amirba פורסם דצמבר 31, 2009 דיווח פורסם דצמבר 31, 2009 האם ישנה עוד דרך להשיג חומר למידה למבחני התאוריה עבור רישיון טיס פרטי? אני יודע שהיום רק שירגל מאפשרים קורס תאוריה האם דבר זה נקרא מונופול?
Shlomlux2 פורסם ינואר 1, 2010 דיווח פורסם ינואר 1, 2010 האם ישנה עוד דרך להשיג חומר למידה למבחני התאוריה עבור רישיון טיס פרטי?אני יודע שהיום רק שירגל מאפשרים קורס תאוריה האם דבר זה נקרא מונופול? http://www.agur4u.co.il http://www.tayas.co.il האתרים האלה מאד עזרו לי במבחני רת"א לפיקוח טיסה (כמעט אותו החומר). ולצערי, לשירגל יש את המונופול למבחני רת"א. :mrgreen:
yahavl פורסם ינואר 1, 2010 דיווח פורסם ינואר 1, 2010 אני ינסה להישאר אובייקטיבי 1. שירגל הכי טובים! 2. רק בשירגל אפשר ללמוד כמו שצריך! 3. בתי ספר האחרים יובילו לאבדון וכישלון חרוץ! 4. שירגל מגניבים. כל האחרים לא! 5. אין בתי ספר אחרים כי הם לא מספיק טובים! 6. אם תלמד בשירגל אתה תהיה טיס 747-1000 אם לא אתה תהיה נהג מונית 7. שירגל 8. שירגל 9. שירגל 10. שירגל 11. שירגל 12. שירגל 13. שירגל 14. שירגל :eggface: 15. שירגל 16. שירגל 17. שירגל 18. שירגל 19. שירגל :robot: 20. שירגל מה קורה שלומי? שמע אתה לא מבין כמה צדקת הטוסט בטרמינל היה התגלמות כל הזוועות :-& :green:
Amir Gluzman פורסם ינואר 1, 2010 דיווח פורסם ינואר 1, 2010 אני ינסה להישאר אובייקטיבי1. שירגל הכי טובים! 2. רק בשירגל אפשר ללמוד כמו שצריך! 3. בתי ספר האחרים יובילו לאבדון וכישלון חרוץ! 4. שירגל מגניבים. כל האחרים לא! 5. אין בתי ספר אחרים כי הם לא מספיק טובים! 6. אם תלמד בשירגל אתה תהיה טיס 747-1000 אם לא אתה תהיה נהג מונית 7. שירגל 8. שירגל 9. שירגל 10. שירגל 11. שירגל 12. שירגל 13. שירגל 14. שירגל :eggface: 15. שירגל 16. שירגל 17. שירגל 18. שירגל 19. שירגל :robot: 20. שירגל מה קורה שלומי? שמע אתה לא מבין כמה צדקת הטוסט בטרמינל היה התגלמות כל הזוועות :-& :green: סובייקטיבי
אורח פורסם ינואר 1, 2010 דיווח פורסם ינואר 1, 2010 וברגע של רצינות, אין כמו 1:1 עם שילה (ואל תגלו - ל VATIL יש קומבינה ... תגידו יהב שלח אתכם ).
Shlomlux2 פורסם ינואר 2, 2010 דיווח פורסם ינואר 2, 2010 יהב, אני אמרתי לכם... אתם לא הקשבתם לבכור שחצי שנה מנסה לאכול שם משהו. וגם אני אצטרף ואומר/אשאל: סוביקטיבי?!
Ran Ben Shmuel פורסם ינואר 2, 2010 דיווח פורסם ינואר 2, 2010 אהלן אמיר אנסה לתת תשובה אובייקטיבית. על מנת לגשת למבחני המנהל עבור כל מבחן אתה צריך חתימה של מדריך תאוריה מוסמך שקיבלת הדרכה לקראת המבחן. כדי לקבל את החתימה יש לך מספר אפשרויות: 1. להרשם ללימוד עצמי באתר של יוסי כהן (agur4u) ולאחר שתעבור את המבחנים באתר שלו תקבל את החתימה המיוחלת. 2. להרשם לקורס בשירגל ולאחר שתעבור את המבחנים הפנימיים שלהם תקבל את החתימה המיוחלת. 3. לשלם באופן פרטי למדריך תאוריה מוסמך עבור שיעורים פרטיים. כמובן שהם גם יביאו לך חומרי לימוד. חלק מהמדריכים הפרטיים גם כן ירצו לבדוק את ידיעותיך לפני שהם חותמים, וחלקם יחתמו לך בשנייה שתשלם את הסכום הנדרש. בכל מקרה שיהיה בהצלחה,
moshe elbaz פורסם ינואר 2, 2010 דיווח פורסם ינואר 2, 2010 בתור לקוח של שירגל אני חושב שיש להם הרבה תחומים שהם צרכים לשפר.
yossid פורסם ינואר 2, 2010 דיווח פורסם ינואר 2, 2010 אין חובה ללמוד בבי"ס ללימודי קרקע/אצל מדריך פרטי. אתה יכול ללמוד לבדך ובכוחות בעצמך. על מנת לגשת למבחני התאוריה במנהל אתה נדרש להמציא אישור של מדריך תאוריה שאתה עומד בדרישות. אף מדריך לא ייתן לך את האישור סתם כך. הוא מעמיד ומסכן את שמו במנהל. מדריך תאוריה שיהיה מוכן לתת לך אישור, גם אם לא למדת אצלו, יבקש לבחון אותך בידע התאורטי ורק אח"כ ייתן לך את האישור לגשת לבחינה.
amirba פורסם ינואר 3, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 3, 2010 השאלה היא איך אני לומד לבד? מאיפה אני יכול להשיג חומר ללמידה?
mickey lip פורסם ינואר 3, 2010 דיווח פורסם ינואר 3, 2010 יהב, אני אמרתי לכם... אתם לא הקשבתם לבכור שחצי שנה מנסה לאכול שם משהו.וגם אני אצטרף ואומר/אשאל: סוביקטיבי?! זה אוכל זה? זה פשוט בושה וחרפה , מי שנתן להם אישור / זיכיון צריך לעמוד לדין . גם מגעיל וגם שוד לאור היום. מזל שהטיסה ב CWH היתה נעימה תודות לגורג וליהב . ועוד יותר מזל שהכנתי לנו קפה לדרך נשארו עוד שעות יהב? נביא שלומי חומוס טוב ....... לגבי שירגל, לא מכיר את שאר המחתחרים, אבל היחס אלינו בשירגל היה מעל ומעבר. מי שצולח את שילה , תותח :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם ינואר 3, 2010 דיווח פורסם ינואר 3, 2010 זה משהו שאני בחיים לא יבין בנאדאם יכול מחר לקום בבוקר ולהחליט שהוא נרשם לבחינת בגרות ואינו צריך אישור ממורה שהוא יכול לגשת כנ"ל לבחינה פסכומטרית וכנ"ל לבחינת תאוריה לרשיון נהיגה למה כאן אני צריך אישור שאני יודע החומר כדי להבחן? הבחינה עצמה לא אמורה לבדוק את זה? תריך אישור כדי לקבל אישור. כמו שמי שרוצה ללמוד לפסיכומטרי בעזרת קורס ולשלם עליו אלפי שקלים ואחר יכול לקנות ספר ולגשת לבד מה הסיפור? עוד מסחטת כספים של המנהל בדרך לגיהוץ האינסופי של קו הרצלייה חיפה?
moshe elbaz פורסם ינואר 3, 2010 דיווח פורסם ינואר 3, 2010 זה משהו שאני בחיים לא יביןבנאדאם יכול מחר לקום בבוקר ולהחליט שהוא נרשם לבחינת בגרות ואינו צריך אישור ממורה שהוא יכול לגשת כנ"ל לבחינה פסכומטרית וכנ"ל לבחינת תאוריה לרשיון נהיגה למה כאן אני צריך אישור שאני יודע החומר כדי להבחן? הבחינה עצמה לא אמורה לבדוק את זה? תריך אישור כדי לקבל אישור. כמו שמי שרוצה ללמוד לפסיכומטרי בעזרת קורס ולשלם עליו אלפי שקלים ואחר יכול לקנות ספר ולגשת לבד מה הסיפור? עוד מסחטת כספים של המנהל בדרך לגיהוץ האינסופי של קו הרצלייה חיפה? צודק במליון אחוז , אם עד לפני שנה היית משלם בשביל קורס בכיתה עם תלמידים ומורה עם לוח וגיר היום משלמים במקרה הטוב בשביל תוכנה, וגם אז אתה מוגבל בשעות כלומר אין יותר "תשאל מליון פעם עד שתבין" בתוכנה כל דקה שאתה לא מבין היא עולה כסף. די מדכא ומאוד לא הוגן במיוחד למישהו שהשם משפחה שלו זה אלבז וברנולי נשמע לו כמו שם של בחורה ממזרח אירופה
Izik Bakshi פורסם ינואר 3, 2010 דיווח פורסם ינואר 3, 2010 אלבז, זה בגלל שלא הסתכלת על השם הפרטי - דניאל ברנולי - נשמע כמו בחורה מהרצליה לא? אגב, אם תרצה יש לי הוכחה במחברת כיצד מגיעים למשוואת ברנולי שנובעת מהפעלת חוק ראשון של תרמודינמיקה על הכנף תוך מספר הנחות.
yahavl פורסם ינואר 3, 2010 דיווח פורסם ינואר 3, 2010 זה משהו שאני בחיים לא יביןבנאדאם יכול מחר לקום בבוקר ולהחליט שהוא נרשם לבחינת בגרות ואינו צריך אישור ממורה שהוא יכול לגשת כנ"ל לבחינה פסכומטרית וכנ"ל לבחינת תאוריה לרשיון נהיגה למה כאן אני צריך אישור שאני יודע החומר כדי להבחן? הבחינה עצמה לא אמורה לבדוק את זה? תריך אישור כדי לקבל אישור. כמו שמי שרוצה ללמוד לפסיכומטרי בעזרת קורס ולשלם עליו אלפי שקלים ואחר יכול לקנות ספר ולגשת לבד מה הסיפור? עוד מסחטת כספים של המנהל בדרך לגיהוץ האינסופי של קו הרצלייה חיפה? צודק במליון אחוז , אם עד לפני שנה היית משלם בשביל קורס בכיתה עם תלמידים ומורה עם לוח וגיר היום משלמים במקרה הטוב בשביל תוכנה, וגם אז אתה מוגבל בשעות כלומר אין יותר "תשאל מליון פעם עד שתבין" בתוכנה כל דקה שאתה לא מבין היא עולה כסף. די מדכא ומאוד לא הוגן במיוחד למישהו שהשם משפחה שלו זה אלבז וברנולי נשמע לו כמו שם של בחורה ממזרח אירופה אתה בהחלט יכול לשאול מיליון פעם הקצבת הזמן בשירגל נועדה למנוע מאנשים להשאיר מצגות פתוחות ובכך להעמיס על המערכת. אף אחד בשירגל לא ישלח אותך לבחינה לא מוכן או ימנע ממך הכנה מספקת למבחנים. החניך גם זכאי למספר שעות הדרכה פרטית כחלק מחבילת הלימודים.
Elad Zeierman פורסם ינואר 3, 2010 דיווח פורסם ינואר 3, 2010 משה לא התכוונתי לאופי המערכת בשרגל התכוונתי לכל הנושא של האישורים בכללי יש כמו שרב"ש כתב עוד אופציות ללמוד כולם בלי יוצא מן מחייבות אותך להוציא כסף עדי שתיהיה לך את האופציה לגשת לבחינה במקום שתוכל ללמוד לבד
yossid פורסם ינואר 3, 2010 דיווח פורסם ינואר 3, 2010 זה משהו שאני בחיים לא יביןבנאדאם יכול מחר לקום בבוקר ולהחליט שהוא נרשם לבחינת בגרות ואינו צריך אישור ממורה שהוא יכול לגשת כנ"ל לבחינה פסכומטרית וכנ"ל לבחינת תאוריה לרשיון נהיגה למה כאן אני צריך אישור שאני יודע החומר כדי להבחן? הבחינה עצמה לא אמורה לבדוק את זה? תריך אישור כדי לקבל אישור. כמו שמי שרוצה ללמוד לפסיכומטרי בעזרת קורס ולשלם עליו אלפי שקלים ואחר יכול לקנות ספר ולגשת לבד מה הסיפור? עוד מסחטת כספים של המנהל בדרך לגיהוץ האינסופי של קו הרצלייה חיפה? אלעד, אכן הזוי ולא רק אתה לא מצליח להבין. העניין הוא - כמה בא לך להכנס בראש עם רת"א. כשאני למדתי לתאוריה מבחינתנו זה היה מפגש חברתי. לומר לך מה הייתי עושה היום לו למשל הייתי ניגש לבחינת תאוריה? הייתי מבקש מאדוארד את הבסיס החוקי לדרישה ההזויה (אם אתה שואל אותי - אין שום בסיס חוקי) ומנהל מלחמת חורמה ברת"א. לדעתי גם הייתי מצליח. את רת"א לא אמור לעניין איך, עם מי או אצל מי למדתי. אני אמור לגשת לבחינה עליה אני משלם אגרה. עברתי - אחלה. לא עברתי - זבשל"י. אנסה שוב בשבוע הבא. בעבר הרחוק היו במנהל (היום רת"א) מספר מאוד מצומצם של מועדים לבחינות ויכול להיות שזו הסיבה לנוהל. היום הבחינה ממוחשבת, התוצאות מתקבלות במקום ואתה צריך רק לתאם מועד.
Elad Zeierman פורסם ינואר 3, 2010 דיווח פורסם ינואר 3, 2010 זה משהו שאני בחיים לא יביןבנאדאם יכול מחר לקום בבוקר ולהחליט שהוא נרשם לבחינת בגרות ואינו צריך אישור ממורה שהוא יכול לגשת כנ"ל לבחינה פסכומטרית וכנ"ל לבחינת תאוריה לרשיון נהיגה למה כאן אני צריך אישור שאני יודע החומר כדי להבחן? הבחינה עצמה לא אמורה לבדוק את זה? תריך אישור כדי לקבל אישור. כמו שמי שרוצה ללמוד לפסיכומטרי בעזרת קורס ולשלם עליו אלפי שקלים ואחר יכול לקנות ספר ולגשת לבד מה הסיפור? עוד מסחטת כספים של המנהל בדרך לגיהוץ האינסופי של קו הרצלייה חיפה? אלעד, אכן הזוי ולא רק אתה לא מצליח להבין. העניין הוא - כמה בא לך להכנס בראש עם רת"א. כשאני למדתי לתאוריה מבחינתנו זה היה מפגש חברתי. לומר לך מה הייתי עושה היום לו למשל הייתי ניגש לבחינת תאוריה? הייתי מבקש מאדוארד את הבסיס החוקי לדרישה ההזויה (אם אתה שואל אותי - אין שום בסיס חוקי) ומנהל מלחמת חורמה ברת"א. לדעתי גם הייתי מצליח. את רת"א לא אמור לעניין איך, עם מי או אצל מי למדתי. אני אמור לגשת לבחינה עליה אני משלם אגרה. עברתי - אחלה. לא עברתי - זבשל"י. אנסה שוב בשבוע הבא. בעבר הרחוק היו במנהל (היום רת"א) מספר מאוד מצומצם של מועדים לבחינות ויכול להיות שזו הסיבה לנוהל. היום הבחינה ממוחשבת, התוצאות מתקבלות במקום ואתה צריך רק לתאם מועד. אכן אבסורד תמיד אמרתי שהתחביב שלנו (טייסי FS) הוא סוג של מאזוכיזם עם זאת לעשות רישיון בארץ זה לדעתי מאזוכיזם בכמה דרגות מעל לא כי אי אפשר לטוס אלא בגלל הברוקרטיה המטורפת אבל זה כבר דיון שנטחן עד דק בכל פורום אפשרי ,לפחות החבר'ה במנהל קצת סובלים בימים אלה במטרה להחזיר את דירוג הבטיחות ואולי ניהיה עם תקווה שרת"א תקבל אפילו המלצה אחת או שתיים של החוקר הראשי בכל נושא ההדרכה בארץ.
amirba פורסם ינואר 4, 2010 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2010 אולי אנחנו צריכים לעשות משהו בעניין ? אני בטוח שאפשר להתחיל לפנות לפחות בכתב אליהם ולהסביר להם את המצב או שאולי כדאי לי לסתום כי כולם שם משפחה אחת גדולה וסביר להניח שאני אפגוש אותם בצורה כזו או אחרת