4X-OYK פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 לא יודע למה אף פעם לא שאלתי אבל איזה נתיב אווירי עובר מעל כפר סבא? פשוט בשעות הערב יש תנועה רבה כאן מלמעלה.
Idan Traub פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 אם אתה מדבר על תנועה גבוה רב מעל ל10 אלף רגל אז זה הנתיב כניסה לירדן . פרט לזאת יש את הנתיב בין VOR NAT לבן גוריון שעליו עוברת תנועה אזרחית וצבאית צפונה בערך בגובה 6 אלף רגל . גובה יותר גבוה מ12 אלף רגל +- זה כבר כמעט תמיד תנועה של ח"א לאזורי האימון שלו . חוץ מיזה יש את כל התנועה של הפחנועים המעופפים שמעל כל אזור השרון .
אורח Yarden Salvi פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 אם אני לא טועה אזור 9 יוצא בקרבת כפר סבא.
Idan Traub פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 yardensalvi כתב: אם אני לא טועה אזור 9 יוצא בקרבת כפר סבא. אזור תשע דווקא נגמר בבצרה ככה שאם אתה בתוך כפר סבא אתה לא תראה תתנועה הזאת וגם לא מאזור שמונה . עד גובה 10 אתה תראה בעיקר תנועה מזרחית טיפה טסה דרום-צפון ולהפך בקו בין בן-גוריון לNAT וכמובן שתנועה קלה בין בצרה לגני-עם . בימים שיש ראות טובה רואים תתנועה של הרצליה ואת קצה האזורים בקושי מזהים .
4X-OYK פורסם דצמבר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 את הרצליה אני רואה כל יום בצהריים אני רואה את הססנות. למען האמת זה מטוסים גדולים. יכול להות שזה הנתיב כניסה לירדן.
Idan Traub פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 4X-OYK כתב: את הרצליה אני רואה כל יום בצהריים אני רואה את הססנות.למען האמת זה מטוסים גדולים. יכול להות שזה הנתיב כניסה לירדן. באיזה כיוון וגובה הם טסים בערך?
4X-OYK פורסם דצמבר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 אני לפעמים רואה את המטוס עצמו ממש ולפעמים רק את האורות אך הם לא טסים ממש גבוה. כיוון אין לי מושג אני יבדוק היום.
Idan Traub פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 בשעות הלילה יש הרבה תנועה של ח"א באזור .... זה או ח"א או ירדנים .
4X-OYK פורסם דצמבר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 תודה רבה. אני יזהר שהטייס לא יחליט שבא לו להרוס איזה עיר יהודית
Idan Traub פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 4X-OYK כתב: תודה רבה.אני יזהר שהטייס לא יחליט שבא לו להרוס איזה עיר יהודית אל תדאג הם יודעים מה הם עושים :!:
4X-OYK פורסם דצמבר 1, 2009 מחבר דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 ח''א אני שומע כל הזמן את ה F16/15 שלהם כאן מהבית ספר ומהבית.
Idan Traub פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 כשאחד מהם עובר על אזור השרון על הרגליים עם פנים לשמיים :shock:
Ran Ben Shmuel פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 yardensalvi כתב: אם אני לא טועה אזור 9 יוצא בקרבת כפר סבא. איזור 9 ממש לא קרוב לכפר סבא, אבל דווקא איזור 3 כן והגבול הדרומי של האיזור הוא בחלק הצפוני של איזורי התעשייה של כפר סבא.
Doron_Angel פורסם דצמבר 1, 2009 דיווח פורסם דצמבר 1, 2009 4X-OYK כתב: אני לפעמים רואה את המטוס עצמו ממש ולפעמים רק את האורות אך הם לא טסים ממש גבוה.כיוון אין לי מושג אני יבדוק היום. אם תראה את אורות ה-NAV (לבן, ירוק ואדום) תוכל לדעת את כיוון הטיסה
Nir Gonen פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 רק לידע כללי לפי חוקי ICAO אם מסתכלים על המטוס מלמעלה הזווית שאמורים אורות הניווט לייצר הן ירוק - 110 מעלות אדום - 110 מעלות לבן - 140 מעלות מסוג הדברים המשעממים שלומדים בAIR LAW
Shmulik Lin פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 רבותיי מעל ביתי בכפר סבא האזור נקרא 3 וגבולות גזרתו: במערב- כביש2 במזרח -קלקיליה בצפון- טירה בדרום -גבול כ"ס הוד השרון איזור 9: בדרום-טירה בצפון-כביש צומת השרון טול כרם במזרח-כביש טירה טייבה-טול כרם במערב כביש 2 כשבתוכו נמצא VOR נתניה זה ב-CVFR מישהו שמע פעם על SID שקוראים לו SOLIN3 ? מי שלא ...שיבדוק באיזה גובה הוא עובר מעל כ"ס ,למה ולחילופין NAT3 ולמה? אני חושב שכולנו צריכים לדעת מה זה הנ"ל ולמה הוא קורה....מידי פעם
Idan Traub פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 Shmulik - VATIL4 כתב: רבותיימעל ביתי בכפר סבא האזור נקרא 3 וגבולות גזרתו: במערב- כביש2 במזרח -קלקיליה בצפון- טירה בדרום -גבול כ"ס הוד השרון איזור 9: בדרום-טירה בצפון-כביש צומת השרון טול כרם במזרח-כביש טירה טייבה-טול כרם במערב כביש 2 כשבתוכו נמצא VOR נתניה זה ב-CVFR מישהו שמע פעם על SID שקוראים לו SOLIN3 ? מי שלא ...שיבדוק באיזה גובה הוא עובר מעל כ"ס ,למה ולחילופין NAT3 ולמה? אני חושב שכולנו צריכים לדעת מה זה הנ"ל ולמה הוא קורה....מידי פעם יש לך טעות קטנה .... VOR נתניה נמצא מחוץ לגבולות אזור 9 ואני יכול גם להעלות תמונה של מיקומו על גבי צילומי לווין . היציאה לסולין עוברת בידיוק בנתיב שהזכרתי בין NAT לBGN ודרך הנקודה שנמצאת בידיוק על הקו שבינהם KANER . בנוסך הנתיב עובר בידיוק מעל השכונות המזרחיות של כפר סבא ומספר ישובים בשרון שממזרח לכביש 4 .
Shmulik Lin פורסם דצמבר 2, 2009 דיווח פורסם דצמבר 2, 2009 אתה צודק ה-VOR נמצא צפונה לכביש טול כרם צומת השרון ולכן יהיה הוא באזור 13 כמובן מחיר החלודה....
אורח פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 ומה זה הקלקלרים המעופפים {לדעתי זה ססנוס} מעל כוכב יאיר ?
Idan Traub פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 yuv365 כתב: ומה זה הקלקלרים המעופפים {לדעתי זה ססנוס} מעל כוכב יאיר ? לייד כוכב יאיר יש את בועת השרון . בתוך הבועה טסים עשרות מטוסי LSA . מעל החלק הזה של הבועה נמצא גם אזור 9 .
Idan Traub פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 yuv365 כתב: מאיפה הם ממריאים לאן הם טסים ? טסים זה לכל חור בארץ .... לא חסר מנחתי אזמים באזור השרון ובכלל הם יכולים לנחות כמעט בכל מקום.
אורח פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 חחחחח אבל לפעמים אני שומע ממש מטוסים עם מנועי סילון וכולי שעוברים פה או נגיד שאני שומע מנועים שהם יותר חזקים ממנועים של אזמים
Idan Traub פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 yuv365 כתב: חחחחח אבל לפעמים אני שומע ממש מטוסים עם מנועי סילון וכולי שעוברים פה או נגיד שאני שומע מנועים שהם יותר חזקים ממנועים של אזמים אז זה ח"א 85% מהפעמים ותנועה אזרחית לעיתים רחוקות .
אורח פורסם דצמבר 3, 2009 דיווח פורסם דצמבר 3, 2009 יכול להיות שזה מטוסים שבאים אולי מירדן על איזה נתיב מוזר או אולי מטוסים שטסים למזרח ? , אה בעצם לא הגיוני בגלל שכינינו