עבור לתוכן
אורח

השלב הבא בראליזם של ה FS ...

Recommended Posts

פורסם

gates.to/fsnet הוא השלב הבא בהעלעת הראליזם של ה FS.

זו תוכנה שתאפשר שיתוף מטוס בין שני מחשבים בכל מקום שבעולם דרך האינטרנט.

בצורה זו אפשר יהיה לעשות טיסה כאשר יש קברניט וקצין ראשון בטיסה, לבצע צ'ק ליסטים וכו' והדבר המשמעותי ביותר הוא, שאם אחד מאנשי הצוות למשל מעלה כני נסע, זה יעלה גם אצל השני.

התוכנה עדין בכתיבה ובטה אמור לצאת במהלך החודשים הקרובים תצא לבטה מצומצם ולאחר מכן בטה ציבורית.

http://www.gates.to/LoadPage.php?page=Fsnet@Features&rmenu=N

רן.

פורסם

בהמשך להודעה אחרת שפורסמה בפורום,

זאת אומרת שטייס אחד יטיס את המטוס, והשני יוכל ללכת לישון

בלי שאחרים יתעצבנו עליו כי הוא נירדם אונליין. :wink:

פורסם
בהמשך להודעה אחרת שפורסמה בפורום,

זאת אומרת שטייס אחד יטיס את המטוס, והשני יוכל ללכת לישון

בלי שאחרים יתעצבנו עליו כי הוא נירדם אונליין. :wink:

כמו שקרה אתמול שאלעד נדמה לי או נמרוד גרשוני נכנסו ליוניקום עולמי ועשו בדיקה ל2 מטוסי אלעל שם.. אחד אלעל 417 מניויורק שלא ענה.. וכתוב בתוכנית טיסה שלו ברימרקס ישן

ואחד 076 אני שעניתי :) חח

פורסם

זה פשוט יהיה דבר מדהים...

רק הלוואי שזה יעבוד במהירות סבירה.

אני חושב שעדיין כדאי לחבר 2 יוקים למחשב, וששני הטייסים יישבו אחד ליד השני, מול המסך פלזמה 52", עם מערכת הרמקולים הענקית והסאב וופר הגדול...

יותר נחמד :wink:

פורסם

נשמע טוב מאד...

אני מקווה שזה יצא כמוצר איכותי כי אז באמת הטיסה יכולה להיות דומה מאד למציאות עם הקראת בדח"ים ודיבור בקשר...

רק דבר אחד שלא אהבתי זה את העובדה שזה כנראה יעבוד רק עם מטוסי הDEFAULT או מטוסים שנבנו עפ"י הSDK שבמילים אחרות אנחנו יכולים לשכוח מPMDG וPIC וזה חבל...

איתי

פורסם

ההגיון אומר שחברות כמו PMDG PSS ושות' יתממשקו וכינו מודולים לבחר את המטוסים שלהם למערכת הזאת.

אבל הגיון לחוד וביזנס לחוד.

רן.

פורסם

איתי אם אתה זוכר אמרתי לך שחייב להיות דבר כזה..

אין זה דבר מדהים... תתארו לכם שככה אפשר לעשות הדרכות כמו במציאות! שני טסים מדריך הטייס חדש יושבים על ססנה 172 ועושים הקפות בהרצליה..

בבקשה בבקשה כשהדבר הזה יוצא לשוק בגירסה טובה תגידו לי.... !!!! פליז!

פורסם

בPICV2 זה כבר יהיה בילט-אין אז אין מה לדאוג...

ואורן בקשר לFMC כאן דווקא אין כל כך הרבה מקום לבעיה כי גם במציאות כל FMC יושב בפני עצמו וכל טייס מכניס אליו את הנתונים, רק צריך שהתוכנה תדע לאתר אם יש נתונים שונים בין שניהם ככה שהFMC יתן הודעה כמו במציאות...

אבל כן יש הרבה דברים שיכולים לא לעבוד טוב

פורסם

שלילי.

FMC לא בנוי עפ"י ה-SDK של מיקרוסופט אלא הוא תיכנות בפני עצמו של PMDG, PIC וכו'.

ולכן התוכנה החדשה לא תדע לעבוד איתו.

אלא אם תהיה איזו קומבינה אחרת.

פורסם

תפסיקו להתלונן עוד לפני שזה הגיע... :D

קודם כל שיבוא - אחר כך תאמרו מה שיש לכם להגיד...לפי דעתי לטוס במטוסי דיפולט עם טייס אחר (לא חייב להיות איזה מטוס FANCY בתשלום) זה כיף!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...