ron פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 שלום לכל חברי הפורום, לאחר שישבתי ולמדתי כיצד לבנות סיד,סטאר וגישות לPMDG שיפצתי את הקובץ של משה ברגמן ידידינו וביקשתי ממנו אישור לפרסם אותו, שניתן למצוא אותו ב NAVDATA לPMDG, והוספתי לו שלושה גישות חדשות: RNAV למסלול 30 בבן גוריון, RNAV למסלול26 בבן גוריון(צפון+דרום). כעת לפני שאני אעלה את הקובץ ל NAVDATA אני צריך "טסטרים" שיגיבו פה אם הוא בסדר.. לכן מי שמעוניין שיצור איתי קשר במסנג'ר ואני אעביר לו את הקובץ בתקווה להעלות אותו לNAVDATA ולהוסיף לכם הנאה נוספת. שלכם, רון :wink:
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 הייתי רוצה להצטרף אליך ואל משה ולהוסיף גם כמה דברים שעשיתי כבר כמו לסדר את הגישות ILS שיהיו מדויקות על פי הדפיות, להגדיר את החניות ומשהו שעוד לא עשיתי זה גישות VOR\DME שצריך לכתוב אה והסיד לPURLA.. אבל גם אם לא אני אשמח לבדוק את זה
Oren Geva פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 לגבי PMDG, למה שלא תצרו קשר עם הבחור שמשחרר את זה כל חודש במקום לשים את זה ב NAVDATA? שזה יהיה בחבילה הרשמית של PMDG.
ron פורסם יולי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2004 הייתי רוצה להצטרף אליך ואל משה ולהוסיף גם כמה דברים שעשיתי כבר כמו לסדר את הגישות ILS שיהיו מדויקות על פי הדפיות, להגדיר את החניות ומשהו שעוד לא עשיתי זה גישות VOR\DME שצריך לכתובאה והסיד לPURLA.. אבל גם אם לא אני אשמח לבדוק את זה צור איתי קשר במסנג'ר אורן...
Almog Atar פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 אין צורך את PURLA בכל מקרה 737 לא יוצאים על הגישה הזאת
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 אין צורך את PURLA בכל מקרה 737 לא יוצאים על הגישה הזאת אה וואלה זה גם קרה לי אחרי שסיימתי לתכנת את כל החניות וכמו דפוק עשיתי שעה את גולף :\