Elad Zeierman פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 חברי חטיבה יקרים בסופ"ש ה -8-10 ביולי התקיים אירוע חדר בקרה בביתו של נמרוד גרשוני, מכיוון שמדובר באירוע רחב היקף שנהליי העבודה שלו שונים מנהלי העבודה בשגרה אנחנו מצרפים את המסמך הזה כעזר על מנת להבהיר דברים. כל הכתוב במסמך הזה מחייב כל פקח/מבקר שיגיע לחדר הבקרה במהלך האירוע. מבנה החדר: חדר הבקרה מחולק לכמה חלקים 1 .סוכת המגדל ששם יישהו עמדות DEL GND TWR ובנוסף עמדה להנפקת סטריפים. 2.חדר מכ"ם ששם יישהו עמדת APP של בן גוריון ו- בקרת תל אביב ובנוסף עמדת אחמ"ש (אחראי משמרת) שצופה על כל הנעשה בחדר הבקרה. 3.עמדת הטסה למעונינים (בשעות בהן אין עומס) 4.חדר מנוחה למי שאושר. המשמרות והעמדות נקבעו על ידי הצוות של האירוע ויש לעמוד בהם לטובת הכלל. נהלי התנהגות בחדר הבקרה 1.חדר הבקרה, יהיה נעול במהלך כל האירוע, ואנו נקפיד על כך שהדלת תיפתח אך ורק בחילופי משמרות או כניסת מבקרים. 2.חדר הבקרה מורכב מרשת מחשבים ועוד ציוד יקר שאנשים תרמו אותו לאירוע אין להתעסק עם הציוד ללא אישור צוות האירוע ואין לחרוג מתוכנת ה- ASRC בזמן משמרת אלא באישור. 3.יש לחסוך ברוחב פס אין להפעיל ICQ\MSN ללא אישור 4.אין לגשת במחשבים לדיסקים הקשיחים וללוחות הבקרה, כל שינוי "פיזי, בתצורת המחשב אסורה לחלוטין (צריך לזכור שאלו מחשבים שתרמו חברים לאירוע) 5.לאורך כל האירוע חדר הבקרה מעופל לחלוטין ליד העמדות יימצאו תאורת שולחן לעזר יש להימנע מלהפעיל אותן 6.השליטה על המקרן (מבט מגדל ) מוטלת על עמדת המגדל בלבד ואין להשתמש בו למטרות אחרות 7.אין לשנות הגדרות ASRC ללא אישור. 8.יש לשמור על ניקיון העמדה והחדר, זכרו מדובר בבית פרטי שחבר חטיבה תרם לצורך אירוע 9.ביקורים בחדר הבקרה של אנשים מבחוץ שלא מפקחים- יש לתאם עם צוות האירוע שיבדוק את האפשרות,אין להגיע לחדר ללא אישור, סעיף זה לא חל על מי שאושר לו ביקור. 10. במרבית משעות האירוע, ישהה בחדר לפחות פקח CTR ומעלה. נהלי עבודה/כללים 1.על כל פקח להגיע לחדר כאשר הוא מצויד במספר האישי שלו ב- VATSIM והסיסמא ולהתחבר לעמדה על שמו בלבד מומלץ להצטייד במדונה מהבית ומפות בהתאם לנוחיותכם, בשום פנים ואופן לא יעלה פקח לעמדה על שם פקח אחר. 2.החלפת משמרות - החלפת המשמרות תתבצע על פי תכנית העבודה שנקבעה מראש, כל פקח יעביר חפיפה בצורה מסודרת ושקטה לפקח שנכנס לעמדתו, ובמקביל יבצע האחמ"ש היוצא סיור עמדות עם האחמ"ש הנכנס. ייתכן ונבצע החלפה מדורגת על מנת למנוע המולה בחדר הבקרה. לפני כל משמרת, יועבר תדריך מסודר לפקחים הנכנסים, בו נפרט מספר נהלים. 3.נוהל העברה – HANDOFF - בסוכת המגדל אפשר לדבר אחד עם השני בשקט אין צורך להעביר בטקסט, לגבי העברה מהסוכה לחדר המכ"ם יש להשתמש במכשירי קשר עם אוזניה (מוטורולה) שימצאו – אחת בסוכה ואחת במכ"ם – אין לצעוק או לעזוב את העמדה לצורך העניין. 4.כל נהלי העבודה ב- VATSIM מעבר לכללים הנ"ל מתקיימים גם בחדר הבקרה. 5.כל מי שמגיע למתחם, חייב לענוד תג מזהה שהוכן לו על ידי צוות האירוע. 6.חל איסור מוחלט לעלות לקומות העליונות בדירה, זאת בקשה מפורשת של בעלי הדירה! מה שרלוונטי לפקחים/מבקרים, זה חדר הבקרה, וקומת הכניסה בלבד! כל השאלה בנוגע לדברים שנאמרו כאן ניתן להעלות בפורום שיהיה לכולם אירוע מוצלח ומהנה בברכה, אמיר פז -אלעד זיירמן - קובי דוד – נמרוד גרשוני. צוות אירוע קיץ 2004
Elad Zeierman פורסם יולי 6, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 6, 2004 שימו לב כל פקח שקיבל זימון חייב לאשר באשכול הזה שהוא קרא את הנהלים בקרוב נפרסם מספר פלאפון לעזר..ולעקוב אחרי העידכונים בשרשור הזה בלבד...!!!!
yossilevy פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 קראתי הבנתי חברה כל הכבוד אני מצדיע לכם על המאמץ באירגון אירוע גדול שכזה כל הכבוד לכלום!!!!
shir פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 שלום, קראתי והפנמתי תודה לאלעד לקובי ולאמיר וכל המשתתפים על האירגון, נתראה באירוע, שיר,
אורח פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 RGR RGR ... בהצלחה לכולנו ותודה לכול העושים על המלאכה. להית' רן.
Or Netzer פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 קראתי אישרתי הבנתי משום מה אמיר אמר שיתקשר לאשר איתי את המשמרות סופית ולא התקשר... ועוד דברים לסגור.. תכלס הבינתי... כל הכבוד לכל המארגנים נ"ב להביא אוזניות מדונה מהבית?
Kobi David פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 מומלץ להביא אוזניות ומיקרופון פרטיים, יהיה ציוד, אבל מנסיון אין מספיק לכולם, ובטח לא שעובדים טוב. על השלוחנות, בסמוך לכל מסך, יהיו שני כניסות, מיקרופון ואוזניות, כאשר כל פקח יגיע עם הציוד שלו, יחבר ויתחיל לפקח. כמו שאלעד ציין, יש פאלפון שניתן שיהיה זמין החל מיום חמישי בשעה 10 בבוקר. ניתן להתקשר לפאלפון הזה לכל מטרה שהיא, לרבות הסעות, תאום ביקור, טיסות וכו'. מספר הטלפון: 056782703 פרטים נוספים אם יהיו, ימסרו בהמשך.
Itay Zecharia פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 קראתי והפנמתי. שיהיה לכולם בהצלחה, ונתראה שם :wink:
Aviv Giladi פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 קיבלתי..... ואו כנראה הולך להיות מ-ד-ה-י-ם..... אמיר אשמח אם תשלח לי את הטלפון שלך במסר אני צריך לשאול אותך משהו... תודה לילה טוב...
Or Netzer פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 קיבלתי..... ואו כנראה הולך להיות מ-ד-ה-י-ם..... אמיר אשמח אם תשלח לי את הטלפון שלך במסר אני צריך לשאול אותך משהו... תודה לילה טוב... כנ"ל! אני צריך דקה שיחה איתך.. וזהו.. לסגור הכל
Kobi David פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 2 עדכונים נוספים. העלנו עבורכם את דרכי ההגעה לחדר הבקרה, בעיקר לנהגים לא מנוסים ולאנשים שמגיעים בתחבורה ציבורית. מדובר במידע בסיסי: http://www.israelairlines.org/summer_time.doc (יש להמתין עד לטעינת הדף) כמו כן, באשר לכלכלה (קרי אוכל, מזון). לנוכחים בימי חמישי - ניתן להזמין פיצות/המבורגרים לפי בחירה אישית. לנוכחים ביום שישי - ניתן להזמין המבורגרים עד שעה 1400. לנוכחים ביום שבת - כל אחד מוזמן להביא אוכל מהבית, לרשותכם מקרר ומיקרוגל. מעבר לכך, לכל האירוע נשתדל להעמיד חטיפים לשעות הקשות בלבד. מיותר לציין שזה ממומן על ידי צוות האירוע לכולם, לכן יש לנהוג באיפוק. בנוסף, בימים חמישי ושישי ניתן יהיה לערוך רשימת קניות (לפקחים של יום שבת אפשרות להזמין מראש, אנחנו נדאג שזה יהיה שם בשבילכם כשתגיעו) יש היפרנטו לא רחוק וניתן לקפוץ לשם לחדש את המלאי. כמו כן, כל אחד לפי יכולתו מוזמן להביא בקבוק שתיה, (יהיו שם, אבל מן הסתם הם ייגמרו :? ) בקיצור, מעט דיאטה, וסתם לצום
Barak פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 מובן... למרות שגרשוני לא רוצה אותי אצלו, נכון נמרוד ? :wink:
Levon Melik פורסם יולי 6, 2004 דיווח פורסם יולי 6, 2004 בקיצור, מעט דיאטה, וסתם לצום שום דיאטה קובי,יש שם שיפודיה קרוב לבית נועם ,תכין את עצמך מבפנים,אם אתה מבין למה אני מתכוון :wink: חוץ מזה,הכל מובן! בהצלחה לכולם!
Elad Zeierman פורסם יולי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2004 עוד משהו קטן כי אנשים טיפה שאלו- תפקיד האחמ"ש – האחמ"ש יצפה על הנעשה בחדר הבקרה הן פיזית בחדר עצמו והן על המרחב האווירי שבשליטת החדר הוא אינו פעיל כפקח אלא אם יוחלט לפתוח עמדת TMA בגלל לחץ תנועה. על כל בעיה שתעלה יש לפנות לאחמ"ש כמו כן בסמכותו לתת הגבלות תנועה במרחב האווירי במידה ויש צורך. בכלליות אין בעיה להעזר בו להחלפות קצרות ועזרה אם יהיה צורך מי שאייש עמדה זאת הם פקחים בכירים בלבד והעמדה הזאת לא תיהיה פעילה כל הזמן אלא רק בשעות מסויימות. לגבי מדונות המלצה שלי תביאו כדי שתעבדו עם ציוד שאתם רגילים אליו. עוד שאלות להזרים לכאן אני גם סמוך לארוע יפרסם את הפלאפון שלי ...לעזר במידה ויהיהצורך
Moshico Biller פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אני התכוונתי עם הפיקוח יהיה בלי הפסקה יעני 4 בבוקר אני מתחבר יש פיקוח? אבל בסדר 55 זה אומר משהו :wink:
Or Netzer פורסם יולי 7, 2004 דיווח פורסם יולי 7, 2004 אני התכוונתי עם הפיקוח יהיה בלי הפסקה יעני 4 בבוקר אני מתחבר יש פיקוח? אבל בסדר 55 זה אומר משהו :wink: תתחבר ב4 תתחבר ב5 תתחבר בב3 אנחנו שם מחמישי אחה"צ עד שבת בלילה נון סטופ 24\7
Elad Zeierman פורסם יולי 7, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2004 אני התכוונתי עם הפיקוח יהיה בלי הפסקה יעני 4 בבוקר אני מתחבר יש פיקוח? אבל בסדר 55 זה אומר משהו :wink: תתחבר ב4 תתחבר ב5 תתחבר בב3 אנחנו שם מחמישי אחה"צ עד שבת בלילה נון סטופ 24\7 רק תטוסו כמו שצריך בלילה כי בשעות האלה אני מסטול טוטאלית ולא כדאי לעשות שטויות