עבור לתוכן
E.Z

פשוט ביזיון ובמיקרה הזה יותר מזל שכל.....

Recommended Posts

פורסם

בתמונה שנמרוד יפרסם מיד אחרי ההודעה הזאת באמת הפעם מישהו מיכם החליט ללכת רחוק עם החוצפה והלך לישון שהוא מחובר ל VATSIM כאשר הכלל בסיס אומר שאסור להעדר ליותר מ חצי שעה וגם זה אחרי שמודיעים לפקח.

חבר'ה יש גבול לחוצפה פניתי לסופרוויזור שינתק אותו ואפילו דרשתי השעיה סמלית אבל בגלל שהנ"ל עם תיק "נקי" הוחלט רק על ניתוק מהרשת.

כנראה שיש אנשים שלמרות התגובות המדופלמות באשכולות האחרונים לא הפנימו דברים אז כנראה שרק ככה תתחילו להפנים.

יום טוב

פורסם

מה אתם מצפים מילדים בני 12-13

נראה לי שאתם מגזימים עם הרצינות שלכם...

זה בסך הכל משחק...

אנחנו פה בשביל הכיף וההנאה...

וזה הכל וירטאולי באינטרנט...

אז תתחילו לקחת קצת דברים בפרופרוציות...

זו דעתי.

פורסם
  ronenec כתב:

זה בסך הכל משחק...

זו דעתי.

מנוקודת מבטי, יש אנשים שמחשיבים את הסימולטור לא ל"משחק" אלא לדרך למידה של מה שקורה בחיים האמיתיים ולנסות לחקות את זה עד כמה שאפשר.

חברה שלא לוקחים את זה ברצינות הורסים את ההנאה לאלה שכן לוקחים את זה ברצינות.

אפשר לטוס לארה"ב אופליין, לישון כמה שרוצים, לקום, ללכת לריצת בוקר ולאכול ביצה לארוחת בוקר.

אבל און ליין? בשביל מה לטוס און ליין אם אתה לא פה? הרי מטוס שבא בכיוון ההפוך יצטרך וינסה לתקשר עם אותו מטוס כמובן לא יצליח, כי הבחור הלך לישון.

זה הכל וירטואלי זה נכון, אבל בשביל מה הוקם העסק הוירטואלי הזה?

כדי לדמות את המציאות עד כמה שאפשר.

פורסם
  ronenec כתב:

זה בסך הכל משחק...

זו דעתי.

רונן אף אחד כאן לא דיבר על גיל וזה לא חדש שיש כאן הרבה "ילדים" שעומדים בציפיות מעל ומעבר ואני לא מזלזל באף אחד נוכח גילו הצעיר ורצוי שגם אתה לא תעשה ככה.

כבר באחד הדיונים כתבתי על זה והסברתי מהו ה"כיף" ומי שהכיף הזה לא מתאים לו אז שלא יהיה כאן כמו שאמרנו ואמרנו את זה מיליון פעם: יש עוד מלא מסגרות כאן פועלים לפי כללים מסויימים ומי שהרצינות שאגב חשובה כאן להרבה מאוד אנשים לא מתאימה לו אז שלא יהיה כאן.

ואגב מי שעבר אתץ העבירה לא ציינתי אם זה ילד או לא אבל הוא עבר על חוק שלא אילן כתב ובכלל לא מישהו מ VATIL אלא כלל ברזל שיצא מ -VATSIM וקיים מאז יסודה. שמטרתו אגב בין הייתר לחסוך רוחב פס של השרתים עליה יושבת VATSIM

אף אחד כאן לא שואל אותך כאן על פרופרציות....יש כאן כללים שאגב מאוד פשוטים פשוט מאוד תעמדו בהם זה שחור ולבן פשוטו כמשמעו.

וסתם עוד נקודה: זה בסך הכל בסוף גם מגיע לשם שלנו לשמחתנו הרבה בכל מה שקשור לפיקוח שמנו הולך לפנינו. אבל למה שפקחים בריטים יפתחו סרבאינפו יגלו 4 אלעלים בטיסה להיתרו ויגידו אווייש נו טייסים *** ככה אגב קרה לא פעם שהגיעו טייסים זרים שידעתי כבר על רמתם ואכלתי אותה חזק בקטע הזה.

עם כל הכבוד לרצונות שלנו ו"לכיף" שלנו אנחנו עדיין חיים תחת גוף מסויים שנותן לנו קורת גג וצריך לכבד את כלליו שאגב הם לא בשמיים ומי שלא יכול לעשות זאת שפשוט לא יהיה כאן על הקופסה של FS2004 לא כתוב כדרישת מערכת להתחבר לסקווקבוקס אלא פשוט תריך מחשב מפוצץ בזיכרון וכרטיס מסך טוב..

זה הכל..

פורסם

כן אני הייתי אחד מאלה שנבדקו בדיקת פתע... ועוד לפני שהמראתי (הבדיקה הייתה מיד אחרי המראה כשהתיישרתי בגובה שיוט (תמונות בקרוב בסקרינשוט ) עניתי מיד.. חצי שעה לפני שהמראתי ראיתי את אותו אלעל שנותק מהרשת עקב השטות שהוא עשה... אני מכיר אותו ורציתי להגיד לו להתנתק אבל לצערי הוא כבר טחן את הכרית... :?

זה פשוט בושה וחרפה... לא משנה זה משחק או לא משחק רונן.. יש חוקים למשחק הזה ולא מכופפים אותם כמו את החוקים במדינה שלנו...

כתוב לא להעדר מהקוקפיט יותר מחצי שעה לא עושים את זה.. ובטח לא הולכים לישון!!!

פורסם

שאלה.

מה יוצא לך מזה שאתה טס והולך לישון?

שעות? "כבוד"?

הדבר היחיד שאתה עושה כשאתה טס ככה זה להציק לאחרים.

יושב פקח, הוא בא להנות.

ואתה לא שם בכלל.

יש מולך מטוס, ואתה לא מגיב!

שלא לדבר על רוחב הפס שאתה גוזל משרתים שאנשים תרמו בחינם בשביל הקהילה הזאת, שרתים שעולים אלפי דולרים.

אני באמת לא מבין איך לא חטפת חודש השעיה.

פורסם

שתי הערות קטנות:

1.הגובה טיסה שלך אמור להיות אי זוגי ולא זוגי כמו שרשמת בתוכנית טיסה(FL400)כי טסת מזרחה.

2.אם אין פקחים ואתה הולך לישון אז טוס אוף ליין ותתחבר בזמנך הפנוי לקראת הנחיתה נראה לי מיותר לטוס און ליין ולישון באותו זמן :roll:

אבל מטעויות לומדים ואני יכול להבטיח שהוא ושאר האנשים שקראו את זה לא יעשו זאת פעם נוספת :wink:

יום טוב

גיל,

פורסם
  ronenec כתב:

זה בסך הכל משחק...

זו דעתי.

ronen,

this is not a game for me

and my age isn't relevant

but,

i appreciate your positive appr

now,

i wrote that it was a mistake,

i read the rules and now i know them very well

next time it wont happen,

פורסם

מה שהוא עשה זה לא נכון , ועל זה כולנו מסכימים, כולל הטייס ...

אבל באמת! בזיון ? קצת הגזימו פה בתגובות, לא חושבים?

דיברתם עם הבן אדם באופן פרטי והסברתם לו את השגיאה שלו לפני שזה בא לפורום? כנראה שלא, כי הבחור היה ישן באותו זמן.

לתשומת לבכם... כולל הטייס :!:

פורסם
  shadi כתב:
מה שהוא עשה זה לא נכון , ועל זה כולנו מסכימים, כולל הטייס ...

אבל באמת! בזיון ? קצת הגזימו פה בתגובות, לא חושבים?

דיברתם עם הבן אדם באופן פרטי והסברתם לו את השגיאה שלו לפני שזה בא לפורום? כנראה שלא, כי הבחור היה ישן באותו זמן.

לתשומת לבכם... כולל הטייס :!:

אני ניסיתי לדבר איתו.. ישן בבוקר הסברתי לו.. והוא כמובן שבעט לעצמו בתחת.. הוא לקח קשה את מה שהוא עשה... הוא היה על סף לעשות דברים קיצוניים...

מספיק היה נשכח הוא הבין קיבל חזק על הראש ובן הרגליים ... ולא יחזור שוב

פורסם

אני מקווה שהנושא הזה הובאר כהלכה....

שימו לב לא הייתה לי כוונה כאן להשפיל מישהו וגם כדי להגן עליו דרשתי מנמרוד לטשטש את פרטיו והוא לא היה צריך להתנצל בפני אף אחד פשוט להמשיך הלאה ולהבין את המסר.

רק שתבינו שהסופרוויזור שדברתי איתו בצורה מסויימת רצה ללכת יותר רחוק והורדתי אותו מזה.

שתבינו עד כמה זה לא נראה טוב שיש תוכנית טיסה כזאת ברשת מבחינתי שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה אבל לא נעים לראות אלעל עם כזה דבר...מקווה שהלקח נלמד ו אף אחד מכם לא יחזור על משהו בסגנון ועצם העובדה שמישהו כאן לא יגדע את הכללים ואני בטוח שיש כאן עודהרבה כאלה שלא תגידו שלא אמרנו לכם פשוט תקראו אותם.. !!!!!

אותי יותר מדאיג מעבר למקרה המיותר הזה תגובות לגבי איזו רמת "רצינות" צריך להפגין

ואת מה שהייתי צריך להגיד בנושא אמרתי.....

אני גם מסכים בכל מילה עם מה שאורן אמר לגבי כל הנושא של טיסות ארוכות אופליין\אונליין באשר הם והדעה שלי בנושא שחוץ מלהריץ איזה מונה שעות מטומטם באיזה חברה וירטואלית ולבזבז חשמל על מחשב פתוח שבמקרה הזה גם יוצר המון חום (בעיקר בקיץ) זה לא נותן כלום...

לטוס בנתיבי NAT זה לא בדיוק דבר מורכב שצריך "לתרגל" אותו כדי לשמור על רמת כשירות מסויימת בטח שלא כמו תרגולי מכשירים וכל היוצא בזה...

פורסם

איך בדיוק אפשר להשעות ברצינות?

אתם יודעים מה נגיד וזה הייתי אני אווקי

אתם משעים אותי לחודש אווקי.

איך אתם משעים חוסמים את האייפי בטח וחוסים את המספר ואטסים

בדוגרי מה הבעיה להכין חדש?

ואם זה לא ככה אז איך זה? :D

פורסם

חוסמים מספר ואטסים אני חושב, לא אייפי...

(לא שזה משהו שקשה להכין חדש) אבל ככה זה פועל. ואם אתה מושעה זה לא נראה לי לחודש אלא אם כן עשית משהו חמור כמו וירוס לשרת של ואטסים או משהו, לא יודע..

פורסם
  yonix4 כתב:
איך בדיוק אפשר להשעות ברצינות?

אתם יודעים מה נגיד וזה הייתי אני אווקי

אתם משעים אותי לחודש אווקי.

איך אתם משעים חוסמים את האייפי בטח וחוסים את המספר ואטסים

בדוגרי מה הבעיה להכין חדש?

ואם זה לא ככה אז איך זה? :D

אין לך מה לדאוג... אתה לא כזה :lol:

על פי הנהלים אסור לפתוח חשבון חדש (כמו שאילן אמר לי שהייתי חדש כאן)

אלא אם כן ישנה בעייה כלשהי.

אבל מי יידע אם לא תספר לאף אחד? :roll:

פורסם

א. כן אפשר להשעות לחודש

ב. המערכת יודעת לזהות טוב מאוד רישומים כפולים ואם מישהו נכנס בתוך תקופת ההשעיה שלו לרשת זאת השעיה לצמיתות...

אגב רישומים כפולים זאת הסיבה ש- VATSIM לא מקבלת מיילים חינמיים כמו הוטמייל או 'וואללה

פורסם
  The Smartest Ace כתב:

אבל מי יידע אם לא תספר לאף אחד? :roll:

יודעים ועוד איך.

יצא לי לעבוד כמה שבועות במחלקת החברים. יש שם צוות מיוחד שהתפקיד שלו לבדוק כל חשבון חדש (כולל גם בדיקות על כתובות IP) ... כל פעם שמישהו מאיתנו נכנס לרשת, המידע נרשם בשרתים.

חסימות אפשר לעשות גם לחודש , וגם לצמיתות אם יש צורך.

פורסם
  Elad-Vatil9 כתב:
א. כן אפשר להשעות לחודש

ב. המערכת יודעת לזהות טוב מאוד רישומים כפולים ואם מישהו נכנס בתוך תקופת ההשעיה שלו לרשת זאת השעיה לצמיתות...

אגב רישומים כפולים זאת הסיבה ש- VATSIM לא מקבלת מיילים חינמיים כמו הוטמייל או 'וואללה

מה זאת אומרת לא מקבל מיילים של ואלה? עובדה נרשמתי עם מייל של ואלה

פורסם

אור הכוונה היא מיילים חינמיים (וואלה לא דוגמא טובה) אבל יש שירותי מייל חינמיים כמו הוטמייל, יאהו ואחרים שמוגדרים אצל ואטסים כמיילים שאי אפשר להירשם איתם - אני מתאר לעצמי שוואלה לא אחד מהם (מה לואטסים ולוואלה?)

פורסם

טוב אולי את וואללה הם לא מכירים אבל כמו ששאדי הסביר זאת מערכת הרבה יותר מתוחכמת..

בכל מקרה זה לא העניין

פורסם

רבותי נא להשקיע זמן ולקרוא את חוקי ואטסים!

במקרה הספציפי של הראל, אני מעריך את התגובה שלו ואת ההודאה באשמה בפני כולם למרות שאלעד ונמרוד לא חשפו מי זה. מאחר שדבר השינה נרשם בתכנית ברור שלא היתה פה כוונה להסתיר אלא רק אי ידיעה של חוקי ואטסים.

עם טעויות מתמודדים כמו שהראל התמודד עם הטעות שלו, ועל זה בסופו של דבר, כל הכבוד!

לגבי הנושא הספציפי של ללכת לישון כשטסים - אני עם אורן גבע. מה בשם אלוהים אתם מרויחים מזה חוץ מלגרום נזק אמיתי לואטסים ולפקחים אומללים בדרך? ביטס מי...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...