזה הלאה! :D

דבר איתי שהמסנג'ר שלך יעבוד. טקסטורות זה באמת לא התחום הכי חזק שלי...

אני יודע למה אתה מתכוון בקשר לקרקע מסביב. ניסיתי פעם לעשות משהו קצת דומה אבל זה לא יצא כל משהו...

באמת חבל שאי אפשר להשיג תצ'א מספיק טוב לזה...

פורסם

אפשרות נוספת היא לבקש עזרה מניר יוצר הסינרי המדהים של שדה דוב :idea:

הוא בטוח יכול לעזור בכמה תחומים :P

פורסם

אפיק אני מכיר את האתר הזה ואין שמה את העדכון

ואני מבקש למי שיש את העדכון אחרון אז אם זה אפשרי לסרוק ולשלוח לי בבקשה ואני אודה לו מאוד

ולגבי הסינרי אני מאמין שאם כל מי שיכול לתרום יתרום ויהיה גיבוש בין היוצרים יצא סינרי מדהים

כמו כן חשבתי על אפשרות לעשות גם את הבפנים של הטרמינל כלומר רק את מה שרואים מבחוץ כדי שיהיה ראליסטי יותר אני מאחל לכל מי ישתתף ביצירת הסינרי הזה בהצלחה

פורסם

כמו כן חשבתי על אפשרות לעשות גם את הבפנים של הטרמינל כלומר רק את מה שרואים מבחוץ כדי שיהיה ראליסטי יותר אני מאחל לכל מי ישתתף ביצירת הסינרי הזה בהצלחה

אולי ריאליסטי יותר, אבל גם גוזל יותר משאבים.

ביצועים הרבה יותר חשובים מיופי פנימי של הטרמינל. כל הקטע בFS זה לטוס ולא לעשות קניות בדיוטיפרי ככה שזה גם לא כלכך חשוב...

פורסם

ביצועים הרבה יותר חשובים מיופי פנימי של הטרמינל. כל הקטע בFS זה לטוס ולא לעשות קניות בדיוטיפרי ככה שזה גם לא כלכך חשוב...

הבנתי ויש לי שאלה: בסינרי תהיה אפשרות התחברות לשרוול עם רכבי שרות כמו בסינרים של simflyers? כי יחד עם החבילות שלהם באים גם jetdock ו serviceArmada שהג'ט דוק זה השרוול שמתחבר כולל המערכת הנחייה הזאתי והסרוויס ארמדה זה הרכבי שירות

פורסם

הבנתי ויש לי שאלה: בסינרי תהיה אפשרות התחברות לשרוול עם רכבי שרות כמו בסינרים של simflyers? כי יחד עם החבילות שלהם באים גם jetdock ו serviceArmada שהג'ט דוק זה השרוול שמתחבר כולל המערכת הנחייה הזאתי והסרוויס ארמדה זה הרכבי שירות

אני רוצה לעשות משהו כזה...

בניסויים שערכתי זה הצליח לי חלקית = עבד אבל עם בעיות(לא כאלה שאי אפשר לפתור...)

הצלחתי לגרום לשרוול לנוע לפי תדר הNAV2 אבל עוד לא ניסיתי לעשות משהו עם התאמות לגדלי מטוסים שונים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...